Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ferda yummyny hamıs degılmıydı???
benmı yanlıs hatırlıyorum karıstırıyorum tanıdıgım kısı degılmıkı yaaa
hamile mi?
ben bilmiyorum valla
bende bat listesinde görünüyor
sen emin misin hamile olduğuna?
ne zaman öğrendi ki
bat 17siymiş

bat ne zamandı?
belirtiler hamilelik belirtisi olabilir ama psiklojik de olabilir
inşallah hamilesindir

iyi geceler kızlar
var mı yeni gelişmeler
benim yarın dr randevum var çok heyecanlıyım
hoşgeldin canım
ne güzel gör bakalım bebişini

canım ben moralını bozmak ıstemıyorum ama bence 6 haftalık gebe olana kadar hamılelık belırtısı yasanmıyor en erken belırtı adet gecıkmesı
tabı her bunye farklı olabılır sen daha önce yasamadım dıyorsun ınsallah hamılesındır

bat bu pazartesi 20 si :)

ikisinin de etkisi aynı mı..peki kullanımı nasıl yani günde kaç tane alman lazım adetli olunca mı başlamak lazım kaç gün içmen lazım falan biraz bilgi verirseniz ....

etkilerini bilemiyorum muhtemelen aynıdır
ben hapını kullandım ve o ay hamile kaldım
günde 1 tane içeceksin
adet olunca 2 veya 3. günü başla
yumurtlama dönemin geçince bırakabilirsin, adete 10 gün kala falan
ama daha önce hormon testi yaptırdın mı bilemiyorum
eğer hormonlarla ilgili bir sıkıntın varsa adete 3 gün kalana kadar kullanmanı tavsiye ederim

evet hormon bozukluğu var özellikle estradiol hormonu yüksek çıkıyo

hoş bulduk canım
inş herşey yolundadır 1 aydır görmüyorum bebeğimi

ya aslında haklısın ki bunları en iyi bilen insanlardan biride benim aslında.çünkü benim doktorum çokkk yakın bir akrabam hep konuşuyoruz ama.ne bileyim burda okuyorum belirtiler şunlar bunlar diye etkileniorum galiba.birde neden olabilir ki bu belirtiler diye düşünüorum :)

ferda ben yanlıs hatırlıyorum galıba
hamıle dıye kalmıs aklımda ama öle olsa hemen alınırdı lısteye
ben sımdı degıl cok önceden hatırlıyorum
baskaıyla karıstırdım sanırım

evet hormon bozukluğu var özellikle estradiol hormonu yüksek çıkıyo
özellikle prolaktin fsh yüksekliğine falan çok iyi geliyor
ama tüm hormonları dengeleyici görevi var
o yüzden bence sen adete 3-5 gün kalana kadar iç
ben 3 gün kala bırakmıştım
bende de prolaktin yüksekti

hoş bulduk canım
inş herşey yolundadır 1 aydır görmüyorum bebeğimi
iyidir iyidir merak etme
ayrıntılı ultrasona mı giriceksin?

ferda ben yanlıs hatırlıyorum galıba
hamıle dıye kalmıs aklımda ama öle olsa hemen alınırdı lısteye
ben sımdı degıl cok önceden hatırlıyorum
baskaıyla karıstırdım sanırım

hatırlayamadım canım
belki de hamileydi ama ters bişeyler oldu onu da bilemiyorum (sanki bu ihtimal daha kuvvetli gibi ama)
neyse artık bakarız tekrardan takipte ol da sen de

yınede cok farklıysa anlayabılırsın
benım mesela göguslerım agrırdı ve adete 3-4 gun kalası gecerdı
ama hamıle oldugum ay gecmedı dahada sıddetlendı bu cok buyuk farktı ılk kez oluyordu ve o zaman anlamıstım hamıle oldugumu
ınsallah sende hamılesındır canım

inş tatlım
yok tatlım bizim burda ayrıntılı ultrason yok keşke olsa

aaa ne güzel sen hamile misin canım?benim ilk günüm olduğu için daha kim ne durumda tam çözemedim :)

hamile sayımız epey fazla canım
mesajının altında bebek tickeri olanlar hamile
bebek resmi oluyor ve bebeğin kaç haftalık olduğu yazıyor
hamile olunca sana da yaparız inşallahh

yaa bilemiorum işte ne yazsam şuan aa gelecek.aslında en iyisi bekleyip görmek ama çokk uzun süredir beklediğim için sanırım rahat duramıorm:)

MEG
İyi kalpli canım arkadaşımm bugün senin doğum günün ve topiğimizde olmasanda doğum gününü en içten dileklerimle kutluyorum.Kimi zaman sevindik kimi zaman ağladık kimi zaman çok şeyler paylaştık paylaşıyoruzda öncelikle benim moralimi düzelten bana umut veren iyi kalpli arkadaşlara sahip olmama sebep sensin çünkü bu topiğin sahibisin.Sayende çok iyi dostlarım sırdaşlarım oldu.Kimseyle paylaşamadığım herşeyi bu topikteki arkadaşlarımla paylaştım Rabbim hepinizin gönlüne göre versinnn isteklerinize kavuştursun inşallah..Ara sırada olsa sanal evine lütfen uğraa yanlız bırakma bizleri hep birlikte başladık hepbirlikte devam edelim...Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah.tatlımı tatlı bebeler versinnn hayırlısıylaaaNİCE MUTLU YILLARA İYİKİ DOĞDUN İYİKİ VARSINNN Eki Görüntüle 349449

Ben geldimmmm haydi kızlarr kutlama yapalımmmm dansöz getireyimmii bugün megin doğum günüüüüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…