Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ne bilim ne oluyo bizlere yavvv bebegimin olmasını o kadar çok istiyorum kii acayip bi istek var ama şu 5 gündür bi tuhaflık var bendeee bebek mi istemiyorum yoksa çok istedigim için mi oluyo anlamadım kii

temmuz ayında inşallah mutlu haberleri alıcaz canım.ama benim kendim için söyliyeyim kendimden pek ümidim yok.gene olmıcak gibi geliyor

seninde işin zor be arkadaşım..ama alttan al boşver..sen uzatırsan o da uzatır..

güneşcim sağol paylaştığın için kuzum
veee inşallah diyorumm,inşallah hep beraber bekleyelim bebeklerimizi :92::92::92:

Aslan canım aslan yelesini tutup yolucan onun:)Zaten bir kovaynan aslanın evliliği büyük hata ama işte zıt kutuplar hikayesi...

hee seyyahın kocası yaydı galiba..
seyyahla ben kova,kocalarımız da yay..

aslanlar öyle oluyo,babam da tamm bir aslandır..
çok zorlar,kibirliler vs vs.. ama sevgi doludurlar..
Allah yardımcın olsun nillam ya..
hep huylarına gitmek gerekiyo sanırım aslanların..:26:

yanma yok canım 1.2gündürde vardı ama gittiğimde ediyordum bugun sıkışmış sanıyorum gidince 4.5damla bişe 5dakka önce gittim yine sıkıştım bak şimdi

sistit olmuş olabilirsin canım ama gene kesin bişi söyleyemem.çok illet bişidir birkaç kez benimde başıma gelmişti.

ben küs kalamam zaten daha dün akşam sarılıcaktım ama yanlışlıkla burnuma çarptı eli pardon dedi uyuz oldum sana pardon sarılmıycam işte hıh

bnmkide öyle ama ben maymunluk yapıp kıvama getiriyorum onu.o da dayanamıyor yanaşıyor cnm ..bende küslüğe dayanamam

ben küs kalamam zaten daha dün akşam sarılıcaktım ama yanlışlıkla burnuma çarptı eli pardon dedi uyuz oldum sana pardon sarılmıycam işte hıh

amann sarılıver sen gene..
suratını çekmekten iyidir dimi

ben yemek yapmaya gidiyorum malum misafirim var..görüşürüz

kolay gelsin birsum

delicem bekleyin beniiiiiiiiiiiiiiiiiiii nihahahahaahaha

Son düzenleme:
Kadının biri kumsalda yürürken ayağı eski bir lambaya takılmış, kadın lambayı kumların içinden çıkarmış , ovalamış.

Lambadan cin çıkmış ve sadece bir dilek hakkın var, iyi düşün öyle dile´ demiş.

Kadın hiç tereddüt etmeden, cebinden bir harita çıkararak ´Orta Doğu´da barış istiyorum. Bu haritadaki ülkeleri görüyor musun? Bu ülkelerin birbiriyle savaşmayı bırakmasını, barışın tesis edilmesini diliyorum.´ diyivermiş.
Cin haritaya bakmış ve dehşetle ´ Tanrı aşkına Kadın! Bu ülkeler binlerce yıldır savaşıyorlar. Tamam işimde iyiyim ama o kadar da değil! Bunun yapılabileceğini sanmıyorum.Başka bir dilekte bulun.´ diye bağırmış.
Kadın birkaç dakika düşünmüş ve ´hayatım boyunca doğru erkeği bulamadım bilirsin; hem düşünceli, hem karizmatik hem eğlenceli biri, sevecen, ilgili, sürekli futbol izlemeyecek ve ömür boyu sadık olacak erkek diliyorum,´ demiş

Cin derin bir iç çekmiş: - Uzat şu kahrolası haritayı!!!

bnmkide öyle ama ben maymunluk yapıp kıvama getiriyorum onu.o da dayanamıyor yanaşıyor cnm ..bende küslüğe dayanamam

maymunluk yapıcak gaz da yok bende yalnızlıktan yeterince bunalmışım zaten suratım berbat kendime bile tahammülüm yok neşem kaçık.sizde olmasanız halim duman okuyorum da kafam dağalıyo biraz.sağolun...

heheh tam benlik bu çok güldüm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…