aminnnn cnm bnmmm...
kasma kendini ayaklarınıda sıcak tut..ateş falan basıyormu?kasıklarda ağrı var mı pikii??
ben regl öncesi hep böle olurumdaa...
eferimmm erkencisin cnmmmm nbr nasılsın cnmm???
günaydın kızlaaar geçmişi okumadan önce yazayım dedim ki nisanurum da sormuş valla kızlar uyandığımdan beri 3. tuvalete gidişim ama gelen giden yok henüz..gerçi ben regl olacağımı hissediyorum ama henüz yok gelen giden :))))))))))Olmasın inşallah...Şu mübarek Cumaların, üç ayların yüzüsuyu hürmetine inşallah hamileyimdir inşallah hamileyizdir....
hayırlı cumalar...
günaydın kızlaaar geçmişi okumadan önce yazayım dedim ki nisanurum da sormuş valla kızlar uyandığımdan beri 3. tuvalete gidişim ama gelen giden yok henüz..gerçi ben regl olacağımı hissediyorum ama henüz yok gelen giden :))))))))))Olmasın inşallah...Şu mübarek Cumaların, üç ayların yüzüsuyu hürmetine inşallah hamileyimdir inşallah hamileyizdir....
hayırlı cumalar...
sağol canım iyiyim cok şükür sen nasılsın akşam misafirim geldiği için erken cıktım burası hep aklımdaydı kalkar kalkmaz buraya geldim....
hadi bakalım inş gelmez bebeişin seninledir inşşşşşşşş allahım şu mübarek cumanın hürmetine bizimde yüzlerimize güler hayırlısıyla inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ...........
Ah canım benim inşallah. Rabbim hayırlısını nasip etsin.
yok ateş basmaz da benim çok midem bulanır mide bulantım yok hiç, kasık ağrım da dün vardı bugün yok geçti bi de sürekli gelmiş gibi hissediyorum koşuyorum lavaboya :)
bende öyle oluyordum cnm..küçücük akıntı gelse hemen koşardım lavaboya..
inşallah gelmezde hamişsindir..bu kırmızıyı son görüşün olmuştur..
valla şafak sezer gibi olduk yaa..kırmızı deyince kaçıyor yaa
amiiinnn canımmmmm :)))
amiiiiiiiin missaltincimmm)))
sizler nasılsınız???
kızlar bi geçmişi okuyup geliyorummm
aynen valla ayyy inşallah canımmm inşallah gene de çok umutlanmak istemiyorum ama bakalım..sırf lavaboya koşmamak için anneme gideyim diyorum
hayırlı cumalar...
İyiyim çok şükür BAT'ı mı bekliyorum.
Eşim dün tatlı tatlı bakıyor yüzüme nolucak bakalım bu ay diyor.
Canım benim ya 2 sene hi böyle hissettirmemişti bana. Aslında ben hep hazırdım ama o biraz daha garantiye alalım kendimizi diyordu hep.
Maddi olarak hazır olalım diyordu. Çok değişik ya :)
RAbbim onun adı ile dolan dualarımı çevirmesin inşallah, hayırlara nasip etsin isteyen herkese...
Rabbim hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin bize..ve şüphesiz ki veriyor da...
bizim için hayırlı zamanı O'nsan başka kimse bilemez cnmcımm...
inşallah bizde alıcaz kucağımıza minişlerimiziii
sen daha ilk aylarındasın unutma..mutlaka kalacaksın hamiş bu ay olmazsa önümüzdeki ay inşallahhhh
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn bugün hasta olmam gerekiodu ama tık yok. diken üstündeyim Allahım nolursun tutsuuuuunnn
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn bugün hasta olmam gerekiodu ama tık yok. diken üstündeyim Allahım nolursun tutsuuuuunnn
ayyy inşalllah cnm inş dolsun göbüşümüzz
Çok doğru diyorsun canım ne zaman hayırlıysa o zaman ol der rabbim her şeyi bilendir o.. Ondan gelen her şeye şükür..
günaydııınnnn bacılarrrr
nasılsınızzz ancak topiki okudummmm
edamın testini buldum gördümmmm veeee geldimmm
lucky tatlım senin bat geçtimiydi acep??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?