Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

burdayım canım benim bulaşık yıkamaya gitmiştim feriha vartya bugün işim bitsin dedim nasılsın gülüm ne oldu doktorda çok merak ediyorum:18::18:

canım öm attım sana ayrıntılı yazdım birtanem yoktun buradaa gelmemiş mi.

canm işin en zor kısmını bitirmişsin çok şükür. Embriyoların konulma işlemi daha kolay olacak canım. Çoğu gitti azı kaldı canım benim inşallah güzel haberler vereceksin Allah'ın izniyle.
valla cnm en zoru buymuş ama bence o bekleyiş ve kana gidiş daha zor sanki..
hayırlısı hakkımızda bakalım sonuç ne olacak..
kaliteli bebişlerimiz olsunlarda ilerisi Allahıma kalmış

ederiz tabi canım allanım sana hayırlı nur topu gibi sağlıklı ,senin gibi pozitif evlatlar nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhh amin:)

aminn cnm inşallah..
Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahhhh

birsumcum o sancı da yakında geçecek inşallah
transfer kısmı daha kolay zaten
ondan sonra bol bol yatış yapıp dinleniceksin
sonra da inşallah gelsin bebişler

inşallah ferdacım..vallahi bana o yatarak beklemek daha zor geliyor bu sonuçta kısacık bir işlemdi ağrılıda olsa..
inşallah pozitif haber alırım..bekleyiş çok zor

bi dk yaaaaaaaaaaaaaaaaa ben dogru mu göruormmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bugn mu ogrendnnn dejavuuuuuuuu anlat cabukkkkkkkkkkkkk ayyyy kalbm pırpır oldu hemenceckkkkkk

Ay dedim bakalım ilk kim cevp yazacak acaba.. Bu da benden sizee akşam esprisi olsun. Baktım hiç kimse gün boyu özlememiş beni ceza olsun size. Ne gebeliği kız ara kanama yeni bitti zatii... doktora gittim evet gülüm..

allah seni ne yapa kız sevinmiştim ne güzel bari geç itiraf edeydin kursagımızda bıraktın=)

alacagın olsun dejavum heeeeee:26::26::26:nie ozlemeylm kızzzzz yazıp duruoz ya ne yaptın ne ettn die ben drek gerçek sandm hee nasl da sevnmştm hayal kırıklgna ugrdamm :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…