Meeggg hemen gitme kal biraz
hoşbuldum hem de çok hoş buldum bebekim
özledimmm
piki
canlarım, beni topikten uzaklaştıran şey; ben astım nöbeti geçirdim..
eskilerden beridir astım rahatsızlığım var zaten..
ama bu kriz fenaydı.. gidiyodum yani bildiğiniz..
tetkikler,doktorlar ve sonuç;
gebelik,astımı tetikler!
ne zamana kadar izin yok hiç bilmiyorum.. tedavi sürecindeyim..
içim acıyor..
korunuyoruz ciddi ciddi..
Mutlu olduysan ne mutlu bizeee canım benim bizde seni çok özledikk her zaman gelmesenda ara sıra uğra böylee herşey yoluna girecek inşallah bende sıkıntılıyım amaa elimden geldiğince uğramaya çalışıyorumm dertlerim sıkıntılarım arkadaşlarımın sayesinde azalıyor gibiii hepsinden Allah razı olsun..Dertler paylaştıkça azalır biliyorsunnHayatımızda hayal kırıklıkları var biliyorum amaa takdir Allahtann.Seni çok seviyorum canım arkadaşım benimm
hoşgeldin canımmm inşallah en kısa zamanda dileğine kavuşursunnnniyiiii gecelerr kızlarrr yenii katıldım aranızaa:) allhımmm hayırlısıylaaa en kısaa zamandaa bizede bebek nasippp eder:) allhımm istyn olmyan herksee nasp etsn inşallah
piki
canlarım, beni topikten uzaklaştıran şey; ben astım nöbeti geçirdim..
eskilerden beridir astım rahatsızlığım var zaten..
ama bu kriz fenaydı.. gidiyodum yani bildiğiniz..
tetkikler,doktorlar ve sonuç;
gebelik,astımı tetikler!
ne zamana kadar izin yok hiç bilmiyorum.. tedavi sürecindeyim..
içim acıyor..
korunuyoruz ciddi ciddi..
İnşallah kısa sürer canım arkadaşım,ama bu kesin bir şey mi?Astım hastası olup gebe kalan kimseler yok mu ya,çok çok geçmiş olsun canım.Her şeyin başı sağlık tabi Allah kimseyi acıtmasın seni de acıtmasın,tedavin de inşallah bebişe vesile olur.
hoşgeldin canımmm inşallah en kısa zamanda dileğine kavuşursunnnn
Megimm geçmiş olsun canım benimmm Allah korusunn kuzum senii.İçin acımasın çünküü sağlığın herşeyden daha önemlii önce sağlık sonra bebek hayatından daha önemli değil bizler 2 kişi başladık bu yola elbet tedavin bittiğinde çalışmalara başlayacaksınız ama eşinee bebekten önce sen lazımsınn kuzumm.Bebeğinede sapasağlam annesiii lazım o yüzden geç olsun güç olmasınnn sen dimdik ayakta dur nasıl olsa alnımıza yazılanları yaşıyoruz öyle yada böylee nasipte ne varsa onu yaşayacağız yeterki sen içini ferah tut vee Rabbime sığın o herşeyin en iyisini en doğrusunu bilirrr.
megim geçmiş olsun tatlım.herşey gönlünce olsum.
benim astımım epey ilerlemiş durumda elisim..
şu sıralarda da özellikle faal durumda.. bişeyler oluyo ama anlamıyorum..
sanırım öncelikle kontrol altına alınması, stabil olması gerekiyor.. üstelik spreylerim ilaçlarım var devam ettiğim..
böyle işte..
sağol kuzum teşekkür ederim..
Allah büyük evet bebekim..
herşeyin hayrırlısı haklarımızda inşallah..
teşekkür ederim
Hemen araştırdımm bak astım hastası bir bayannn hamiş kalmış ve normal doğum bile yapmışşş bir kere atak geçirmiş ama hemen atlatmışşşSende en kısa zamandaa göbüşüüü bebişle doldurcan inşallahhh hiçç moralini bozmaa bebek olmasada gel biz ikimiz takılırız benimde olmuyorr tebrik ederizzzz olanlarııı olmayanlarıda teselli ederiz işteeee Güle oynaya atlatırız bu dönemi sonra bizde kalırızz hamişşş ne yapalımmm yani olmuyorsa olmuyorr
benim astımım epey ilerlemiş durumda elisim..
şu sıralarda da özellikle faal durumda.. bişeyler oluyo ama anlamıyorum..
sanırım öncelikle kontrol altına alınması, stabil olması gerekiyor.. üstelik spreylerim ilaçlarım var devam ettiğim..
böyle işte..
sağol kuzum teşekkür ederim..
Allah büyük evet bebekim..
herşeyin hayırlısı haklarımızda inşallah..
teşekkür ederim
iyiiii gecelerr kızlarrr yenii katıldım aranızaa:) allhımmm hayırlısıylaaa en kısaa zamandaa bizede bebek nasippp eder:) allhımm istyn olmyan herksee nasp etsn inşallah
İnşallah hemencecik kontrol altına alınır megim.Peki senin pisinin tüyleri zarar verir mi acep,aklıma ilk bu geldi.
Uykusu gelipte gidenlerr keşke 5 dk daha dursaydık diyeceksinizzz amaa siz çoktaan uykunuza daldınız bile megle kısada olsa sohbeti kaçırdınızzBen geldiğimde gitmek neymiş gördünüz ohhh olsun sizeeeeee :
senin beben olucak inşallah hayırlısıyla bebekim
benim de rahatsızlığım kontrol altına alınabilsin hele bi,ilaçlarımı falan kullanayım vs..
doktorlar korunmayı bırakın dediklerinde,hemen çalışmalara başlıycaz..
ama işte korunmak ağır geliyor
sensiz tadı olmuyor topigin hep aklımızdasın tatlım .kendine çok iyi bak .hemencik iyileşsağol moonum pisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?