24 yaşındayım 3 yıllık evliyim şubat ayında deneeme yaptık fakat polikistik over olduğum için yumurtlama zamanımı takip ettirip öle denemek gerekiyordu şubatta ölesine denedik olmadı mart ayında dr gittim adetin 13.gününde 17 mm olmuş yumurtam haftaya çatlar gün aşırı beraber olun dedi o haftaa denedik muhtemelen o zman tuttu pcos olunca ne zman adet olacağın belli değil bende aradan belli bi süre geçince hemen test yaptım ilk önce zemin kırmızı olduğundan pek anlamadım tutmadı dedim tek çizgi vardı sonra içeri gidip geldim bi baktım silik çıkmış 2. çizgi sona sağlık ocağına yaptrdım 173 çıkmıştı ve hamiştimm..
kaçıncı denemen?
meg şifadan haberin var mı niye uğramaz oldu bu kız:26:
meg şifadan haberin var mı niye uğramaz oldu bu kız:26:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben uyuyayım artıkk
yarın görüşürüz öpüyorum sizi çokkkkkkk
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben uyuyayım artıkk
yarın görüşürüz öpüyorum sizi çokkkkkkk
AYY hadi inşallah hamilesindir senin iğneli ilk yumurta takibinde hamile kalman banada umut olacak çünkü benimde ağustosta iğneli yumurta takibi başlayacak büyük ihtimalle
inşallah bebiştendir başka belirtin varmı beklenmeyen adet tarihin kaçtı
ayy bende de polkistik over var.
ya pcoluların hamile kaldıgını duyunca çok keyfleniorumm.
bende bu ayy iğnelerle yımırta takibi yaptırdımm..
13.günümde benimkide 18 mm olmuştu..
bi gün sonrada çatlatma iğnemi yaptım..
o ara hep halvetteydik..
inşallah bu ay yüzüm güler...
muhtemelen 13 temmuz canım.
kesin bişi diemiorum çnk pcolu oldugum için tarihler sabit kalamıo.
ama çok şükür rabbime son 8-9 aydır iki gün geri iki gün ileri heray adet oluyorum...
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh arkadaşımm...
teşekkürler yanıtlar için
ayy bende de polkistik over var.
ya pcoluların hamile kaldıgını duyunca çok keyfleniorumm.
bende bu ayy iğnelerle yımırta takibi yaptırdımm..
13.günümde benimkide 18 mm olmuştu..
bi gün sonrada çatlatma iğnemi yaptım..
o ara hep halvetteydik..
inşallah bu ay yüzüm güler...
ısolde senin yumurtan çatlamıyoduda mı çatlatma iğnesi vuruldun, ben de başlıcam ya takibe direkt iğne mi vuruyorla yoksa ilk ay çatlayıp çatlamadığını kontrol edip çatlamıyorsa 2. ay mı iğne yapıyorlar, nasıl oluyo canım hele bi anlat.
Kızlaaarr,ii geceler hepinize,tatlı,bol bebekli rüyalar
Eşim dizimde uyuyakaldı,yatırayım artık
Görüşürüz yarın inş....
Kızlaaarr,ii geceler hepinize,tatlı,bol bebekli rüyalar
Eşim dizimde uyuyakaldı,yatırayım artık
Görüşürüz yarın inş....
ısolde senin yumurtan çatlamıyoduda mı çatlatma iğnesi vuruldun, ben de başlıcam ya takibe direkt iğne mi vuruyorla yoksa ilk ay çatlayıp çatlamadığını kontrol edip çatlamıyorsa 2. ay mı iğne yapıyorlar, nasıl oluyo canım hele bi anlat.
iğneyi kendiliğinden çatlasada çatlamasada vuruyorlar bende 3 ay yumurta takibi yaptırmıştım üçündede çatlatma iğnesi vuruldum dr vurulsan iyi olur nezaman çatladığından tam emin olursun demişti
üzülme pkoluyum diye benimde önceki topiklerden çok pkolu hamile kalan tanıdığım var en azından bir neden var ve onun için uğraşıyorsunuz daha kolay hamile kalırsın benim bir neden yok ama birçok pkolu arkadaşım benden önce gibeğğ kaldı yani pko önemli bir sorun değikl keşke bendede olsa
benimde oyle ama ben kesin olurum ama senin 12 gun gecmis tatlim oyle boyle degil kimyasal gebelik olmasin:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?