canım kaynananda ses yarmı kendini nasıl savunuyo yorgan olayında.
biz topicteki kıslar toplanıp bi güzel dövcsek ya senin bu pis kaynananı.
günaydınnn
nasılsınız canlar
pufy o terbiyesiz kadına haddini bildirmişsin valla bravo diyorum ne demek canım anne değil baba değil süt anne ne karışıyo sizin evliliğinize dış kapının dış mandalı
slm kızlar nasılsınız
hoşgeldin kuzum. Çok canım ciğerim yaparım insanları karşılısız severim ama böyle arkamdan bişey dönsün ve bunu göriyim o dakika silerim.
hobulduk canımhoşgeldin kuzum. Çok canım ciğerim yaparım insanları karşılısız severim ama böyle arkamdan bişey dönsün ve bunu göriyim o dakika silerim.
selam canım hoş geldinslm kızlar nasılsınız
selam kızlar nasılsınız..yeni haberler var mı ?
hoşgeldin canım ben iyiyim. Hem teyzesi bebeğin 10. haftadan itibaren düşme oranı %1 e kadar düşermiş. E biz artık büyük riskli atlatmış sayılıyoruz. böyle gelişmeler olunca kendimi çok daha iyi hissediyorum. bundan sonrası rabbime emanet, nasip ettiğse ona ekmek yemeği doğacak inşallah.
hobulduk canım
en iyisini yapıyosun insanlar bazen iyi niyetini kullanıyolar benimde başıma birçok şey geçti ama anlatmak istemiyorum öyle büyü felan değil ama dışlanma diyelim neyse boş ver ALLAH haklıyı haksızı görüyo nede olsa
selam canım hoş geldin
oflu canım hoşgeldin
hoşbuldum kuzucum ohh ohhhh güzel haberler duymak ne kadar güzell çok sevindim inş hayırlısıylada dünyaya gelicek annesi fındık kurdumuz yirim ben onu bal o bal bende test yaptım sabah dayanamadım testi test edeyim dedim çıktı ama silik kenarları belirginde otası biraz silik gibi ama nedense hiç sevinmedim acüp niyeki gülüm
elf hadi inşallahhh kuzumm kan testine gitmeyecekmisin?
hoşbuldum kuzucum ohh ohhhh güzel haberler duymak ne kadar güzell çok sevindim inş hayırlısıylada dünyaya gelicek annesi fındık kurdumuz yirim ben onu bal o bal bende test yaptım sabah dayanamadım testi test edeyim dedim çıktı ama silik kenarları belirginde otası biraz silik gibi ama nedense hiç sevinmedim acüp niyeki gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?