ahhh canım dinlenmek ve ben okadar uzkki sadece pazar günüm var onuda ev temizlemekle geçiriyorum genelde tabi benim gıcık adam izin verirse onun yüzünden hem bedenim yoruluyo hem beynimçok yorma kendini gülüm yaaaa dinlenmeye çalış emi kuzum
ALLAH iyilik versin canımiyiyim canimmmm saolasinn
bende birseyler atistiriyordum
ben ayın sekızınde aşılama yaptırmıştım..bugun onbirinci gun...gebelik testi yaptım sonuc pozitifti...sizce dogrumudur? yanlış olma ihtimali var mıdır?
Canimmm isallah dogrudur zaten asilamadan 12 gun sonra belli oluyo isallah hamilesindir
Isallah olmam hasta falan bakicak kimsem yok cunku kocamda anca hazir corba pisirir onuda ben icemem
Terminator kocami aramis ben oyle biseyi nasil yaparim demis kocamda ben buldum o ne demek madem demis hocaya gosterin mutlaka haberim yok demis
ahhh canım dinlenmek ve ben okadar uzkki sadece pazar günüm var onuda ev temizlemekle geçiriyorum genelde tabi benim gıcık adam izin verirse onun yüzünden hem bedenim yoruluyo hem beynim
ALLAH iyilik versin canım
ne arştırıyodun bakımmm
canım inşallah gebesindirbu aşılama işnden anlamıyorum dikkat et kendine kontrol günün ne zaman :26:
ayın 22sinde kan tahlili istemişti doktorum...daha onbir gun oldu ama gunlerın nasıl gectiğini bide bana sorun...zaman ilerlemio sanki
hoş geldin ferdamselam kızlarr
sinemaya gitmeye diye evden çıktık fetih1453e
bi gittik tıklım tıklım
o kadar beklemeyi gözüm kesmedi, çıktım geldim ben de eve
sizler nasılsınız
oyyy kıyaamam ben sana Allah sağlık kuvvet versin sana balım yaaa
çarşamba günü yani :18::18::18:canım inşallah meleğin seninledir gelişmelerden haberdar et bizi
hoş geldin ferdambende merak ediyorum o filmi fırsat bulursam bende giderim
ammiiiiiiiinnn canım hem eve hem işe yetişme gerçekten yoruyo insanı
amin inşallah..bu ay cok umutluyum ama bilmiorum sonu ne olacak...
aminnnnnnnnnnnnn canım gerçekten çok zor işiniz valla((((((( 50:
hoş geldin ferdambende merak ediyorum o filmi fırsat bulursam bende giderim
ammiiiiiiiinnn canım hem eve hem işe yetişme gerçekten yoruyo insanı
inşallah umudun boşa çıkmaz canım
pozitif düşün pozitif olsunn
selam kızlarr
sinemaya gitmeye diye evden çıktık fetih1453e
bi gittik tıklım tıklım
o kadar beklemeyi gözüm kesmedi, çıktım geldim ben de eve
sizler nasılsınız
evet zorrrrrrrrrrr bende kıçımı kırıp dizimin üstüne oturmak istiyorummmmmmmmmmmmmm
hoşgeldin ferdam bizde nasipse yarın gidicez tabi yer bulabilirsek eşim iple çekiyo film vizyona girmeden dört gözle bekledi valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?