sende mi inandın britüss
Hamileymişim kızlar ben :18:
Ay dedim bakalım ilk kim cevp yazacak acaba.. Bu da benden sizee akşam esprisi olsun. Baktım hiç kimse gün boyu özlememiş beni ceza olsun size. Ne gebeliği kız ara kanama yeni bitti zatii...doktora gittim evet gülüm..[/QUOTE allah seni ne yapmasın tam seviniyordum tbr edecektim ,ki şaka yapmışsın .allah iyiliğini versin tez zamande gebe kal inşallah.
kızlar ben bir ay önce düşük yapptım ve adet olmama gerekiyo sabah hafif kahverengi lekeşeklinde başladı ama devamı gelmiyo bu şeilikde adet olan varmı devamı gelirmi
var yaa ne fenasın sen heee
biran çığlık atasım geldi
böyle şaka mı olur yaaaa
yeni gelenler de selamlar bu arada
hoşgeldiniz
yalan dünyayı izlemediyseniz hemen açın
şu anki sahne acayip komik
bugun izleyici ikiye blnmiş durumda biz ferhacılar bi de yalan dünyacılardur ferihada rklm çıktı acaym
allah seni ne yapa kız sevinmiştim ne güzel bari geç itiraf edeydin kursagımızda bıraktın=)
kız dejavuuu allah iyiliğini versin emii
alacagın olsun dejavum heeeeee:26::26::26:nie ozlemeylm kızzzzz yazıp duruoz ya ne yaptın ne ettn die ben drek gerçek sandm hee nasl da sevnmştm hayal kırıklgna ugrdamm :26:
oklavayı alıp geliyorummmm
kızlar çıkıyorum ben eşim bekliyo bayadır çay yaptım tatlısını bekliyor yarın burdayım görüşürüz inş dejavum çok sevindim gülüm gerçekten yarın mutlaka sonuçları haber et olurmu hepinize iyi akşamlar öpüyorum
kandırdın bizi gerçek haberi verrken de inamayalm da gör sennnn
var yaa ne fenasın sen heee
biran çığlık atasım geldi
böyle şaka mı olur yaaaa
Ay dedim bakalım ilk kim cevp yazacak acaba.. Bu da benden sizee akşam esprisi olsun. Baktım hiç kimse gün boyu özlememiş beni ceza olsun size. Ne gebeliği kız ara kanama yeni bitti zatii...doktora gittim evet gülüm..[/QUOTE allah seni ne yapmasın tam seviniyordum tbr edecektim ,ki şaka yapmışsın .allah iyiliğini versin tez zamande gebe kal inşallah.
aynen yaa ne kadar sevnmştm ben deee off ya gerçek hamiş hberleri gelsn artıkk fena tıkandıkkk:26::26::26:
Ay tamam kızmayın yaa yakınınız da olsam gerçekten gelip boğabilirsiniz beni şu an. Ama ben alıştırma yapıyordum bakalım gebe olsam kızlar nasıl tepki verecekler diye. Deneme bir iki yaniihem rüyamd akaçtır burada bunun haberini verirken görüyorum gerçeğini veremiyorum yalancıktan olsun bari dedim kızlar kursağımda kalmasın bee belki hiç böyle haber veremem dimi..
Ay tamam kızmayın yaa yakınınız da olsam gerçekten gelip boğabilirsiniz beni şu an. Ama ben alıştırma yapıyordum bakalım gebe olsam kızlar nasıl tepki verecekler diye. Deneme bir iki yaniihem rüyamd akaçtır burada bunun haberini verirken görüyorum gerçeğini veremiyorum yalancıktan olsun bari dedim kızlar kursağımda kalmasın bee belki hiç böyle haber veremem dimi..
düşük yaptığın için adetin gecikebilir...
benimki 33. günde geldi.
geçen ayda 1 hafta kala lekelenmem olmuştu.
umarım hamilesindir
niye veremicekmişin
duymayım bidaha diline biber sürerim
kızmmm sevnmezmiyizzz ucarızz vallaaaaaaa ara kanama yerlşmedir die drek geldi aklma valla ii ki yoktun burda bi cimdk yerdn bendennnee anltsana neler dedi dr ...
ALLAH korusun vereceksin o güzel haberi bak gerçekten hamileyim dersen inanmıcaz ozamandaAy tamam kızmayın yaa yakınınız da olsam gerçekten gelip boğabilirsiniz beni şu an. Ama ben alıştırma yapıyordum bakalım gebe olsam kızlar nasıl tepki verecekler diye. Deneme bir iki yaniihem rüyamd akaçtır burada bunun haberini verirken görüyorum gerçeğini veremiyorum yalancıktan olsun bari dedim kızlar kursağımda kalmasın bee belki hiç böyle haber veremem dimi..
merhaba nasılsınız arkadaşlar..
hoşgeldin
şaka maka doktora gittim kızlar. Muayene etti smear aldı canım yandı biraz normalde hiç yanmazdı. Bu dr ilk defa gittim kendi doktorum ayrılınca. Ara kanama benim reglimmiş ama normal regli değğil aslında çok erken gelen bir regli. Yumurta yok göremedi doktor. Ara kanama da kanama daha az gelirmiş ve rahim de kalın olurmuş hala yumurta olurmuş falan ama rahmim incelmiş regl sonrası gibi. Neyse rahmime baktı temiz hiçbirşey yok, akıntı da yok güzel dedi. Sol ve sağ yumurtalıklara baktı sorun yok dedi. Hormon yapalım dedi folik kullan dedi kullanıyorum dedim. Rutin hormon testlerini yazdı yanında ayrıca tokoplazma ve rubella virüsü içinde yazdı bakılsın diye bebek düşünüyorum deyince başka doktorlar hiç bu ikisine bakmamıştı. Kan verdim. Yarın çıkacak rutin hormon sonuçları arıcam dr gelmene gerek yok telde bilgi veririm sorun varsa ilaç söylerim içersin gelirsin dedi. Öbür ikisi 3 gün sonra, smear da bir hafta sonra çıkacak öyle işte en azından rahmim temiz kist falan yok çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?