MEG
İyi kalpli canım arkadaşımm bugün senin doğum günün ve topiğimizde olmasanda doğum gününü en içten dileklerimle kutluyorum.Kimi zaman sevindik kimi zaman ağladık kimi zaman çok şeyler paylaştık paylaşıyoruzda öncelikle benim moralimi düzelten bana umut veren iyi kalpli arkadaşlara sahip olmama sebep sensin çünkü bu topiğin sahibisin.Sayende çok iyi dostlarım sırdaşlarım oldu.Kimseyle paylaşamadığım herşeyi bu topikteki arkadaşlarımla paylaştım Rabbim hepinizin gönlüne göre versinnn isteklerinize kavuştursun inşallah..Ara sırada olsa sanal evine lütfen uğraa yanlız bırakma bizleri hep birlikte başladık hepbirlikte devam edelim...Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah.tatlımı tatlı bebeler versinnn hayırlısıylaaaNİCE MUTLU YILLARA İYİKİ DOĞDUN İYİKİ VARSINNN Eki Görüntüle 349447 Eki Görüntüle 349448 Eki Görüntüle 349449 Eki Görüntüle 349450
dogum gunumuMEG
İyi kalpli canım arkadaşımm bugün senin doğum günün ve topiğimizde olmasanda doğum gününü en içten dileklerimle kutluyorum.Kimi zaman sevindik kimi zaman ağladık kimi zaman çok şeyler paylaştık paylaşıyoruzda öncelikle benim moralimi düzelten bana umut veren iyi kalpli arkadaşlara sahip olmama sebep sensin çünkü bu topiğin sahibisin.Sayende çok iyi dostlarım sırdaşlarım oldu.Kimseyle paylaşamadığım herşeyi bu topikteki arkadaşlarımla paylaştım Rabbim hepinizin gönlüne göre versinnn isteklerinize kavuştursun inşallah..Ara sırada olsa sanal evine lütfen uğraa yanlız bırakma bizleri hep birlikte başladık hepbirlikte devam edelim...Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah.tatlımı tatlı bebeler versinnn hayırlısıylaaaNİCE MUTLU YILLARA İYİKİ DOĞDUN İYİKİ VARSINNN Eki Görüntüle 349447 Eki Görüntüle 349448 Eki Görüntüle 349449 Eki Görüntüle 349450
MEG
özellikle prolaktin fsh yüksekliğine falan çok iyi geliyor
ama tüm hormonları dengeleyici görevi var
o yüzden bence sen adete 3-5 gün kalana kadar iç
ben 3 gün kala bırakmıştım
bende de prolaktin yüksekti
tamam tşk ederim aklımda bulunsun ama inş gerek kalmaz...
meg canım dogum gununu kutlarım
gel artık
2 kışı olarak ....
kızlar ben yatıyorum ıyı gecelerr
meg canım dogum gununu kutlarım
gel artık
2 kışı olarak ....
KIZLAR artık bana müsade
hazır uykum gelmişken gidip yatayım
topiği boş bırakmak yok tamam mı
sabah gelir okurum inşallah
hepinizin gecesi güzel olsun
bir de megan17 gelirse yeni batını bana özelden msj atsın söylerseniz
listeye eklicem de
iyi geceler canımmeg canım dogum gununu kutlarım
gel artık
2 kışı olarak ....
bulantıların geçtiyse artık yavaş yavaş almaya başlarsınBen hala kilo almadım artık almalı mıyım dersin?Tabi bunun için zorlamayacam da almam gerekiyor mu acaba?
iyi geceler sana daarkadaşlar ben çıkıyorum herkese iyi geceler allah rahatlık versin....bebeğimi hayal edip yatıcam :)
Hey allahım ya
Allah razı olsun sağolun canım arkadaşlarım benim seviyorum sizi hem de çoookkkkkk
arkadaşlar ben çıkıyorum herkese iyi geceler allah rahatlık versin....bebeğimi hayal edip yatıcam :)
KIZLAR artık bana müsade
listeye eklicem de
Kuzummmmm hoşgeldinnnnnnnn bebetommmmmmmmm
ben geldim siz gidiyorsunuzzzzKIZLAR artık bana müsade
listeye eklicem de
arkadaşlar ben çıkıyorum herkese iyi geceler allah rahatlık versin....bebeğimi hayal edip yatıcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?