hoşgeldin azram
slm kızlar nasılsınız
aslm cnm hosgeldin
ben iyiyim cnmm
uykum var uzancam birazdan bir bakayim dedim
sen nasilsin?
hosbulduk cnmm
gözün aydin cnmm oglusun olcakmis saglikli sihhatli olsun insallah cnmm
hoşbuldum balım yaa benimde sancım var işte kıvrılmış oturuyorum işte
cnm gecmis olsunnn
sağol canım. Sonradan pipiyi yok etmezse oğlum olcak
geçer inş sağolasın gülüm hem adet sancısı hemde kasık sancısı baya ağır geçiyo
canım geldımı kırmızıların yoksa
kizlar ben uyumaya gidiyorum
gözüm düsüyor
canım oğlun oluyomuş tebrik ederim kaç haftalıksın tam olarak erken değilmi belli oldu kuzum
geldi gülüm dün geldi günü gününe oldum bu sefer ama çok ağrılı hiç böyle olmamıştım bir tuhaf oldu bu sefer ilk gin kanamam olmazdı sancımda olmazdı leke gelirdi ilşk günden kan geldi baya yoğun ve belimden böbreklerimden vuran sancı oldu çok canım yandı kuzucum birde adetin son günlerinde et parçaları gibi geliyo yaa bugün sabah kocaman bir parça geldi aklım karışık neden böyle oldu diye balımmm:44::44:
yeni hamilemiz tangeri tebrik ediyoruzslm kizlar cumartesi gunu tekrar evde test yaptim ve pozitif cikdi dunde gidip kan testi yaptirdim sonuc 404.39 cikdi testin uzerindeki degerlere gore 2-3 haftalik hamisimm. su an iyi bir dr ariyorum hafta ici dr gidicem insallah baska hamis olan varmi listeyi goremedim. allah herkese hayirlisiyla bir evlat nasip etsin.
gördüm canım ekledimferda hosgeldin benım kırmızılar geldı yazmıştım ama belkı denk gelmezsın yenı bat 21 mart sanırım
kıyamam gecmiş olsun caım bende aynı durumdayım benımkı bıde 5gun gecıktı dun geldı dunden berı yatıyorum cok sancım var üşüttüm galıba napalım en azından gelıyolar yenı aya yenı umut bıze kırmızı çok yakışıyor:)
elf69 adet oldun heralde
yeni batını vermemişsin?
yeni hamilemiz tangeri tebrik ediyoruz
Eki Görüntüle 350951
gördüm canım ekledim
sağlık olsun
aşılamaya başlıcaksın zaten
inşallah aşılamayla hemen gelir bebişin
bende beklemiyodum ama tahminde bulundu bakalım nasıl olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?