Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Merhaba
bende rahim filmi çektirmekten acayip korkanlardandım.bu korku yüzünden 2 sene geciktirdim.en sonunda kendimi toplayıp araştırdım.istanbul avrupa yakasında buldum biryer.hiç ağrı hissetmedim.filmin çekilmesi alıp çıkmama 20 dakikayı buldu en fazla.istersen sana oranın ismini verebilirim .

meraba canım bende sen gibiyim korkuyorum 8 aydır falan geciktiriyorum yoğun akıntın var demişti doktor ama korkuyorum ilgin için tşk ediyorum gülüm verirsen sevinirim bende avrupa yakasındayım kolay olur gitmem sağolasın balım

bende rejımdeyım evlendıkten sonra 1 snede 10 12 kılo aldım sımdı 4u gıttı bıayda devam edıcem yumurtlama tembellıgını hızlı alınan kılolarda yapabılıyo dedı doktor rahım fılmınden bnde cok korkmıustum yanı sancısı var ama dayanılmıcak bı acı degıl bence unuttum gıttı bosuna stres yapmısım ben nestezısız cekıldım zaten 10 bişey suruyo gerek yok cektır kafan rahatlasın aynı vajınal muayne gıbı sadece sıvı verıyo o an kuvvetlı adet sancısı gıbı bı agrı gırıyo gecıyo bı sure sonra okadar canım korkma daha dogum yapcaz onu nasıl yapccaz o zaman

evet canım dün oldum işte ama midem bulanıyo kasık ağrılarım devam ediyo demekki idrar yolu enfeksiyonu falanmı var bilemiyorum içeyimde söksün atsın diyorum ama bilemiyorum işte:44:

canım o zaman kesin iç bence. iyi geliyo cidden. yinede gecmezse agrıların doktorun verdigi ilacı iç canım.

1 ay sonra tekrar git ölçtür.
hatta ben ilacı kullandıktan 2 hafta sonra gitmiştim.
doktor çağırmıştı.

yarın 3. günüm olucak acaba gitsemmi çünkü ilacımı daha kullanmıyorum hani bebek olursa düşüğe neden olmasın diye kesmiştim gitsemmi balım ne d ersin :18::44:

1 seneden sonra regli oldum çok şükür çok sancılıydı.. Şimdi ilaç içmeye sıra geldi bu bir iki aydan ümitli değilim bakalım vakti zamanıysa olur inşallah. Hayırlısı..

orasını hiç sorma bacım o doğum işi yokmu en büyük korkulu rüyalarım ama işte o yola girince mecburi çıkıcak diye avutuyorum kendimi kaçmazsam tabi ama nereye kadar işte :))))))) bende evlendikten sonra 1 sene içinde 15 kilo aldım verdim 5 kilo fazlasını aldım derken şimdi çok dikkat ediyorum 58 kliloydum ben gülüm zayıflamam lazım bebek işi olmazsa sorun değil acelem yok derim ama bu kilonun üzerine bebek düşünemiyorumki ne olurum artık sağolasın balım gidiyim bende yaptırayım kaçışı yok çekicez artık bakalım ne çıkar artık yıkanayımda giderima rtık

1 seneden sonra regli oldum çok şükür çok sancılıydı.. Şimdi ilaç içmeye sıra geldi bu bir iki aydan ümitli değilim bakalım vakti zamanıysa olur inşallah. Hayırlısı..

bir senemi canım nasıl yani neden olmadın peki yani çok uzunn bir süre bu sorunun ne imiş peki:44::26:

iyi yapmışşın gülüm bende dün attım hepsi duruyodu 10 tane pozitif test heppsi çöpte şimdi
aynen canım.
sinir oluyorum ya offffff..
dün gece de kendimi geçmişte gördüm böyle 4-5 e giderken koşu yarışı yapıyoduk.
yere düşüyorum elime diken batıyo..
tuhaftı yanii ben küçüğüm arkadaşlarımda aynı küçük..
hayırlara çıksın inşallah

1 seneden sonra mı ?
bi sebebi var mı peki

hayırlara çıksın inş canım kafamızda okdar şey kuruyoruzki işte bilinç altımızda var hep bende cumartesi gcesi test yapıyodum çift çizgi gördüm kakltım sabaha yaptım ama daha testi yaparken kanı gördüm malesefki test boşa gitti bile bilede yaptım ama çıkmadı birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…