deme ya ...Psikoloğa görünmek daha etkili bir çözüm tabi fakat antidepresan yazarsa bir süre korunmak gerekebilir.Bendede panik atak var bebek düşünüyoruz dediğim için ilaç yazamıyor dr. bende o yüzden gitmiyorum.
megancım cnm çok sevindim hadi iyi haberler alalım en kısa zamanda inşallah
bluecum nasılsın cnm ?
iyi geceler canımallah işini rast getirsin allaha emanet ol.......Sağol sebnemimmm inşallah rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin.
Blomencukum sebnemim ben çıkıyorum iyi geceler
deme ya ...
onların yan etkisi neyim varmıydı kiiiii....
dediğin iyi oldu canım ben bilmiyodum.....
ha sen ondan bitkisel tavsiye ettin..
bak bu uykusuzluk bana yaramıyo algı yeteneğimi kaybettim algılayamıyorum kelimeleri
iyi geceler canımallah işini rast getirsin allaha emanet ol.......
evet onu bana doktorum yazıp verdi sigorta karşılamıyor ve kilo yapmıyor sigortanın karşıladığından daha iyi en önemlisi bulantı yapmaması.....
Kılzar bu arda unutmadan dr. um benim folic asidimi değiştirdi bu daha iyi dedi isterseniz bir araştırın internetten sizinle paylaşmak istedim adı folidace folik asidin yanısıra b12 de varmış bunda
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
geçmişe bakayım dedim ama pek sohbet olmamış zaten meg gittiğinden beri de olmuyoooo
günaydınlar kızlar. Gününüz çooook güzel geçsin
Aminnnn canimmmmm
naptınız siz yorgan meselesini :26:
Kocam babasina soylemis olamaz oyle bisey demis annene sorayim demis bende bekliyom bakalim terminator ne dicekk
yaptım diycek hali yok ya, nasıl fikir bunlarınki ya. İnsan derki oğlum mutlu olsun, huzuru yuvası bozulmasın. Bunlarda daha çok kuyu kazıyolar. çok kötü bişey bu, yatacak yerleri yok bu tip işlerle uğraşanın. Biz eşimle geçen yıl tartıştık ben dışarı çıkıyodum görümcelerim dediki abi gitsene kızla beraber konuşun sorunlarınızı çözün elele gelin dedi, eşimin birde süt annesi var oda ordaydı aynadan hareketini gördüm elini şeyinin üstüne koydu bundanmı yok sana dedi. döndüm doğru sokakda senin gibi çok var dedim. Üstünden 1,5 yıl geçti hala konuşmuyorum. evime gelemez kayınvalidemlerde bile karşılaşsak hiç konuşmam sağolsun eşimin aileside bu konuda hala yanımda. hiç biri niye böyle yapıyosun demedi. Torunu oldu ki eşimin kardeşidir onun çocukları gidip görmedi bile ben üzülmiyim diye.
Ailelerin yapıcı olması lazım yıkıcı olunca zaten zor giden hayatta bir teknede onlardan yemiiş oluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?