Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

tahminen kaçıncı gün gibe kaldın?
kaçıncı günler halvet ettiniz?
ne kadar zamandır bebek için çalışma yapıyodunuz?
yaşın kaç?

teşekkürler

Alp Er Tunga öldi mü
Issız ajun kaldı mu
Ödlek öcün aldı mu
Emdi yürek yırtılur!

kızlar ya biişi dicem.
ben hnai bu ay iğne kullandımya.
biliom yımırtladımı falan..
hani dediydim..
göğsüm ağrıo die..
benim ağrılarım hala geçmedi..
üstelik kocaman oldular...

isoldecim canım çok özür diliyorum ama senin yaş kaçtı kaçıncı ayın dı:18::18:iğneli yumurta takibi yaptırdığını biliyıorum sadece

kızlar ya biişi dicem.
ben hnai bu ay iğne kullandımya.
biliom yımırtladımı falan..
hani dediydim..
göğsüm ağrıo die..
benim ağrılarım hala geçmedi..
üstelik kocaman oldular...

hemde kocca dabakh kıssırı yaladın yuttuuunn
ay hadi inşallahhh

Aminnnn çok tşkler Aklınıza takkılan bişiler olursa memnuniyetle cevaplarımm:86::86:
hamilelik belirtilerin nelerdiii???kac gun sonra ogrendinnnn:26:tesekkurler...
bugün gögüslerimde şişlik hissediyorum adette başlayabilir canımmm...

benimde oyle ama ben kesin olurum ama senin 12 gun gecmis tatlim oyle boyle degil kimyasal gebelik olmasin:26:

isoldecim canım çok özür diliyorum ama senin yaş kaçtı kaçıncı ayın dı:18::18:iğneli yumurta takibi yaptırdığını biliyıorum sadece

23 yaşındayım canım..
son 1,5 senedir de bebek istioz..
ve doktor takibindeyim...
bu ayda ilk defa gnal-f kullandım.
ve ilk defa yımırtladığım günden itibaren göğüslerimde devam edn bi ağrı var...
ve büyüme...

tahminen kaçıncı gün gibe kaldın?
kaçıncı günler halvet ettiniz?
ne kadar zamandır bebek için çalışma yapıyodunuz?
yaşın kaç?

teşekkürler

24 yaşındayım 3 yıllık evliyim şubat ayında deneeme yaptık fakat polikistik over olduğum için yumurtlama zamanımı takip ettirip öle denemek gerekiyordu şubatta ölesine denedik olmadı mart ayında dr gittim adetin 13.gününde 17 mm olmuş yumurtam haftaya çatlar gün aşırı beraber olun dedi o haftaa denedik muhtemelen o zman tuttu pcos olunca ne zman adet olacağın belli değil bende aradan belli bi süre geçince hemen test yaptım ilk önce zemin kırmızı olduğundan pek anlamadım tutmadı dedim tek çizgi vardı sonra içeri gidip geldim bi baktım silik çıkmış 2. çizgi sona sağlık ocağına yaptrdım 173 çıkmıştı ve hamiştimm..

hoşgeldin tekrar canımmm

üzülmek yok,artık bebeksizlik diye bişey yok tıpta dimi..

hoşbulduk cnm çok saol..

umarım herşey yolunda gider,valla evde deli gibi sürekli kendi kendimi güldürmeye çalışiıyorum,abidik gubidik şeyler yapıyorum,dr.moral çok önemli,gülmeye eğlenmeye bak dedi,azcık boş bıraksam kendimi ağlamaya başlıorum..Umarım dediğin gibi olur hepimiz için..:26:

AYY hadi inşallah hamilesindir senin iğneli ilk yumurta takibinde hamile kalman banada umut olacak çünkü benimde ağustosta iğneli yumurta takibi başlayacak büyük ihtimalle

inşallah bebiştendir başka belirtin varmı beklenmeyen adet tarihin kaçtı

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh arkadaşımm...

teşekkürler yanıtlar için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…