ayy alemsin gülüm yaaa evet bak hiç öyle üşünmemiştim bie kırmızı çok yakışıyo evet haklısın sanırım balımm gecikince daha çok sancı oluyo malesef üşüttüğümüzden olduğu kesin geçen ay yumurtlama günleriş diye ilişki yoğun oldu malum havalar soğuk üşüttükki hala daha bel ağrım kasık ağrım var hatta adetten önce acaba bebek belirtileri mi diyoduk ama ben adet olucam hissediyorum demiştim de bir umutta bekledim çaktırmadan olmadı hayırlısı buymuş demekki ama şu var adet öncesi yine çok silik çıktı çizgi artık iyice eminim idrar testleri güzensiz kuzucum yaaa
selam arkadaslar ben geldim
merhaba kızlar nasılsnız ?yeni haberler varmı
selamm kk'nın en güzel anneleri ve anne adayları...
hayırlı bir hafta diliyorum.....
inşallah bol hamişli bir hafta olur..
nasılsınızz bakalımmm
canım senın hormonlarına bakıldımı pko falan yok dımı cunku pkolularda sıklık cıkma oranı yuksek bende var sanırım cunku duzenlı yumurtlıyamıyorum oyuzden hıc test yapmam bunu duydugumdan berı tedavı olurkende dırek kanda bakılıyodu sende bıda erken test yapma ınsan hemen umıtlenıyo ben bebek ıstemeye ılk basladıgım aylarda sureklı test yapıyodum cıkmıyodu ama erken yaptım belkı vardır dıye gene yapıyodum falan fılan gunler aylar seneler gectı ve artık hız test almıyorum cunku ınsan kendını ole bı umutlandırıyokı sonra kırızıları gorunce sankı varmısta kaybetmiş gibi gelıyo bebeğinı rabbım hayırlısını versın ıns tez vakıtte bızlerınde yuzunu guldursun sen ne zamandır ıstıyosun canım
selamm kk'nın en güzel anneleri ve anne adayları...
hayırlı bir hafta diliyorum.....
inşallah bol hamişli bir hafta olur..
nasılsınızz bakalımmm
merhaba kızlar nasılsnız ?yeni haberler varmı
selam arkadaslar ben geldim
a.slm hoşgeld,iin kuzucum nasılsın
hoşgeldin oflum inş dediğin gibi olu kuzucum
iyilik canım ne olsun kan sonucumu aldım veeeeeeeeeeeeeeeeeee
negatif.
hoşgeldiniz kızlar....yenı haber var tabı sırayla kırmızılandık
hoşbulduk canım..
bu arada geçmiş olsun
kör olasıcalar gelmiş genee
ayy senin ben öpiyim emi bir an nefesimi tuttum valla veeeeeeeeeeee deyince hamilesin sandım deliii kız seni hayırlısı olsun balım yaaa bak bende adet oldum nasip değilmiş ne yapalım demekki zamanı gelmemiş daha gülüm
aman takmıyorum artık ama 11 gün gecikti canım hemen gelsede bari kırmızılar bosa vakit kaybı benim su an zamanında adet olsaydım ilişki günlerimdi neyse maydonoz kaynatıp içcem simcik o söküyo.
bakıldı gülüm sadece orolaktin hormonu yüksek çıkmıştı onunda ilacını kulanndım çok şükür rabbime başka sorunum yok ama adetim bitsinde yine gidicem rahim ağzı ve yumurtalıklara baktırmaya kuzucum bende çok test yapardım 2 kere başııama pozitif testler geldi sonuç tabi hüsran ama bu ay dalga geçerek yaptım hatta dedim nar gibi kızarsa bile inanmam kanda görmeden kendimi kaptırmadım ama tabi insanda bir umut oluyo sürekli ama çok şükürki bu sefer gecikmedi 2 aya kadar olmayıpda ilaçlarla adet olurdum ben bu ay düzene girdi ilaçlar sayesinde bu ay 12. ayımızdayız isteyeli 1 senemiz doluyo malesef balım sen ne zamandır istiyosun
girer tabi bu da demek oluyo ki prolaktin düzene giriyo:)sağolasın gülüm gelsinle boşver ben mutluyum tam günümde oldum gecikmedi ben mutluluktan sancılarımı bile çekiyorum ki sorma keyifle çok şükür düzene giriyo demekki balım yaaa
Merhaba
Herkese iyi haftalar diliyorum hepimizin duaları kabul olsun.....
bende 2.5 senelı evlıyım 18 ay oldu bebiş istiyeli bıara adetlerım duzensızdı ılac falan sonra klomen catlatma ıgnesı olmadı rahim filmi derken bu gunlere geldık şimdi aşılama olucak bakalım bu ay nasıp olursa ole canım be napalım ole gecıp gıttı zaman ama bu zaman benı cok yıprattı ınsan bılmıyokı bastan olmıcagını 1 sene korundum en baslarda bılsem korunmazdım dıyodum ama dusundumde nasıp vaktı gelmemiş ılk seneyı askla stressız gecırdım hıc ole bı stresım yoktu ama bu 18 ay nasıl gectı her ay ayrı bı gergınlık evlılığim bile zehir oluyo bazen gergınlık stres ole yanı neyse bakalım bole kuzum be yas gecıyo artık gelse sıpam hos olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?