Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ya kizlar ben cok depresif oldum hep bi durgunluk var kocam da ona surat yapiyorm saniyo uzuluyorm henuz o da daha adapte olamadi hamileligime :26:

kızlar nasılsınız ben yemekle uğraşıyorum valla arada geliyorum ama zati kalabalıkta değiliz nerde bu kızlar 2 gündür pek kimse gelmiyo ya:44:

Slm kızlaar, yeni geldim eve yemek yapmam gerekiyor ama ne yapacağımı bilmiyorum (
Ütopyacım bu ay konusu bugün yine gündeme geldi, bana senin 3 ay bitmiş 4. aya girmişsin dediler.
Bende bundan sonra sadece hafta söyleme karar verdim, kafam karışıyor sonra...

hafta sonu sendromu
herkes geziyor
ben zaman geçiriyorum şimdi
yarım saate biz de çıkıcaz dışarı

yemeğemi çıoıkıcaksınız canım inş bizde yarına gezeriz valla çok sıkıldım evde bugün eşim görevli malesef ama gelr birazdan çıkarım bend esize iyi gezmeler

hoşgeldin canım valla ben mantarlı tavuk sote patates püresi ve pilav yaptım sende hazırda ne varsa yapıver gülüm

selam kızlarr herkese mutlu haftasonları

kocişim işten erken çıktı baktım arıyor ben geliyorum diye haber veriyor, bense hala yataktayım
bi grip olmuşum kaç gündür kurtulamadım şu meretten :2: :2:
:2:geldi kahvaltı yaptık giydi eşofmanlarını maça gitti, oh dedim bari işlerimi hallederim, tam başlıcam annem geldi
sağolsun yardımcı oldu ütü vs derken hepsi bitti o gitti bende hemen buraya daldım

umarım herkes iyidirr

bizde çok seviyoruz gülüm karar verdinmi yapıcağın yemeği patates kızart bende geleyim kuzum

Ahh patates kokusu accayip ağır geliyor, geçen eşime yaptırdım yaktı patatesleri akıllı kocacım.
Özledim patateside yaa (

Geçmiş olsun canımcım, bende bu sene çok fena yakalandım, kalkınca başım dönüyordu...

ayy kıyamam yaaa o zaman kolayına ne geliyosa onu yap balımmm

Geçmiş olsun canımcım, bende bu sene çok fena yakalandım, kalkınca başım dönüyordu...

sağol canım sorma ya bu sene 3 oldu hep ilaçlarla geçiştirdim ama bu sefer ilaç almıcam almadımda, iyileşsin tamamiyle. bide sağlık sektöründe olduğum için içiçeyim hastalarla hemen kapıyorum
sanada çok geçmiş olsun tatlım senin için daha zordur eminim

kızlar bu testleri bilen varmı netten buldum birinde 3 çizgi var ne demekki bu anlamadımEki Görüntüle 349770 Eki Görüntüle 349773 Eki Görüntüle 349772 Eki Görüntüle 349771

üç çizgili olanlardan görmüştüm ama hiç bakmadım neye yarıyor diye :26:

bedne görmemiştim gülüm yaaa bu arada çok geçmiş olsun hastaymışşın balım dikkat et kendine inlen bol bol emi ben çıkıyorum görüşürüz iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…