Aaaa terbiyesiz ben olsam bogardim o kadini benim terminatorde keske hic olmasaydi dedi hep yuzume yuzume bebegim dustu kopek beslersen boyle olur iyi olmus dedi nefret ediyorum bu bebege gelmicekler dun kocaya dedim haber gonder sakin dedim o soylemis zaten ben tekrarladim
günaydın arkadaslar keyifler nasııl
günaydın canım
iyi sayılırız biz sen nasılsın?
bende fena degilim canım sabah kan testi için saglık ocagına gittim aynı damardan iki tüp almaya calıstı cok acıkdı canım. tabi ikinci, tüp cok az oldu. yeter dedim kanı gördüm bi kötü oldum tansiyonum düştü. biraz sedyede yattım da ole yola cıktım.
didem senin şu avatardaki kızını yiyebilirmiyim
şinci canım 16 aylık evliyim bene kızlar siz kacar aylık hamilesiniz . cinsiyetler bellimi. bide kacıncı (ay )denemede hamile kaldınız nasıl oldunuz bi anlatsanıza.
şinci canım 16 aylık evliyim ben
ben korunayım dedim hap kullandım dokundu bana bıraktım
eşim korundu sonra hep
ilk korunmayı bıraktığımız ay hamile kaldım ben
4.5 aylık oldu
bi de kız bebişim
ay ne güzel ya masallah cok beklemeden oluvermiş ay bide kızın olcek ya. allah bagıslasın sana canım.ben sanırım d.kontrol hapını biraz fazla kullandım. iki sene kullandım. mayısta bıraktım. ilk aylarda ne biliyim ovulasyonmus zart mıs zurtmus bilimiyodum tabi rasgele ilşkiye giriyoduk. simdi dikkat ediyoruz ama bilmiyom olmuyo işte. allah kızını sana bagıslasın canım maassah ya
sağol canım
dogum kontrol hapının etkisi nedir tam bilmiorum gerçekten
bende bilmiyodum yumurtlama filan bişi doğru düzgün burdan öğrendim hepsini
vardır canım elbet zamanı sıkma kendini
herkesin bebişi gelicek bi gün ben inanıyorum buna
bırakınca bi altı ay korumaya devam edrmis vücutta. zaman altı aya kadar beklemiyodumda hamişligi son iki üc ay takmaya basladım. bide ben de yumurtlama tembelligi var dedi doktor. pkolu oluyorum yani demi. buda canımı sıkıyo bende sorun cıkması.
günaydın şekerler
bilinmeyen sebeplerden uyuyamadım doğru düzgün gece
belki de hastayım diye oldu çözemedim
gamze rüyamda gördüm ben seni Allah hayıra çıkarsın
e kızlar siz kacar aylık hamilesiniz . cinsiyetler bellimi. bide kacıncı (ay )denemede hamile kaldınız nasıl oldunuz bi anlatsanıza.
kuzum nasil gordun hayirlara gelsin isallahhh ay meraklandim misafirim var cvp yazamiyomm o yuzden
ben haftaya 6 aylik olucam canim 8.5 aylik evliyim 2. gebeligim 1.5 aylik evliyken ilk hamileligim oldu ikizlerim arka arkaya dustu dusugun arkasindan hemen hamile kaldim oglum oluyo
Kızlar nasılsınuız bakem. Ben sekreterlikteyim birkaç gün.Müdür yardımcısınım sekreterine yardım ediyorum. Kalıcı da olabilirim hiç istemiyorum ama birkaç gün dediler bakalım. Buradaki bayan doğum iznine ayrıldı da tek kaldı bayan. Arada gelir yazarım.
Puffy canım ne terbiyesiz insanlar var insan utanır o hareketi yapmaya kaç yaşında kadın ama edep yokmuş iyi ediyorsun görüşmemekle.
Gamze dün okudum canım demek yorganda toprak vardı. Siz evlendikten sonra mı dikmiş yorganı canım ama eve de baksaydın ya gerçi eşyaların yeni ama yorganı at sen canım. Ben çok iyi bilitim büyü falan yani asla işim olmaz kendiiminde babaannem anneme çok yapöış muska falan bulmuştu evde daha garip olaylarda olmuşta uzun hikaye ama çıktı foyaları yani aöa ayırma değil tam tersine birleştirmek için. dedem annemi versin babama diye, anneme sıcaklık gelsin diye yaa ama eninde sonunda boşandılar yani. Büyü falan olmaz bu işler. Sende kocana ters davranma artık inşallah bundan sonra rahatlarsınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?