kızlar ben kaçıyorum görüşrüüz
kızlar ben kaçıyorum görüşrüüz
idrar testini aç karnına yapmna gerek yok canım. sabah ilk idrarla yapman yeterli
ayyyy nasıl dayanacam bilmiyorum.sanki olacakmış gibi oluyorum gidiyorum bişi yok.inşallah hayırlısı ile hamileyimdir.sabaha nasıl dayanacam
adet belirtilerinmi vr yani eninde benim gbi
kızlaR merhaba nasılsınız
ben sorunumu sizlerle paylaşmak istedim :2:
her ay adet olurum fakat 1-2 gun beri yada öteye gidebilrdi son 3 aydır 30 günde bir adet olmaya başladım.. Bizde bebek düşünüyoruz..
her ay kanamam fazla ve kanpulcuklu olur
bu ay çok çalışma olmadı ve bat 10 şubattı 5 şubatta kahve-siyah akıntım oldu. 3 gün sonra kesildi gelen giden yok...
battan 3 gün sonra kan testi yaptırdım sonuc 1.5 gun sonra çıktı sonuc 2 negatif ( ilçde otuuryorum merkez hastaneye göturme yapma vs uzadı o etkiler mi değeri bilmiyorum)
idrar testide battan 3 gun sonra negatif..
Böyle birsey yasayanınız oldu mu? her ay adet oldugum için ümitlenmiştim ama hayırlısıacaba yarın bidaha test yapsam mı buna rağmen hamile olabılırmıyım?
yasadıgım belirtiler
hafif mide bulantısı
bas agrısı
bel agrısı
mide yanması ve kazınması
göğüs büyümesi
göğüs damarlarının belirginleşmesi ve acıması
yumurtlamadım mı acabaaaa
ya yok adet belrtilerim yok.sadece ıslaklık hissediyorum.ama bişi yok.çok nacıkan biiri değilim ama bu aralar midem kazınıyor elim ayağım boşalıyor
canım belirtilerinin aynısını bende yaşıyorum ama inanki hamilemiyim bilmiyorum sen testte yaptırmıışşın ama tekrar yenile derim ben ne desek boş olur çünkü geç döllenme olur belki yada bir hormon bozukluğu olur en iyisi kan testini yenile kuuzucum
slmm azramm elifim gülümmmmnaslsnzzz beni sormayın yaaa oyle bi fena uyandım ki nasl grippp sormayınn sanki dayak yemiş gibydm ama şimdi iim uyandgmdan beri yatıorm btki çayı içtim grip hapı falan aldm ii geldi çok şükür bi dee akşama rezervasyonmz var kuzenm eşi ben eşim yemek yicez bi restoranda fasıl falan da varmş ...kaç gundur toplantılardan bıkmştm iple çekıodm bu gunu ama sabah hasta uyannca dedm çok ozenmeye gelmıo neyse iim çok şükür ...akşama onlarda kalcz yarın gelcm evime ....
vajinada sürekli ıslaklık var ve akıntım var buda belirtimi bilemiyorumçok meraktayım tatlım acaba dediğin gibi geç döllenme mi Allahım tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere aminnn
batın ne zamandı gülüm
aminn gülümm belirtilerinin hpside var ama tabi insan yinede şartlanmak istemiyo canım evde idrar testi varsa yap bakalım ne çıkıcak
maaşallah sana
ne beceriklisin öyle
16 sında olmam gerekiyordu.
sabah ilk idrarımla yapıcam inşAllah yarın 10.gün olacak varsa çıkar elbet hayırlısı olsun tatlımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?