ne bilim ne oluyo bizlere yavvv bebegimin olmasını o kadar çok istiyorum kii acayip bi istek var ama şu 5 gündür bi tuhaflık var bendeee bebek mi istemiyorum yoksa çok istedigim için mi oluyo anlamadım kii
yoo başka türlü gelmez gayet asık yüzle gelir yüzüme bile bakmaz uzatma imkanı varsa 2 ila 3 haftaya kadar uzatır.Neyse yapsın öyle..kazanır belki..akşam yatağa girdim zaten burnumu kırıyodu eli çarptı:)pardon bişey oldu mu diyo yok dedim olmadı.
kızlar yumurtlama günü ile ilgili bişeyler yazmışınız ben de paylaşayım. biz 2 kere ilişkiye girdik. biri yumurtlamadan 1 gün önceydi. sanırım tutan oydu..
bi yerde okumuştum biliyorsunuz belki yumurtlama her kadında istisnasız bat tan 14 gün önce oluyormuş..benimki de tam da o gündü.. ama bunu belirlemek için adetlerinizin düzenli olması lazım.:44: siz yine de beklenene adetinizden 14 gün öncesini bulup 2 gün önce ve sonrasında yaparsanız inşallah tutar.. beraber bekleriz bebelerimizi
kızlar ben bişe soracam sabahtan beri wcde kaldım sanki idrarım gelmiş gibi oluyor gidince 3.4 damla bişe oluyor ama ben cok sıkışmış hissediyorum kendi mi böyle olan var mı aranızda....
ben çıktım kızlar kocam camiden geldi alışveriş yapycazz:80:
yanma falan var mı canım idrarını yaparken
anaağğ 2,3 hafta küslüğe can mı dayanır ya :26:
yaydı dimi seninki de???
seninde işin zor be arkadaşım..ama alttan al boşver..sen uzatırsan o da uzatır..
Aslan canım aslan yelesini tutup yolucan onun:)Zaten bir kovaynan aslanın evliliği büyük hata ama işte zıt kutuplar hikayesi...
yanma yok canım 1.2gündürde vardı ama gittiğimde ediyordum bugun sıkışmış sanıyorum gidince 4.5damla bişe 5dakka önce gittim yine sıkıştım bak şimdi
ben küs kalamam zaten daha dün akşam sarılıcaktım ama yanlışlıkla burnuma çarptı eli pardon dedi uyuz oldum sana pardon sarılmıycam işte hıh
ben küs kalamam zaten daha dün akşam sarılıcaktım ama yanlışlıkla burnuma çarptı eli pardon dedi uyuz oldum sana pardon sarılmıycam işte hıh
ben yemek yapmaya gidiyorum malum misafirim var..görüşürüz
bnmkide öyle ama ben maymunluk yapıp kıvama getiriyorum onu.o da dayanamıyor yanaşıyor cnm ..bende küslüğe dayanamam
delicem bekleyin beniiiiiiiiiiiiiiiiiiii nihahahahaahaha
Kadının biri kumsalda yürürken ayağı eski bir lambaya takılmış, kadın lambayı kumların içinden çıkarmış , ovalamış.
Lambadan cin çıkmış ve sadece bir dilek hakkın var, iyi düşün öyle dile´ demiş.
Kadın hiç tereddüt etmeden, cebinden bir harita çıkararak ´Orta Doğu´da barış istiyorum. Bu haritadaki ülkeleri görüyor musun? Bu ülkelerin birbiriyle savaşmayı bırakmasını, barışın tesis edilmesini diliyorum.´ diyivermiş.
Cin haritaya bakmış ve dehşetle ´ Tanrı aşkına Kadın! Bu ülkeler binlerce yıldır savaşıyorlar. Tamam işimde iyiyim ama o kadar da değil! Bunun yapılabileceğini sanmıyorum.Başka bir dilekte bulun.´ diye bağırmış.
Kadın birkaç dakika düşünmüş ve ´hayatım boyunca doğru erkeği bulamadım bilirsin; hem düşünceli, hem karizmatik hem eğlenceli biri, sevecen, ilgili, sürekli futbol izlemeyecek ve ömür boyu sadık olacak erkek diliyorum,´ demiş
Cin derin bir iç çekmiş: - Uzat şu kahrolası haritayı!!!
Aslan canım aslan yelesini tutup yolucan onun:)Zaten bir kovaynan aslanın evliliği büyük hata ama işte zıt kutuplar hikayesi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?