Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım geldımı kırmızıların yoksa

geldi gülüm dün geldi günü gününe oldum bu sefer ama çok ağrılı hiç böyle olmamıştım bir tuhaf oldu bu sefer ilk gin kanamam olmazdı sancımda olmazdı leke gelirdi ilşk günden kan geldi baya yoğun ve belimden böbreklerimden vuran sancı oldu çok canım yandı kuzucum birde adetin son günlerinde et parçaları gibi geliyo yaa bugün sabah kocaman bir parça geldi aklım karışık neden böyle oldu diye balımmm:44::44:

kıyamam gecmiş olsun caım bende aynı durumdayım benımkı bıde 5gun gecıktı dun geldı dunden berı yatıyorum cok sancım var üşüttüm galıba napalım en azından gelıyolar yenı aya yenı umut bıze kırmızı çok yakışıyor:)

yeni hamilemiz tangeri tebrik ediyoruz

ferda hosgeldin benım kırmızılar geldı yazmıştım ama belkı denk gelmezsın yenı bat 21 mart sanırım
gördüm canım ekledim
sağlık olsun
aşılamaya başlıcaksın zaten
inşallah aşılamayla hemen gelir bebişin

OCAK AYI LİSTESİ

gulbebek ----------25 ocak

ŞUBAT AYI LİSTESİ

Brownim---------10 şubat
eminemine -----------13 şubat
_figen_-----------14 şubat
tanger------------14 şubat
lotusdream--------16 şubat
yummyny------------- 17 şubat
KristaLBebek---------20 şubat
elibeses----------20 şubat
pattaya----------20 şubat
angel_lost-------------21 şubat
sivatan ----------22 şubat
PeriMeri------------24 şubat
arestera------------24 şubat
BLUEmoon2009--------25 şubat
umutege16 -----------28 şubat
rosess--------28 şubat
hevin------------28 şubat

MART AYI LİSTESİ

tweety_yteewt --------1 mart
everythingwillbegreat --------1 mart
emaya --------4 mart
SueSue------------4 mart
berceste_-----------5 mart
aysunayy--------6 mart
Julietta ---------- 6 mart
a_d ---------- 7 mart
gonce ---------- 7 mart
gulum2011----------8 mart
esraik---------10 mart
OfLu ---------- 11 mart
mulberry--------------13 mart
güney--------------13 mart
megan17 ---------- 17 mart
yoluzun ------------21 mart
hulyaemrah-----------???
elf69-------------???​

ayy alemsin gülüm yaaa evet bak hiç öyle üşünmemiştim bie kırmızı çok yakışıyo evet haklısın sanırım balımm gecikince daha çok sancı oluyo malesef üşüttüğümüzden olduğu kesin geçen ay yumurtlama günleriş diye ilişki yoğun oldu malum havalar soğuk üşüttükki hala daha bel ağrım kasık ağrım var hatta adetten önce acaba bebek belirtileri mi diyoduk ama ben adet olucam hissediyorum demiştim de bir umutta bekledim çaktırmadan olmadı hayırlısı buymuş demekki ama şu var adet öncesi yine çok silik çıktı çizgi artık iyice eminim idrar testleri güzensiz kuzucum yaaa

yeni hamilemiz tangeri tebrik ediyoruz

Eki Görüntüle 350951

gördüm canım ekledim
sağlık olsun
aşılamaya başlıcaksın zaten
inşallah aşılamayla hemen gelir bebişin

ole canım napalım hayırlısı doktora ulasmaya calısıyoum aksılıktırkı 14 15 .gunum hafata sonuna denk gelıyo bakalım ne dıcek bı asılama denıycem tutma oranı az ama nasıp lmadı zaten tup bebek merkezıne gıdıcem sonra hemen tu yapmasak bıle orda devam edıcem tedavıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…