Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar çıkıyorum ben eşim bekliyo bayadır çay yaptım tatlısını bekliyor yarın burdayım görüşürüz inş dejavum çok sevindim gülüm gerçekten yarın mutlaka sonuçları haber et olurmu hepinize iyi akşamlar öpüyorum

kızlar ben bir ay önce düşük yapptım ve adet olmama gerekiyo sabah hafif kahverengi lekeşeklinde başladı ama devamı gelmiyo bu şeilikde adet olan varmı devamı gelirmi

kızlar ben bir ay önce düşük yapptım ve adet olmama gerekiyo sabah hafif kahverengi lekeşeklinde başladı ama devamı gelmiyo bu şeilikde adet olan varmı devamı gelirmi

düşük yaptığın için adetin gecikebilir...
benimki 33. günde geldi.
geçen ayda 1 hafta kala lekelenmem olmuştu.
umarım hamilesindir

OCAK AYI LİSTESİ

gulbebek ----------25 ocak

ŞUBAT AYI LİSTESİ

Brownim---------10 şubat
eminemine -----------13 şubat
_figen_-----------14 şubat
tanger------------14 şubat
yoluzun ------------15 şubat
lotusdream--------16 şubat
yummyny------------- 17 şubat
elf69------------- 19 şubat
KristaLBebek---------20 şubat
elibeses----------20 şubat
angel_lost-------------21 şubat
sivatan ----------22 şubat
PeriMeri------------24 şubat
arestera------------24 şubat
BLUEmoon2009--------25 şubat
umutege16 -----------28 şubat
rosess--------28 şubat
hevin------------28 şubat

MART AYI LİSTESİ

tweety_yteewt --------1 mart
everythingwillbegreat --------1 mart
emaya --------4 mart
SueSue------------4 mart
berceste_-----------5 mart
aysunayy--------6 mart
Julietta ---------- 6 mart
a_d ---------- 7 mart
gonce ---------- 7 mart
gulum2011----------8 mart
esraik---------10 mart
OfLu ---------- 11 mart
mulberry--------------13 mart
megan17 ---------- ???
hulyaemrah-----------???​

allah seni ne yapa kız sevinmiştim ne güzel bari geç itiraf edeydin kursagımızda bıraktın=)

kız dejavuuu allah iyiliğini versin emii

alacagın olsun dejavum heeeeee:26::26::26:nie ozlemeylm kızzzzz yazıp duruoz ya ne yaptın ne ettn die ben drek gerçek sandm hee nasl da sevnmştm hayal kırıklgna ugrdamm :26:

oklavayı alıp geliyorummmm

kandırdın bizi gerçek haberi verrken de inamayalm da gör sennnn

var yaa ne fenasın sen heee
biran çığlık atasım geldi
böyle şaka mı olur yaaaa

niye veremicekmişin
duymayım bidaha diline biber sürerim

niye veremicekmişin
duymayım bidaha diline biber sürerim

tamam abla sürme yaa.. Ne bileyim bee doktora ne zaman gitsme rahmime baksa rahmimdeki garip şeyleri keseye benzetiyorum halimi görsen yahu ara kanama yeni bitmiş zaten çalışma olamamış ne kesesi dimi paranoyak oldum iyice ne vardı sanki aa seda hanım gebesiniz siz dese dimi amaa.. Hayırlısı artık ne diyeyim..

şaka maka doktora gittim kızlar. Muayene etti smear aldı canım yandı biraz normalde hiç yanmazdı. Bu dr ilk defa gittim kendi doktorum ayrılınca. Ara kanama benim reglimmiş ama normal regli değğil aslında çok erken gelen bir regli. Yumurta yok göremedi doktor. Ara kanama da kanama daha az gelirmiş ve rahim de kalın olurmuş hala yumurta olurmuş falan ama rahmim incelmiş regl sonrası gibi. Neyse rahmime baktı temiz hiçbirşey yok, akıntı da yok güzel dedi. Sol ve sağ yumurtalıklara baktı sorun yok dedi. Hormon yapalım dedi folik kullan dedi kullanıyorum dedim. Rutin hormon testlerini yazdı yanında ayrıca tokoplazma ve rubella virüsü içinde yazdı bakılsın diye bebek düşünüyorum deyince başka doktorlar hiç bu ikisine bakmamıştı. Kan verdim. Yarın çıkacak rutin hormon sonuçları arıcam dr gelmene gerek yok telde bilgi veririm sorun varsa ilaç söylerim içersin gelirsin dedi. Öbür ikisi 3 gün sonra, smear da bir hafta sonra çıkacak öyle işte en azından rahmim temiz kist falan yok çok şükür.

iyi canım ne güzel işte sorun yokmuş
yumurtlarsın daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…