Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlaR merhaba nasılsınız

ben sorunumu sizlerle paylaşmak istedim :2:

her ay adet olurum fakat 1-2 gun beri yada öteye gidebilrdi son 3 aydır 30 günde bir adet olmaya başladım.. Bizde bebek düşünüyoruz..

her ay kanamam fazla ve kanpulcuklu olur

bu ay çok çalışma olmadı ve bat 10 şubattı 5 şubatta kahve-siyah akıntım oldu. 3 gün sonra kesildi gelen giden yok...

battan 3 gün sonra kan testi yaptırdım sonuc 1.5 gun sonra çıktı sonuc 2 negatif ( ilçde otuuryorum merkez hastaneye göturme yapma vs uzadı o etkiler mi değeri bilmiyorum)

idrar testide battan 3 gun sonra negatif..

Böyle birsey yasayanınız oldu mu? her ay adet oldugum için ümitlenmiştim ama hayırlısı acaba yarın bidaha test yapsam mı buna rağmen hamile olabılırmıyım?

yasadıgım belirtiler
hafif mide bulantısı
bas agrısı
bel agrısı
mide yanması ve kazınması
göğüs büyümesi
göğüs damarlarının belirginleşmesi ve acıması

yumurtlamadım mı acabaaaa

canım belirtilerinin aynısını bende yaşıyorum ama inanki hamilemiyim bilmiyorum sen testte yaptırmıışşın ama tekrar yenile derim ben ne desek boş olur çünkü geç döllenme olur belki yada bir hormon bozukluğu olur en iyisi kan testini yenile kuuzucum

vajinada sürekli ıslaklık var ve akıntım var buda belirtimi bilemiyorum çok meraktayım tatlım acaba dediğin gibi geç döllenme mi Allahım tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere aminnn

geçmiş olsun canım benim
bu sene grip böyle işte
tam geçmiyor ve yeniliyor
ben bugün daha iyiyim ama
bademciğim hala iltihaplı acıyor
ama kırgınlığım geçti
bizde akşam eşimin iş yerinin yemeğine gitcez
neyse çabucak atlatırız umarım

aminn gülümm belirtilerinin hpside var ama tabi insan yinede şartlanmak istemiyo canım evde idrar testi varsa yap bakalım ne çıkıcak

selam kızlar bugun giremedim işler çok yoğun herşey yolundadır umarım
cevap veremeye bilirim kızlar kusura bakmayın

Ben geldimmmmm oluyorum sandim biannn cok kotuydum basim falan berbatti ama suan sanki ustumden yuk kalkmis gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…