Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

iyiiii gecelerr kızlarrr yenii katıldım aranızaa:) allhımmm hayırlısıylaaa en kısaa zamandaa bizede bebek nasippp eder:) allhımm istyn olmyan herksee nasp etsn inşallah

Meeggg hemen gitme kal biraz

piki

canlarım, beni topikten uzaklaştıran şey; ben astım nöbeti geçirdim..
eskilerden beridir astım rahatsızlığım var zaten..
ama bu kriz fenaydı.. gidiyodum yani bildiğiniz..
tetkikler,doktorlar ve sonuç;
gebelik,astımı tetikler!
ne zamana kadar izin yok hiç bilmiyorum.. tedavi sürecindeyim..
içim acıyor..
korunuyoruz ciddi ciddi..

Son düzenleme:
hoşbuldum hem de çok hoş buldum bebekim
özledimmm

Mutlu olduysan ne mutlu bizeee canım benim bizde seni çok özledikk her zaman gelmesenda ara sıra uğra böylee herşey yoluna girecek inşallah bende sıkıntılıyım amaa elimden geldiğince uğramaya çalışıyorumm dertlerim sıkıntılarım arkadaşlarımın sayesinde azalıyor gibiii hepsinden Allah razı olsun..Dertler paylaştıkça azalır biliyorsunn Hayatımızda hayal kırıklıkları var biliyorum amaa takdir Allahtann.Seni çok seviyorum canım arkadaşım benimm

İnşallah kısa sürer canım arkadaşım,ama bu kesin bir şey mi?Astım hastası olup gebe kalan kimseler yok mu ya,çok çok geçmiş olsun canım.Her şeyin başı sağlık tabi Allah kimseyi acıtmasın seni de acıtmasın,tedavin de inşallah bebişe vesile olur.

bende seni çok seviyorum gülbebekim
Allah,gönlündekine kavuştursun seni her zaman inşallah..

iyiiii gecelerr kızlarrr yenii katıldım aranızaa:) allhımmm hayırlısıylaaa en kısaa zamandaa bizede bebek nasippp eder:) allhımm istyn olmyan herksee nasp etsn inşallah
hoşgeldin canımmm inşallah en kısa zamanda dileğine kavuşursunnnn

Megimm geçmiş olsun canım benimmm Allah korusunn kuzum senii.İçin acımasın çünküü sağlığın herşeyden daha önemlii önce sağlık sonra bebek hayatından daha önemli değil bizler 2 kişi başladık bu yola elbet tedavin bittiğinde çalışmalara başlayacaksınız ama eşinee bebekten önce sen lazımsınn kuzumm.Bebeğinede sapasağlam annesiii lazım o yüzden geç olsun güç olmasınnn sen dimdik ayakta dur nasıl olsa alnımıza yazılanları yaşıyoruz öyle yada böylee nasipte ne varsa onu yaşayacağız yeterki sen içini ferah tut vee Rabbime sığın o herşeyin en iyisini en doğrusunu bilirrr.

benim astımım epey ilerlemiş durumda elisim..
şu sıralarda da özellikle faal durumda.. bişeyler oluyo ama anlamıyorum..
sanırım öncelikle kontrol altına alınması, stabil olması gerekiyor.. üstelik spreylerim ilaçlarım var devam ettiğim..
böyle işte..
sağol kuzum teşekkür ederim..

Allah büyük evet bebekim..
herşeyin hayırlısı haklarımızda inşallah..
teşekkür ederim

Son düzenleme:
megim geçmiş olsun tatlım.herşey gönlünce olsum.

Hemen araştırdımm bak astım hastası bir bayannn hamiş kalmış ve normal doğum bile yapmışşş bir kere atak geçirmiş ama hemen atlatmışşşSende en kısa zamandaa göbüşüüü bebişle doldurcan inşallahhh hiçç moralini bozmaa bebek olmasada gel biz ikimiz takılırız benimde olmuyorr tebrik ederizzzz olanlarııı olmayanlarıda teselli ederiz işteeeeGüle oynaya atlatırız bu dönemi sonra bizde kalırızz hamişşş ne yapalımmm yani olmuyorsa olmuyorr

Uykusu gelipte gidenlerr keşke 5 dk daha dursaydık diyeceksinizzz amaa siz çoktaan uykunuza daldınız bile megle kısada olsa sohbeti kaçırdınızzBen geldiğimde gitmek neymiş gördünüz ohhh olsun sizeeeeee:

senin beben olucak inşallah hayırlısıyla bebekim
benim de rahatsızlığım kontrol altına alınabilsin hele bi,ilaçlarımı falan kullanayım vs..
doktorlar korunmayı bırakın dediklerinde,hemen çalışmalara başlıycaz..
ama işte korunmak ağır geliyor

İnşallah hemencecik kontrol altına alınır megim.Peki senin pisinin tüyleri zarar verir mi acep,aklıma ilk bu geldi.

selam
amin arkadaşım inşallah

İnşallah hemencecik kontrol altına alınır megim.Peki senin pisinin tüyleri zarar verir mi acep,aklıma ilk bu geldi.

pisimle ilgisi yok canım..
kokulara hassasiyetim var daha ziyade..
bahar ayları berbat oluyorum mesela.. bi de toz!
çocukluktan beri kedim var benim..
alerji rahatsızlığım astıma dönüştü bikaç sene önce..
tıkanma huyum peydah oldu son haftalar ya

Son düzenleme:
Uykusu gelipte gidenlerr keşke 5 dk daha dursaydık diyeceksinizzz amaa siz çoktaan uykunuza daldınız bile megle kısada olsa sohbeti kaçırdınızzBen geldiğimde gitmek neymiş gördünüz ohhh olsun sizeeeeee:

olsun oh evet :86:
erkenden nereye kaçılıyor hemen bakiim..

Son düzenleme:

Megimm pozitif düşünnn her ay o üzüntüyü yaşamaktansa hiç olmazsa korunuyorum dersinnn vee korunduğun günleri sakın kendine zehir etme cidden tadını çıkart.Bak salı günü doktora gideceğim doktor belkide doğum kontrol hapıyla adetimi düzene sokabilir belki bende 5 yıldır istememe rağmen korunmak zorunda kalabilirim ama hiç üzülmüyorum çünkü bişeylerin sağlıklı olabilmesi için önce benim sağlıklı olmam gerekir...Bak 2 aydır adet olamıyorum ve bunun sıkıntısını çok kötü yaşıyorum sürekli gergin ve mutsuzummm hormonlarım sapıtmış durumda menopozlular gibii ateş basıyor sürekliiii bir donuyorum bir yanıyorum buz gibi havada montsuz dışarı attım kendimiii şakır şakır yağmur yağıyordu umarım hasta olmammm ama gerçekten düzensizlikte çok zor .Rabbimm sana acil şifalar versinn canımın içi amaa hep pozitif oll seni üzen ne varsa başka yönden bakmayı deneee o zaman için sızlamayacak daha güzel olacak hayatın...Dediğimiz gibi herşeyin hayırlısııı

elisizmitimmmmmm avatarınn ne değişikmiş öyleee bende dedim o neee sonra anladımmm

Megcim geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda atlatırsın bu rahatsızlığını da bebeğine kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…