Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

evet valla en iyi doktolar bile senin kadar anlatamaz buna eminim
benim gittiğim doktor hiç açıklama yapmıyodu napsınlar bıkmışlardr heralde...
bizim için ilginc geliyor onlar içn sıkıcıdır...

[video=youtube;Pb9XlZuut3g]http://www.youtube.com/watch?v=Pb9XlZuut3g&feature=player_embedded[/video]

yine heyecanlı bir bölüm olucak

[video=youtube;Pb9XlZuut3g]http://www.youtube.com/watch?v=Pb9XlZuut3g&feature=player_embedded[/video]

inamıyorum yakmışlar resmen..
iptal kopacak mahidevran gidecek ....
mustafa bu bölümde ölmez ama o da anasının kurbanı olacak çok heyecanlııı

bir kadın bir erkek de çok güzel yaa
kızlar eminim hepimiz onların yaşadıklarından en az bir kaçını yaşıyoruzdur biz yaşıyoruz da:))))

sayfalar hiç ilerlememiş
herkes gezmelerde sanırım

herkese selamlarr
julietta yavruların döllenmiş seni bekliyolarmış ne güzell
hayırlısıyla transferin de olsun sonra iyi haberi vermeye gel bize

Kuzummmmmm yumoslar aradigi aski bulmus hadi meyvelerinide sen topla isallah rabbim hayirli salih sag saglim saglikli omurlu bir yavrucak versin sana ve isteyen herkese

sayfalar hiç ilerlememiş

herkese selamlarr

utopya iyi geceler canım.ben az önce test yaptım ama 2.çizgi çok dikkatli bakınca belli oluyor.hala belirti yok.sadece çok sık idrara çıkıyorum.rüyamdaki bebişemi kavuşacam acaba??sabah yinemi yapsam

slm kızlar.bugün beklenen reglimin 2.günü çok sık idrara çıkıyorum ve hafif kasıkağrısı var sadece az önce test yaptım 2.çizgi çok dikkatli bakınca çıkıyor.sabahmı yapsam acaba.bu şekilde hamile kaldığıı öğrenen varmı.geçen gecede rüyada erkek çocuk doğuruyordum

utopya iyi geceler canım.ben az önce test yaptım ama 2.çizgi çok dikkatli bakınca belli oluyor.hala belirti yok.sadece çok sık idrara çıkıyorum.rüyamdaki bebişemi kavuşacam acaba??sabah yinemi yapsam

hangi markaydı canım testin?
sabah ilk idrarınla yap canım
evde testin var mı?

abest diye bir markaydı sanırım.az önce geldik eve 4 tane aldı eşim.yemeğe çıkmıştık.eve gelir gelmez yaptım.ama çok dikkatli bakınca belli oluoyr.sen hamilemisin??

sabah ilk idrarla yap istersen
o markayı hiç duymadım
umarım hamilesindir

evet canım ben 22 haftalık hamileyim

valla eğer oldularsa içinde aşk yaşıyorlar şu sıralar demek ki?
bnmkiler başlamışlar aşk yaşamaya tüp bebek merkezinde..
malum bizimkiler azıcık nazlı çıktılar..
mekan değişikliği iyi gelecek onlara inşallahhh..

hayrlısıyla hepimiz anne olalım inşallahhhh

sabah ilk idrarla yap istersen
o markayı hiç duymadım
umarım hamilesindir

evet canım ben 22 haftalık hamileyim

Allah sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin inşallah.sende nasıl belirtiler vardı.kaçıncı günde öğrendin.valla nöbetçi eczane bulduk sadece bu marka varmış.şuan da çok kötü bir sancı sağ kasığıma vurdu valla.

hürremde hürremse bunun acısını fenna çıkarır..
bu arada tahta kurusu mahide fena yakalandı ohh olsunnn

Kızlar ben bugün doktora hormon sonuçlarımı gösterdim. Prolaktin tahmin ettiğim gibi yüksek ama çok değil birkaç değer yüksek sadece bir hafta pazartesi-perşembe dostınex alıcam bırakıcam ama malesef pco görünümü çıktı. Fsh normal gayet iyi ama lh fsh hormonuna göre yüksek onun fsh tan yüksek olmaması lazımmış. Bana yasmin verdi iki ay kullan öyle gel dedi. Yani iki ay korunucam ancak kafamı karıştıran birşey oldu. Aynı bu değerler öbür dr gittiğimde de çıkmıştı. Hatta regl gecikmesiyle gitmiştim önce çok yüksekti fshtan iki kat yüksekti lh, regl ol gel dedi gitmiştim yine test yapılmıştı aynı bugünkü değerler çıkmıştı düzelmişti yani dr sorun yok süper demişti. Ama bu dr değerin ne olduğu farketmez fshtan yükske oldukça pcodur dedi. Zayıflıktan da oluyormuş boy kilo endeksime baktı düşük kilolu çıktım kilo almam gerekecek ayrıca hamilelikte beslenmeyle ilgili 4-5 sayfa çıktı verdi güzeldi ama moralim şöyle bozuldu, biz zaten temmuzda ertelemiştik öbür dr sorun var deseydi daha erken tedaviye başlar bitirirdim şimdi belki uğraşmazdım tam çalışmlara başlayacakken ama bir yandan da o dr dan sonra bir daha regl gecikmesi olmamıştı yumurtlama da olıyordu iki ay öncesine kadar bu değerler sorun olsa nasıl yumurtlama oluyordu ki dimi. Ay bilmiyorum valla yaa.

sayfalar hiç ilerlememiş

herkese selamlarr

evet ferdacım güzel haber aldım bugün pazartesi transfer edilebilrmiş ama arayacaklar cnm bekliyorum..

Kuzummmmmm yumoslar aradigi aski bulmus hadi meyvelerinide sen topla isallah rabbim hayirli salih sag saglim saglikli omurlu bir yavrucak versin sana ve isteyen herkese

sağol gamze..inşallah cnm bakalım hakkımızda hayırlısı inşallahhhhh

aa ne güzel
oh 2. çizgi silik de olsa süper bişi canım o bir kaç gün içinde tamamen koyulaşır:)) hadi hayırlısı
gayet sakin gibisin:))
ne kadar zamandır istiyorsunuz bebek?

hıms dejavu senin bu adet düzensizliği ne zamandır vardı ? keşke o zaman gitseydin adet düzensizse zaten birseyler ters gidiyor demek değil mi?

:26:

ben bat günümde öğrendim
adet olacakmış gibi sancım vardı

sonuçlarını yazsana bi
lh/fsh 2 çıkıyorsa eğer pko teşhisi koyuluyor
ama ben yerinde olsam yasmin falan içmezdim
2 ayda düzene sokacağını hiç sanmam
demekki sende yumurta çatlama problemi var biraz, o yüzden ovucanlar kızarmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…