Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

nasıl birşey dilediğinin farkındamısın canım KILLANMA SİVİLCE KILO DÜZENSİZ ADET TONSİYON ŞEKER daha neler neler

neee ben mi iğne yapıcam hayyatta olmaz

sağol canım cevabın için.

isolde ama benim yumurtam ilaçsız iğnesiz gelişiyor çatlıyor adetim günü gününe yinede dr ilaçlı yumurta takibi yaptı yani sorun olsada olmasada 1 yıl gebelik elde edilememişse üç ay ilaçlı üç ayda iğneli yumurta takibi istiyor dr. sonrada aşılamaya geçiyor yani beni öyle yönlendirdi dr halbuki hiçbir problem çıkmadı şim diye kadar ama sonuçta bebişte yok

Son düzenleme:
nasıl birşey dilediğinin farkındamısın canım KILLANMA SİVİLCE KILO DÜZENSİZ ADET TONSİYON ŞEKER daha neler neler

biliyorum sonuçta bir rahatsızlık ama ne bileyim en azından sorunun ne olduğunu bilmek sonuca çözüme daha yakın olmak demekıtir diye düşünüyorum şimdi bir sorun yok deyince çarede olmuyor

Son düzenleyen: Moderatör:
aman o da o kadar uzun mu sürüyor, bide onu mu bekliceeemmm, ben bir ay bakıyorlar sanıyordum, yav bu ne zor bi işmiş.

sağol canım.

Eğer özele gidersen ve maddi yönden sıkıntın yoksa sen iste direk tüp bebeğede geçerler ama maliyetli olduğu için ben önce dr üç ay yumurta takibi yapalım dedi bende tamam dedim şimdi birde iğneli yumurta takibi yaptırıcam kısmetse ağustosta iki sefer yine sonuç alınamazsa artık dr aşılamaya geçecek.

sebebsiz infertilite denilen gruba giriosun canımm..
ailede falan geç olan oldumu canımm..
benim 6 halam var 5ininki hep geç olmuş.
banda dioalrki sen bize çekmişsin..
tabi onların zamanında öle doktor falan pek uğraşmamışlar..
bi süre sonra olmuş kendiliğinde..
bi halamınki 2 yıl sonra olmuş..
bende hemen hemen 2 yıla giricem..
bebek istediğimden beriki tarihi diom.
normalde 3 yıllık evliyim..
şaka falanda temmuzun 20 snde 4.seneme giricem yaaa...

yaa ben iğneden çok korkuyorummm :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18:

kan almaya bile hamileyken alıştımm

Canım ben özel hastaneye gidiyorum, sigortam da yok, ama şimdiden epey tuttu. Tüp bebek çok maliyetli onu şimdi yapamam. Ama diğerlerinin elimden geldiğince yapacağım.

ama burdakiler iğne vuruldum diyolar, vurdum demiyolar

belki tek bi tane iğneden bahsediolar canım..
benim bu ay oldugum takip
10 gün boyunca karnıma ilacı enjekte ettiğim takipti....
yumurta geliştirici iğnem 10 gün sürdü..
ama çatlatma iğnem tek bitane..
belki onu demişlerse..

üzme kendini bir sene neki olur olur

teşekkürler ama bir sene değilki 6 yıllık evliyim ilk yıllar eşim doğal yoldan korundu çünkü olsada olur olmasada gibi bir düşüncemiz vardı önemsemedik yani korunduk bile sayılmaz sonra 3 yıla yakın zaman oldu hiçbir şekilde korunmuyoruz ve yoğun bir şekilde çalışıyoruz sonuç elde edemedik henüz bu zamana dek yapılan testlerdede bir sorun çıkmadı ama smear yaptırmamıştım onu ilk defa yaptırdım sonucunu bekliyorum ağustosta çıkacak ona göre devam edilecek ya aşılama yada yumurta takibi yapılacakmış...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…