Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

megimm oynadım ben o oyunu pek bi zor yaa

1.ydim ama biri geçti beni..
yetiler benden sorulur biliyosundur

şimdi bak sadece sadece o oyunda noluyo biliyo musun? bazen ama;

başka bi oyun oynarken,hooooppp skorun yunanistana yazılıyo..
bu da asla yapılamayacak bi sayı oluyo

Sorunu yanlış anlamadıysam gebe kalamadığın için dra gidersen aynılarını isterlermi diye sordun?Sanmıyorum çünkü şuan ben infertilite polikliniğine gidiyorum benden senin yaptırdığın o testlerin hiçbirini istemediler
Alttan ve karından ultrasonla muayene ettiler
adetli iken ve adetsizken kandan hormon tahlilleri istediler
rahim filmi istediler
birde smear

İnşallah hiçbirimiz kalmayız okadar hatta önümüzdeki ay hamile patlaması yaşansın topikte ben zaten ilk defa bukadar peşpeşe hamile kalan gördüm bu topikte mahşallah

amin canım inşallahhhh

evettt şans getirdi bu topikk

inş bize de nasip olur

inş cnm benimmm

ama sanki negatif gibi...

acaba diyorum şuan ki halvetlerde tutar mı??

edam bu nasıl sabır yaaa biz çatlayacaz test al koş yapalımda bir hamilemiz daha eklensin listeye hadi halay çekıicez seni bekliyoruz yarın al hemen eczaneden bir test

sağol cnm hani hamile kalmaya karar verince çalışmalardan önce gidiliyo ya o zaman için sormuştum benim doktorum hiçbirine bakmadı da...sadece alttan muayene etti..neyse eylüle kadar denicem sonra gitcem zaten başka bi doktora gerçi inş o zamana kadar beklemek zorunda kalmam da..

kızlaaar yatıyorum ben iyi geceler herkese...
iyi geceler...ALLAH RAHATLIK VERSIN...

bunuda ilk kesfeden benimmmmben yani beeennnnnn

Son düzenleyen: Moderatör:

Eğer bir yıl korunmasız ilişkide bulunmana rağmen gebe kalınamamışsa sırası ile
gerekli testleri muayeneleri yapıyorlar belki henüz yeni olduğun için istememiştir

canım evde idrar testim çok varr...
ilk pozitif çıkmıştı yaaa...

şimdi alıp başka markadan deneyebilirim...
bakalım eşime söyleyeyim yarın alamazda diğer gün yapabilirim...

kızım sen şimdi şu an yapsan bile pozitif çıkcak edaaaa yap yaaapppppp noluurrrrrrrrr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…