canım adetten 1 gün önce idrar da silik çizgi çıktı
adet günümde kanda negatif çıktı..
şimdide 12 gün geçti hala adet olmadımm :18:
edaaam bence hamilesin 12 gündür gelmediyse tutmuş ama halvete devam edin bence :)
iyi geceler cnm
aysuncum hoşgeldin
edaaam bence hamilesin 12 gündür gelmediyse tutmuş ama halvete devam edin bence :)
bunuda ilk kesfeden benimmmmben yani beeennnnnn
1.ydim ama biri geçti beni..
yetiler benden sorulur biliyosundur
şimdi bak sadece sadece o oyunda noluyo biliyo musun? bazen ama;
başka bi oyun oynarken,hooooppp skorun yunanistana yazılıyo..
bu da asla yapılamayacak bi sayı oluyo
canım adetten 1 gün önce idrar da silik çizgi çıktı
adet günümde kanda negatif çıktı..
şimdide 12 gün geçti hala adet olmadımm :18:
edam bu nasıl sabır yaaa biz çatlayacaz test al koş yapalımda bir hamilemiz daha eklensin listeye hadi halay çekıicez seni bekliyoruz yarın al hemen eczaneden bir test
iyiyim cnm sen nasılsın bakalımm??
evet yaa olmadım hala hayır olsun inşallahhh
muayeneden sonra hemen tahlil istiyorlar, hormonların kontrolü için, sonra smeer, spermiogram, sonra yumurtlama takibi, sonra da rahim filmi hepsine baktıktan sonra sorun var ve şunda veya yok diyor, ona göre de tedavi veriyor. Sıralama falan değişebiliyor ama tüm doktorların bunların hepsini istiyor.:76::76::76::76::76::76::76::76::76:sağol cnm hani hamile kalmaya karar verince çalışmalardan önce gidiliyo ya o zaman için sormuştum benim doktorum hiçbirine bakmadı da...sadece alttan muayene etti..neyse eylüle kadar denicem sonra gitcem zaten başka bi doktora gerçi inş o zamana kadar beklemek zorunda kalmam da..
canım geç döllenme olduysa bilemiyorum ama normal şartlarda adet günü çıkması gerekti...
ben yine işimi sağlama alayım diyorum ama adet geçmişken tutma ihtimali var mıdır ki :44:
kızım sen şimdi şu an yapsan bile pozitif çıkcak edaaaa yap yaaapppppp noluurrrrrrrrr
napıyonn megimmmmm çikoommm
baktimmm naneliseker yapmisama her zaman denk gelmiorr istee sanss
12 gun nasil sabrettin bacim yaa ben olsam 1 koli gebelik testi alir saat basi bitene yapardimmmmINSALLAH HAMILESINDIR CANIM ALLAH GONLUNE GORE VERSIN...AMINNN
canım idrara güvenemiyorum ki...
adet günümden 1 gün önce 3 testim de silik çizgi çıktı...
ertesi gün de kan da negatif :44:
canım evdeki teste güvenmiyorum ki baksana adetten 1 gün önce 3 tane silik çizgi çıktı...
farklı testle deneyeyim yarın yada diğer günn :44:
zaten bu kutu aldımmm
yaptım da 3 tanesi de silik çizgi çıktı ama kanda negatif çıkınca yapmayı bıraktım nede olsa yok diyee...
ben bu ay çok ağrı kesici aldım belkide ondan gecikti bu kadar...
özledim ama yoktun bugün hiç :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?