belki tek bi tane iğneden bahsediolar canım..
benim bu ay oldugum takip
10 gün boyunca karnıma ilacı enjekte ettiğim takipti....
yumurta geliştirici iğnem 10 gün sürdü..
ama çatlatma iğnem tek bitane..
belki onu demişlerse..
yaa ben iğneden çok korkuyorummm :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18:
kan almaya bile hamileyken alıştımm
hayırlı zaman da gelsin bebişlerimiz inşallahhhhhhhhh
teşekkürler ama bir sene değilki6 yıllık evliyim ilk yıllar eşim doğal yoldan korundu çünkü olsada olur olmasada gibi bir düşüncemiz vardı önemsemedik yani korunduk bile sayılmaz sonra 3 yıla yakın zaman oldu hiçbir şekilde korunmuyoruz ve yoğun bir şekilde çalışıyoruz sonuç elde edemedik henüz bu zamana dek yapılan testlerdede bir sorun çıkmadı ama smear yaptırmamıştım onu ilk defa yaptırdım sonucunu bekliyorum ağustosta çıkacak ona göre devam edilecek ya aşılama yada yumurta takibi yapılacakmış...
Canım ben özel hastaneye gidiyorum, sigortam da yok, ama şimdiden epey tuttu. Tüp bebek çok maliyetli onu şimdi yapamam. Ama diğerlerinin elimden geldiğince yapacağım.
teşekkürler ama bir sene değilki6 yıllık evliyim ilk yıllar eşim doğal yoldan korundu çünkü olsada olur olmasada gibi bir düşüncemiz vardı önemsemedik yani korunduk bile sayılmaz sonra 3 yıla yakın zaman oldu hiçbir şekilde korunmuyoruz ve yoğun bir şekilde çalışıyoruz sonuç elde edemedik henüz bu zamana dek yapılan testlerdede bir sorun çıkmadı ama smear yaptırmamıştım onu ilk defa yaptırdım sonucunu bekliyorum ağustosta çıkacak ona göre devam edilecek ya aşılama yada yumurta takibi yapılacakmış...
ya sen nediosun.
hani şu tedaviiçin hormındu bilmem neydi koldan kan alıolaryaaa.
benim nevrim dönüodu resmen..
hemşireye bakamıodum..
iğneyi sokarken diilde kan alıp çekioya işte o an bende başlıo bi baş dönmesi...
Smear testi devlet hastanesinde diye mi böyle uzun, ne kadar sürede veriyorlar ki? Ben özelde sigortasız yaptırdım 48 tl idi Cuma yaptırdım, Çarşamba aldım sonucunu.
amaaa kız bu neee.
bu bozuk annemm..
Smear testi devlet hastanesinde diye mi böyle uzun, ne kadar sürede veriyorlar ki? Ben özelde sigortasız yaptırdım 48 tl idi Cuma yaptırdım, Çarşamba aldım sonucunu.
edam olmamış ki bu test,yanluş yani
çişin gelmedi mi kısss,hadi bi tane daha yapıver bebeem
kuzum benimmm..
üzülme olucak inşallahhh..
sen o güzel yüreğini ferah tut.
biliorum çok klişeleşmiş laflar oldu bunlar
duymak bile istemiosundur eminim..
vallaha artık ne duymak istediğimide bilmiyorum oalacağına inanmak istiyorum ümitlenmek istiyorum ama aynı zmaandada her ay adet olunca herkes benimle bir oturup ağlasın yas tutsun istiyorumsonrada eşim üzülünce onu teselli ediyorum üzülme olucak ben inanıyorum diye dengesiz oldum iyice zaten infertilite polikliniğine randevu aldığımda aynı anda psikoloğada randevu alıyorum iki tedavi beraber sürecekmiş psikolog öyle karar verdi zaten ikiside aynı hastanede
bencede bozuk bu test nettin kiz testee ihtiyacindan fazlamiii isedinnn naptinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?