slmm kızlar 26gün geçti adet olmadım.. haziranı boş geçtik yani inş. kısa zamanda adet olurum soğan kürüne başlıcam.. temmuz listesine benide yazan ama bat bilinmeyennnn....
Tatil istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
:82::82::82:
Yazık bana....:84::84::84::84::84:
ben geldim bugun benim cok hafif belim ağırıyor böyle olunca adet oluyorum diyordum ama bugun daha 18.günüm bu nedir şimdi ....
mrb kızlar bende sizin gibi bebek isteyenlerdenim beni de aranıza alırmısınızzzz....
hoşgeldin canım bu arada selam kızlarrr
tabikinee hoşgeldin
canım,selam,hamıle ola bılırsın,ınshallh oyledır.hıc bundan once boyle adet yasadın mı?kızlar tırnağımın ucu kadar gene geldi evden çıkarken ama yok yok yok gelen giden
kızlar tırnağımın ucu kadar gene geldi evden çıkarken ama yok yok yok gelen giden
kızlar tırnağımın ucu kadar gene geldi evden çıkarken ama yok yok yok gelen giden
canım bu şekilde parça parça hiç olmamıştı bi anda gelir 3. gün biter genelde...bi de ben d. kontrol hapı kullanıyordum mayısta bıraktım geçen ay 26 günde oldum yani 2 gün erken ama bu ay böyle oldu...inşallah canım yaa umudum yokama bugün cuma inş...canım,selam,hamıle ola bılırsın,ınshallh oyledır.hıc bundan once boyle adet yasadın mı?
dur bakem bebişin ne olcek..inşallah üzerine görüyorsundur cicimmmm..
bendede uyku hali bat uyuycam birazzz
canlaaaarrrrrrrr ben geldiiiiiiiiii
canlaaaarrrrrrrr ben geldiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?