Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

günaydınnn
nasılsınız canlar
pufy o terbiyesiz kadına haddini bildirmişsin valla bravo diyorum ne demek canım anne değil baba değil süt anne ne karışıyo sizin evliliğinize dış kapının dış mandalı

hoşgeldin kuzum. Çok canım ciğerim yaparım insanları karşılısız severim ama böyle arkamdan bişey dönsün ve bunu göriyim o dakika silerim.

slm kızlar nasılsınız

hoşgeldin canım ben iyiyim. Hem teyzesi bebeğin 10. haftadan itibaren düşme oranı %1 e kadar düşermiş. E biz artık büyük riskli atlatmış sayılıyoruz. böyle gelişmeler olunca kendimi çok daha iyi hissediyorum. bundan sonrası rabbime emanet, nasip ettiğse ona ekmek yemeği doğacak inşallah.

hoşgeldin kuzum. Çok canım ciğerim yaparım insanları karşılısız severim ama böyle arkamdan bişey dönsün ve bunu göriyim o dakika silerim.

aynı bennnn en guzelini yapıoz puffim boşver sen
slm kızlarrr okla gtcm bi bakaym dedm sizeee naslsnzz?
ya kızlar artık akşamları nerrdeyse kmse grmıo topgmze gündüz saolun siz kaynatıosnz biraz benm gunduz hep koştrmca ile gecıo ama zamanm olnca da ugramaya çalşıorm topgmz canlansın lütfenn yaaa pes etmeylm kzlarrr biz de gebişlerimizin yaptıgı gibi hem hamiş kalcz hem de muhabbete dvm etczzz burdaaaa aşçz bugunleri de ...topgmze sahip çıkalmmm

hobulduk canım
en iyisini yapıyosun insanlar bazen iyi niyetini kullanıyolar benimde başıma birçok şey geçti ama anlatmak istemiyorum öyle büyü felan değil ama dışlanma diyelim neyse boş ver ALLAH haklıyı haksızı görüyo nede olsa

slm kızlar nasılsınız
selam canım hoş geldin
selam kızlar nasılsınız..yeni haberler var mı ?

oflu canım hoşgeldin

hoşbuldum kuzucum ohh ohhhh güzel haberler duymak ne kadar güzell çok sevindim inş hayırlısıylada dünyaya gelicek annesi fındık kurdumuz yirim ben onu bal o bal bende test yaptım sabah dayanamadım testi test edeyim dedim çıktı ama silik kenarları belirginde otası biraz silik gibi ama nedense hiç sevinmedim acüp niyeki gülüm

sağolasın eminem canım benim nasılsın

ben geldimmm günlerdir bu şarkıyı dinliyorum incir reçelini izlemedim ama şarkı harika...
[video=youtube;ksk6zgOYha0]http://www.youtube.com/watch?v=ksk6zgOYha0[/video]

elf hadi inşallahhh kuzumm kan testine gitmeyecekmisin?

eminemine+,
elf69,
gulbebek+,
puffy123+,
SueSue+,
0fLu,
huzur17

slm canlarım nasılsınız
ben iyi olmaya çalışıyorum dün akşam kocişle sarıldık birbirimize tv izlerken başladık hayal kurmaya keşke şimdi bebeğimiz olsaydı ağlasaydı şuraları kirletseydi ev kaka koksaydı diyeeee içim bi garip olmaya başladı b aralar
göbebeğimi sevdi sanki içinde bebek varmış gibi
diyorum sen yokkan böylesin olunca dibimden ayrılmazsın hehalde diyeee
preesedd kullananlar birşey sorucam kızlar benim acayip akıntım var sizde de olmumu presedden sonra:44::44:

elf hadi inşallahhh kuzumm kan testine gitmeyecekmisin?

kuzucum daha 2 günüm var adetime öyle yapayım bakalım ne çıkar dedim idrarı damlatır damlatmaz iki çizgide anında belirdi ama tabi silik bekliyim bu haftada adet olmazsam salı gününe giderim kana tabi sabredebilirsem gülüm sen ne yaptın adet olmadın daha dimi gittinmi doktora balım:18:

inşallah bu seferki çizgi doğrudur canım inşallah bebeğin göbüştedirrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…