hade beee...ya kızlarla konuşuyordukda face den buluşucaz diyerekten...senide ben istanbuldan bildiydimde o bakımdan şeettirdim
valla he ya biz tırlattacaz ya kocalarımız bizi fırlatacakbana da arada arada sağdan soldan geliyiler be aysunn..
delirmeden gibeğ kalsak iyi olcak sanırım biz :97:
olsun kaçırmasanda binbirtürlü gerekçeden olmamışda olabilir.yılma cnm vallahi bak..afedersin ilişkiden sonra kaldır bacaklarını 2 dk öle dur yarım saatte hiç kalkma..baktın olmuyor 6.ayını doldurdun gidersin doktora cnm bnmm üzülme
adete son 9 gün kaldı ve ben artık bebek düşünmemeye başladım kızlar yaa napcam istemiyorum sankiii heves falan kalmadı yaaa ne oluyo bana böyleee
Hoşbuldum kocaya kızıkım akşam yemeği esnasında tartıştık.Şimdi bu ay hamileysem şöle şöle olur olmazsam acaba nasıl olurlara takılmış durumdayım.En önemlisi yalnızım bu şehirde ondan başka kimsem yok o da benimle konuşmuyor ve eminim uzun zamanda konuşmıycak...
Hoşbuldum kocaya kızıkım akşam yemeği esnasında tartıştık.Şimdi bu ay hamileysem şöle şöle olur olmazsam acaba nasıl olurlara takılmış durumdayım.En önemlisi yalnızım bu şehirde ondan başka kimsem yok o da benimle konuşmuyor ve eminim uzun zamanda konuşmıycak...
ayy canım bende senin gibiyim aynı hisleri taşıyoruz.yumurtlama günüm tahminimce önümüzdeki hafta yumurtlama testine başlıycam bu akşam.ama hiç düşünmüyorum eskiden dışardaki bebekler bile çok tatlı gelirdiler şimdi ise hiç dikkatimi çekmiyorlar.biyere gidince bebek kıyafetlerine falan bakardım artık içimden gelmiyor.
valla he ya biz tırlattacaz ya kocalarımız bizi fırlatacak
orası da öyle herşey Allaha kalmış bişi canımm bi görsen ilişkiden sonra ne hallere giriyorummm
kızlar bugün ilk kontrole gitmiştim güyaa. ama bebeğimin kalbini duyamadık. öyle olunca dr 2 hafta sonra gel dedi. bütün testler o zaman yapılacakmış
beklemek çok zor yaa...
Kızlarr naberisiniz.. Çok dertliyim çok. Dün eşimle tartıştık. Çalışma olmadı yanii sonra barıştık ama iş işten geçti. Çaerşamba muhtemel yumurtlama günümdü ama o günde olmamıştı zaten. Bugün olsa tutarmı ki acaba yaa.. Yumurta sadece 24 saat dayanıyor belki dün yumurtlama olmuisa tutar belki bir ihtimal diyorum ama imkansız gibi birşey. Yine de ben bu akşam bir çalışma yapcam ne olur ne olmaz. Regli tarihim de 13 Temmuz umudum olmasa da beni de yazın..
bende öyle hayatım olsun herşey minişlerimiz için amaa
aynen öyle canım gelsin bebikler bu ay inşallah benim yumurtlamam 27 sinde bitti acaba ondan falan mı takıyorum ki kafama:44:
geçer nillacım yaa üzülmeye değer mii
akşam başka türlü gelir eve bak
yoo başka türlü gelmez gayet asık yüzle gelir yüzüme bile bakmaz uzatma imkanı varsa 2 ila 3 haftaya kadar uzatır.Neyse yapsın öyle..kazanır belki..akşam yatağa girdim zaten burnumu kırıyodu eli çarptı:)pardon bişey oldu mu diyo yok dedim olmadı.
kızlar ben bişe soracam sabahtan beri wcde kaldım sanki idrarım gelmiş gibi oluyor gidince 3.4 damla bişe oluyor ama ben cok sıkışmış hissediyorum kendi mi böyle olan var mı aranızda....
inşallah canım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?