hee bendemi içsem acaba iltihap falan iyi geliyo diyolar balım ne dersin :44:
Merhaba
Herkese iyi haftalar diliyorum hepimizin duaları kabul olsun.....
bende 2 sene olucak mayısta insan korunurken bebek takkıtısı olmuyo sanıyoruzki filmlerdeki gibi yttık kalktık bitti ama olmuyo işte her işte bir hayır var derler böyle olucakmış olmuş Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin gülüm çok şükür engelimiz yok diyoruzz ama korkununda önüne geçemiyoruz birşeyler engel oluyo inş rabbim bizlerede nasip eder o duyguyu hayırlı evlatları elden ne gelir Allahtan gelene durmuşuz tatlım sabredicez isyan etmek yok ki ben bu ay çok rahhattım ilk defa üzülmedim hatta olmadığına sevindim bile rejimdeyim 1 ayda 4-5 kilo verdim 1 ay içinde bu kadar daha verirsem ki hamile kalana kadar eski kiloma dönerim adetlerimde düzene giriyo moralmen gayet iyiyim kafamada takmıyorum birde şu ağrıları çekmesek sebepsizce daha iyi olucak ama bunada şükür kuzucum sana birşey sormak istiyorum bu rahim filmi ağrılı oluyo diyolar nasıl oluyo sen çektirmişşin benimde çektirmem gerek aylardır korkudan gitmiyorum:44:
adetmisin simdi cok gectiyse ilşki günlerindeysen içme canım söküyomus vallahi bebişi.
Merhaba
bende rahim filmi çektirmekten acayip korkanlardandım.bu korku yüzünden 2 sene geciktirdim.en sonunda kendimi toplayıp araştırdım.istanbul avrupa yakasında buldum biryer.hiç ağrı hissetmedim.filmin çekilmesi alıp çıkmama 20 dakikayı buldu en fazla.istersen sana oranın ismini verebilirim .
bende 2 sene olucak mayısta insan korunurken bebek takkıtısı olmuyo sanıyoruzki filmlerdeki gibi yttık kalktık bitti ama olmuyo işte her işte bir hayır var derler böyle olucakmış olmuş Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin gülüm çok şükür engelimiz yok diyoruzz ama korkununda önüne geçemiyoruz birşeyler engel oluyo inş rabbim bizlerede nasip eder o duyguyu hayırlı evlatları elden ne gelir Allahtan gelene durmuşuz tatlım sabredicez isyan etmek yok ki ben bu ay çok rahhattım ilk defa üzülmedim hatta olmadığına sevindim bile rejimdeyim 1 ayda 4-5 kilo verdim 1 ay içinde bu kadar daha verirsem ki hamile kalana kadar eski kiloma dönerim adetlerimde düzene giriyo moralmen gayet iyiyim kafamada takmıyorum birde şu ağrıları çekmesek sebepsizce daha iyi olucak ama bunada şükür kuzucum sana birşey sormak istiyorum bu rahim filmi ağrılı oluyo diyolar nasıl oluyo sen çektirmişşin benimde çektirmem gerek aylardır korkudan gitmiyorum:44:
evet canım o nedenle moralim çok iyi gayet iyiyim çok şükür
evet canım dün oldum işte ama midem bulanıyo kasık ağrılarım devam ediyo demekki idrar yolu enfeksiyonu falanmı var bilemiyorum içeyimde söksün atsın diyorum ama bilemiyorum işte:44:
1 ay sonra tekrar git ölçtür.
hatta ben ilacı kullandıktan 2 hafta sonra gitmiştim.
doktor çağırmıştı.
bende rejımdeyım evlendıkten sonra 1 snede 10 12 kılo aldım sımdı 4u gıttı bıayda devam edıcem yumurtlama tembellıgını hızlı alınan kılolarda yapabılıyo dedı doktor rahım fılmınden bnde cok korkmıustum yanı sancısı var ama dayanılmıcak bı acı degıl bence unuttum gıttı bosuna stres yapmısım ben nestezısız cekıldım zaten 10 bişey suruyo gerek yok cektır kafan rahatlasın aynı vajınal muayne gıbı sadece sıvı verıyo o an kuvvetlı adet sancısı gıbı bı agrı gırıyo gecıyo bı sure sonra okadar canım korkma daha dogum yapcaz onu nasıl yapccaz o zaman
1 seneden sonra regli oldum çok şükür çok sancılıydı.. Şimdi ilaç içmeye sıra geldi bu bir iki aydan ümitli değilim bakalım vakti zamanıysa olur inşallah. Hayırlısı..
canım o zaman kesin iç bence. iyi geliyo cidden. yinede gecmezse agrıların doktorun verdigi ilacı iç canım.
aynen canım.iyi yapmışşın gülüm bende dün attım hepsi duruyodu 10 tane pozitif test heppsi çöpte şimdi
1 seneden sonra regli oldum çok şükür çok sancılıydı.. Şimdi ilaç içmeye sıra geldi bu bir iki aydan ümitli değilim bakalım vakti zamanıysa olur inşallah. Hayırlısı..
iyi yapmışşın gülüm bende dün attım hepsi duruyodu 10 tane pozitif test heppsi çöpte şimdi
canım o zaman kesin iç bence. iyi geliyo cidden. yinede gecmezse agrıların doktorun verdigi ilacı iç canım.
aynen canım.
sinir oluyorum ya offffff..
dün gece de kendimi geçmişte gördüm böyle 4-5 e giderken koşu yarışı yapıyoduk.
yere düşüyorum elime diken batıyo..
tuhaftı yanii ben küçüğüm arkadaşlarımda aynı küçük..
hayırlara çıksın inşallah
1 seneden sonra mı ?
bi sebebi var mı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?