Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

maymunluk yapıcak gaz da yok bende yalnızlıktan yeterince bunalmışım zaten suratım berbat kendime bile tahammülüm yok neşem kaçık.sizde olmasanız halim duman okuyorum da kafam dağalıyo biraz.sağolun...

tayin sebebiyle mi ordasın kuzum?
kaç senedir ordasın ve daha ne kadar kalıcaksın?

aileden uzak olmak zordur

maymunluk yapıcak gaz da yok bende yalnızlıktan yeterince bunalmışım zaten suratım berbat kendime bile tahammülüm yok neşem kaçık.sizde olmasanız halim duman okuyorum da kafam dağalıyo biraz.sağolun...

saçmalama hayatım..öle deme..biz kadınız Allahım yaratırken o dürtülerin hepsini vermiş bize..kocan o senin olur böle şeyler deyip yanaş gerekirse özür dile..bak kendin diyorsun yalnızım bu şehirde diye..onada aynen bunları söyle..stresli bir dönemdeyim de.eminim anlayışla karşılayacaktır..

:26:

bizde kovaylan aslanız,
ama aslan olan benimm, zıt kutuplarızzz onsuz olmuyor beeee

kovalarında aşağı kalır yanı yoktur hani ama aslanın erkeği her yönden iyi bi bu inadı kök sökütürür.ben de severim kendilerini bazen diyorum nerden buldum bu adamı körün taşı gibi bazende ohyy canımm kocam ne de tatlı düşüceli ve sevecen.Kızdırmıycan hep ağamsın paşamsın diycen ama bende de o yok işte düşündüğünü söyleyen densiz kova kadını:))

benim kocamda çok inatçı ama, senin inadın benimkini bile kuruttu derim ona
birde çok alıngandır, bazen ben unuturum neye küstüğümüzü gider sırnaşırım, biz aslanlar çabuk kükreriz ama hemen geçer

korkma nen sana bişi yapmamkine benn

he iyi piki madim

hellooo kadınlar hamamı

kaçak derin özledimmmmmmm

kovayım amma yükselenim ve diğer bilimum zımbırtım baluk benim :78:

evet aslana ağamsın paşamsın yiğidimsin dencek hep

tayin sebebiyle mi ordasın kuzum?
kaç senedir ordasın ve daha ne kadar kalıcaksın?

aileden uzak olmak zordur

yok megim tayin değil özel sektörde eşim,ailemle aramız 2 saat haftasonları gidiyoruz bazen ama yetmiyo,neticede arada gidilen yer misafirlik tüm arkadaşlarım çevrem işim orda kaldı.Normalde burda mutluyum ama kışın...yazın burası hayalet şehir.Biz artık burdayız gibi görünüyo taşınma söz konusu değil

insanın doğduğu değil,doyduğu yermiş memleketi..
yapıcak bişey yok nillam canım..
kendi çekirdek ailesine sımmsıkı sarılmalı insan..
bak bu ay yımırtlama testi ışığında halvet ettin,beben de gelirse yanlızlık falan hiç hissetmez olursun..

bende seniiii özledimmm hürremimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ay sonu işler çok yoğundu, tatile gidiyorum ben yarın 3 haftaaaa yokummm halvetler nasıl gidiyor, yeşilll gözlüm

birde yarın kontrol var, çok korkuyorum inşallah herşey yolundadır rabbim yaaa

3 hafta yokmuşsun,okudum ilk topiğe geldiğimde offf yaaa

halvetler tam gaz vede bıktırıcı bi şekilde devam ediyo..

he bu arada gözlerim yeşil deel mavi benim :2:

ben anlamam,arada gel topiğe tatilde de

inşallah herşey yolunda olur kontrolünde,bebenin fotosunu da görcen ay ne güsellll

Son düzenleme:
haklısın hatta ben aileden uzak olan evliliklerin daha iyi gittiği kanısındayım,birbirine daha sıkı sarılıyo insan iki düdük yalnızsın çünkü:)benim evle hiç ilgim olmadı sadece okudum çalıştım temizlik nedir yemek nedir bilmeden şimdi herşeyi tam tetematıyla yapıyorum ve burayı seviyorum huzuru seviyorum zaten yalnızlığıda pek severim kalabalıktan hazetmem.Fekat bu aralar kafa bebekle doluydu eşimin iş yemekleri oldu,komşiiilerim yazlığa getti ben çın çın bir apartmanda kalakaldım.Geçici bir süreç...Gelince hem ben onu öpüjemm hoşgeldin bey diycem beni gezmeğe götürsene dicem.Hele bi de yımırtlama testi ile yaptığımız bebe çalışmalrıda sonuç verirse tadından yenmez.Ohh be karamsarlığımı azda olsa attım iyiki varsınız valla....:))

teyzoşlar biz geldikk buğün doktora gittik minik kesemizi gördüm çok mutluyum 10 gün sonra tekrar gidicez

evet kesinlikle haklısın,2 baş olunca,ailelerden uzak daha sağlam ilerler evlilikler genellikle..
yan etkilerden uzak olmak iyidir..

efferim bak heh şööle öp adamını gelince :81:

o da yanlızlık hissediyodur,üstelik bebek halvetleri farklı ve bi acaip hissettirir kendini.. hem kadın hem erkek için dimi..

sende iyi ki varsın be nillammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…