slmm canımm hoşgeldinnn
sen bilirsin canim insallah gec döllenme olmusturda müjdeli haberini alirsin birtanem
kızlar ben şimdi 12 gündür adet olmadım yaa halvete devam etsem mi tutar mı acabaa?????????????????
megimm oynadım ben o oyunu pek bi zor yaa
inşallah cnm inş sen de en kısa zamanda olursun hamiş...
kızlar bir şey diyeceğim ben k. doğuma gittim sadece alttan baktı bana bi aletle ve eliyle..test fln yaptırmadı ama alerjim için gitmiştim alerji bölümüne orada idrar,gaita,biyokimya,hormon,tam kan, ifa seroloji fln hepsine bakıldı...kadın doğum da tahlil istese aynılarına mı bakacaktı değer olarak??
İnşallah hiçbirimiz kalmayız okadar hatta önümüzdeki ay hamile patlaması yaşansın topikte ben zaten ilk defa bukadar peşpeşe hamile kalan gördüm bu topikte mahşallah
kızlaaar yatıyorum ben iyi geceler herkese...
hoşbuldum canım nasılsınnn bakimmm hala adet olmamışın hayırlısı olsun
inş cnm benimmm
ama sanki negatif gibi...
acaba diyorum şuan ki halvetlerde tutar mı??
Sorunu yanlış anlamadıysam gebe kalamadığın için dra gidersen aynılarını isterlermi diye sordun?Sanmıyorum çünkü şuan ben infertilite polikliniğine gidiyorum benden senin yaptırdığın o testlerin hiçbirini istemediler
Alttan ve karından ultrasonla muayene ettiler
adetli iken ve adetsizken kandan hormon tahlilleri istediler
rahim filmi istediler
birde smear
ee sen hamilesin o zaman yoksa degilmisin ama 12 gun gecmis nerdeyse dogacak bebek
iyi geceler...ALLAH RAHATLIK VERSIN...kızlaaar yatıyorum ben iyi geceler herkese...
1.ydim ama biri geçti beni..
yetiler benden sorulur biliyosundur
şimdi bak sadece sadece o oyunda noluyo biliyo musun? bazen ama;
başka bi oyun oynarken,hooooppp skorun yunanistana yazılıyo..
bu da asla yapılamayacak bi sayı oluyo
sağol cnm hani hamile kalmaya karar verince çalışmalardan önce gidiliyo ya o zaman için sormuştum benim doktorum hiçbirine bakmadı da...sadece alttan muayene etti..neyse eylüle kadar denicem sonra gitcem zaten başka bi doktora gerçi inş o zamana kadar beklemek zorunda kalmam da..
canım evde idrar testim çok varr...
ilk pozitif çıkmıştı yaaa...
şimdi alıp başka markadan deneyebilirim...
bakalım eşime söyleyeyim yarın alamazda diğer gün yapabilirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?