yok canım bugün daha 25. günüm bat pazartesi benim normalde çift sayolarda halvet vardı dün kan geldi ne olur ne olmaz reglimdir diye yapamadık :S
günaydın cnmmm..ama bnm yazımı okumamışsınnnn küstümm
lucky tatlım senin bat geçtimiydi acep??
inşallah olmazsında bebiş haberi verirsin bize cnmm..pazartesiye kadar gelmezse bi test yap cnm evde o zaman
ben öle gözden geçirdim tek tek okumadım ki edamın testini bulmak için çabık çabık bakıp geldimmm
ne yazdın ki noldu kiiii süle çabık nolur yaaaa yada sayfa süle okıyım hemmencecikk:44::44::44::44::44:
inşallah canımm gelirse de gelmezse de veririm zaten haber...kızlar bugün evde kalırsam kafama takılcak o yüzden hazırlanıyorum anneme gidiyorum öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın orda da bakarım ara ara...gelirse hemen yazarım zaten
didimkiii
nasılsın belirtilerin var mı?çatladımı yumoşun??? bunları yazdıydım cnmmm
yaa niye didiyon yaaa
ama hayırlısı olsun cnmmmm
bilmiyomki hayatım yaaa dün çatladı gibin hissettin akşam 4 gibi sanki ama 12 saati devirdik halvetleee
bu akşam 36 saat için halvet varrrr
bakalım nolcak
sen üzülme arkadaşım benim canım ben şindi bulurum yazını hepicini tam tamına tastamam okurum 70::
amin canımmm :))) şimdi evde dursam stres yapcam o yüzden didiyom bebeim yaaaa :))
kızlar bende cıkıyorum işlerimi yapayım sonrada markete gidecem görürşürüz kızlar .....
iyi tatiller canım güzelce dinlen bakalım
günaydınnnn kızlarr :79:
nasılsınız, esensde hamile kalmış galiba tebrik ediyorum.
allah temmuz ayında hepinizin göbüşlerini doldursun, bizim miniklerimizede sağlık sıhhat, normal gidişat versin
birkaç gündür giremiyordum, ay sonu olması nedeniyle işler deli gibi yoğundu
ben tatile çıkıyorum 3 hafta yokum , bodrumda olacağım,tabiii yarınkii kontrolümüzden sonrainşallah herşey yolundadır miniğimi çok merak ediyorum.
size cevap yazamam , ama telefonumdan kk ya girip kimlerin hamile olup, olmadığını takip edeceğim, hepinizi öpüyorum...
bol halvetler temmuzun 25 de burada olacağım umarım çokk güzel haberler alırım.
İMZA:DERİN
günaydın canlarım nasılsın bakalım?dün alt karnımda gene garip bi ağrı oldu sol tarafta ama çok yürüdüm belkide ondadır bu arada alerji oldum galiba kaşınıp duruyorum
teşekkür ederim
bu yaz tatilim daha sakin olacak, önceki senelerde aquaparktan havuza, havuzdan denize hoplayıp zıplıyordum, geceleri sabahlara kadar müzik dinleyip dans ediyorum, bu yaz popom şezlonga yapışacak galiba
iyi tatiller cnm keyfini çıkar...daısı başımıza hem bebiş hem tatil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?