Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım adetten 1 gün önce idrar da silik çizgi çıktı
adet günümde kanda negatif çıktı..

şimdide 12 gün geçti hala adet olmadımm :18:

12 gun nasil sabrettin bacim yaa ben olsam 1 koli gebelik testi alir saat basi bitene yapardimmmm INSALLAH HAMILESINDIR CANIM ALLAH GONLUNE GORE VERSIN...AMINNN

kızlaaar hepinize çok ama çok teşekkür ederim iyi ki varsınız...güzel haberler alırız inş herkesten.iyi halvetler) tekrar iyi gecelerrrrrr

edaaam bence hamilesin 12 gündür gelmediyse tutmuş ama halvete devam edin bence :)

canım geç döllenme olduysa bilemiyorum ama normal şartlarda adet günü çıkması gerekti...

ben yine işimi sağlama alayım diyorum ama adet geçmişken tutma ihtimali var mıdır ki :44:

aaaa ne güzelmiş :) keşke denk gelsem megimmm o zamana kadar kendi gücümlen deniycem
biliyorum cnm takılıyorum arada oyunlara

canım adetten 1 gün önce idrar da silik çizgi çıktı
adet günümde kanda negatif çıktı..

şimdide 12 gün geçti hala adet olmadımm :18:

Bence sen hamilesin tekrar b ir idrar ve bir kan testi yaptır geç döllenmedir belki ve bence sonuc alana kadar halvet olmasın ne olur ne olmaz bekle test yapana kadar

edam bu nasıl sabır yaaa biz çatlayacaz test al koş yapalımda bir hamilemiz daha eklensin listeye hadi halay çekıicez seni bekliyoruz yarın al hemen eczaneden bir test

canım idrara güvenemiyorum ki...
adet günümden 1 gün önce 3 testim de silik çizgi çıktı...

ertesi gün de kan da negatif :44:

muayeneden sonra hemen tahlil istiyorlar, hormonların kontrolü için, sonra smeer, spermiogram, sonra yumurtlama takibi, sonra da rahim filmi hepsine baktıktan sonra sorun var ve şunda veya yok diyor, ona göre de tedavi veriyor. Sıralama falan değişebiliyor ama tüm doktorların bunların hepsini istiyor.:76::76::76::76::76::76::76::76::76:

canım geç döllenme olduysa bilemiyorum ama normal şartlarda adet günü çıkması gerekti...

ben yine işimi sağlama alayım diyorum ama adet geçmişken tutma ihtimali var mıdır ki :44:

cnm burada okumuştum adetin olmamasından 1 hafta sonra çıkıyormuş heryerde hamileysen 12 gün bence uzun bir süre kan testi yaptırda cnm kesin olsun sonuç bence hamilesin

kızım sen şimdi şu an yapsan bile pozitif çıkcak edaaaa yap yaaapppppp noluurrrrrrrrr

canım evdeki teste güvenmiyorum ki baksana adetten 1 gün önce 3 tane silik çizgi çıktı...

farklı testle deneyeyim yarın yada diğer günn :44:

12 gun nasil sabrettin bacim yaa ben olsam 1 koli gebelik testi alir saat basi bitene yapardimmmm INSALLAH HAMILESINDIR CANIM ALLAH GONLUNE GORE VERSIN...AMINNN

zaten bu kutu aldımmm
yaptım da 3 tanesi de silik çizgi çıktı ama kanda negatif çıkınca yapmayı bıraktım nede olsa yok diyee...

ben bu ay çok ağrı kesici aldım belkide ondan gecikti bu kadar...

canım idrara güvenemiyorum ki...
adet günümden 1 gün önce 3 testim de silik çizgi çıktı...

ertesi gün de kan da negatif :44:

Bence senin idrar tahlilinde bir yanlışlık olmuş çünkü üç testte nasıl çift çizgi çıkar hamile olmasan?bence yenden başka yerde kan testi yaptır

canım evdeki teste güvenmiyorum ki baksana adetten 1 gün önce 3 tane silik çizgi çıktı...

farklı testle deneyeyim yarın yada diğer günn :44:

alla alla ya sen gene güvenme.. ama yap hadi eda yaaa

zaten bu kutu aldımmm
yaptım da 3 tanesi de silik çizgi çıktı ama kanda negatif çıkınca yapmayı bıraktım nede olsa yok diyee...

ben bu ay çok ağrı kesici aldım belkide ondan gecikti bu kadar...

şuan evde başka gebelik testin varmı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…