Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

yaa ben iğneden çok korkuyorummm :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18:

kan almaya bile hamileyken alıştımm

ya sen nediosun.
hani şu tedaviiçin hormındu bilmem neydi koldan kan alıolaryaaa.
benim nevrim dönüodu resmen..
hemşireye bakamıodum..
iğneyi sokarken diilde kan alıp çekioya işte o an bende başlıo bi baş dönmesi...

Smear testi devlet hastanesinde diye mi böyle uzun, ne kadar sürede veriyorlar ki? Ben özelde sigortasız yaptırdım 48 tl idi Cuma yaptırdım, Çarşamba aldım sonucunu.

Canım ben özel hastaneye gidiyorum, sigortam da yok, ama şimdiden epey tuttu. Tüp bebek çok maliyetli onu şimdi yapamam. Ama diğerlerinin elimden geldiğince yapacağım.

Evet bu tedaviler insanı maddi manevi bitiriyor resmen.Ama herşey bebiş için.
Bende özelde başladım aslında ilk gittiğimde
dr hormon tahlili istedi yumurtamın gelişip gelişmediğine ve rahime baktı eşimdende spermiogram istedi hepsinin sonucu iyi çıkıncada 3 ay yumurta takibi yapalım dedi üç ayın sonunda gebelik elde edilemeyincede rahim filmi istedi onun sonucuda iyi çıktı aşılamaya geçelim artık dedi fakat ben artık özelde devam edemedim hem maddi yönden hemde o ara rahatsızdım böbreğimde taş vardı ara verdim.yani yukarıda yazdığım sırada isterler sendende tahminen.

Şuan devlette devam ediyorum ve tüm tahlilleri yeniden istedi.Bakalım sonuçlar yine iyi çıkıyor çok şükür ama son bir smear kaldı onun sonucuna göre hareket edilecek hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.

kuzum benimmm..
üzülme olucak inşallahhh..
sen o güzel yüreğini ferah tut.
biliorum çok klişeleşmiş laflar oldu bunlar
duymak bile istemiosundur eminim..

ben zaten kan aldırmaya gittiğimde hemşireye diyorum bana iğneyi göstermeyin yoksa kaçarım

Smear testi devlet hastanesinde diye mi böyle uzun, ne kadar sürede veriyorlar ki? Ben özelde sigortasız yaptırdım 48 tl idi Cuma yaptırdım, Çarşamba aldım sonucunu.

Evet devlet hastanesinde sonuçlar geç çıkıyor 23 haziranda yapıldı smear 1 ağustosta alıcam sonucu özelde yaptırsanda kabul etmiyorlar mutlaka orada yaptıracaksın hatta özelde yaptırdığım hormon tahlillerinide tekrarlatıyorlar Allah tan rahim filmini kabul ettiler de onu bari tekrar çektirmek zorunda kalmıyıcam

gereksiz şeylerle zaman kaybetme ben bir sene oldu zannetmiştim hemen aşılama yaptır tüp bebeğe geç yumurta takibi ne ya aşılama yaptır ben temmuzda 8 senelik evli olacağım ne gereksiz şeylerle zaman kaybettim diye yanıyorum

kuzum benimmm..
üzülme olucak inşallahhh..
sen o güzel yüreğini ferah tut.
biliorum çok klişeleşmiş laflar oldu bunlar
duymak bile istemiosundur eminim..

Vallaha artık ne duymak istediğimide bilmiyorum Oalacağına inanmak istiyorum ümitlenmek istiyorum ama aynı zmaandada her ay adet olunca herkes benimle bir oturup ağlasın yas tutsun istiyorumSonrada eşim üzülünce onu teselli ediyorum üzülme olucak ben inanıyorum diye dengesiz oldum iyice zaten infertilite polikliniğine randevu aldığımda aynı anda psikoloğada randevu alıyorum iki tedavi beraber sürecekmiş psikolog öyle karar verdi zaten ikiside aynı hastanede

inşallah olur,

olur olur....

ya gene söylüyorum bakın,ben kendim şahsen vede bizzat hatta bizatihi 6 sene sonra olmuşum yaw :92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…