Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

slmm kızlar 26gün geçti adet olmadım.. haziranı boş geçtik yani inş. kısa zamanda adet olurum soğan kürüne başlıcam.. temmuz listesine benide yazan ama bat bilinmeyennnn....

inşlallah hemen olursun tatlım..pko mu var sende neden olmadın adet

ben geldim bugun benim cok hafif belim ağırıyor böyle olunca adet oluyorum diyordum ama bugun daha 18.günüm bu nedir şimdi ....

selam kızlar ne var ne yok geçmişe bakamadım varmı yeni haberler
bende bugün yine dr.a gidiyorum açmadığım dr. kalmadı heralde alışkanlık yaptı iki günde bi dr.a gidip açmazsam uyuyamıyorum
benim dr.u aradım adam medicalden ayrılmış cebinden ulaştım şehir dışında imiş gelince haber verecek yeni çalışacağı yeri ,ama bu ay için beni başka birine yönlendirdi ki buda bikaç gün önce gitsemmi diye düşünüp arayıp bilgi almıştım sonra vazgeçmiştim. şimdide böyle olunca her işte bi hayır vardır diyerekten gitmeye karar verdim aldım bakalım randevumu.

mrb kızlar bende sizin gibi bebek isteyenlerdenim beni de aranıza alırmısınızzzz....

canım,selam,hamıle ola bılırsın,ınshallh oyledır.hıc bundan once boyle adet yasadın mı?
canım bu şekilde parça parça hiç olmamıştı bi anda gelir 3. gün biter genelde...bi de ben d. kontrol hapı kullanıyordum mayısta bıraktım geçen ay 26 günde oldum yani 2 gün erken ama bu ay böyle oldu...inşallah canım yaa umudum yokama bugün cuma inş...
dur bakem bebişin ne olcek..inşallah üzerine görüyorsundur cicimmmm..

bendede uyku hali bat uyuycam birazzz

ayyy inş canım yaa sorma ben de uyukluyom üç gündür..bebişin ne olcak derken canım??

canlaaaarrrrrrrr ben geldiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…