Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bana da arada arada sağdan soldan geliyiler be aysunn..
delirmeden gibeğ kalsak iyi olcak sanırım biz :97:
valla he ya biz tırlattacaz ya kocalarımız bizi fırlatacak

orası da öyle herşey Allaha kalmış bişi canımm bi görsen ilişkiden sonra ne hallere giriyorummm

adete son 9 gün kaldı ve ben artık bebek düşünmemeye başladım kızlar yaa napcam istemiyorum sankiii heves falan kalmadı yaaa ne oluyo bana böyleee

ayy canım bende senin gibiyim aynı hisleri taşıyoruz.yumurtlama günüm tahminimce önümüzdeki hafta yumurtlama testine başlıycam bu akşam.ama hiç düşünmüyorum eskiden dışardaki bebekler bile çok tatlı gelirdiler şimdi ise hiç dikkatimi çekmiyorlar.biyere gidince bebek kıyafetlerine falan bakardım artık içimden gelmiyor.

Kızlarr naberisiniz.. Çok dertliyim çok. Dün eşimle tartıştık. Çalışma olmadı yanii sonra barıştık ama iş işten geçti. Çaerşamba muhtemel yumurtlama günümdü ama o günde olmamıştı zaten. Bugün olsa tutarmı ki acaba yaa.. Yumurta sadece 24 saat dayanıyor belki dün yumurtlama olmuisa tutar belki bir ihtimal diyorum ama imkansız gibi birşey. Yine de ben bu akşam bir çalışma yapcam ne olur ne olmaz. Regli tarihim de 13 Temmuz umudum olmasa da beni de yazın..

barışırsınız canım ya üzülme..olur arada bizde deliriyoruz arada..geçen hafta bizde tartıştık hemde halvet yüzünden..ama barıştık sonra..sende huyuna git onun azıcık.

kızlar bugün ilk kontrole gitmiştim güyaa. ama bebeğimin kalbini duyamadık. öyle olunca dr 2 hafta sonra gel dedi. bütün testler o zaman yapılacakmış

beklemek çok zor yaa...

geçer nillacım yaa üzülmeye değer mii
akşam başka türlü gelir eve bak

ne bilim ne oluyo bizlere yavvv bebegimin olmasını o kadar çok istiyorum kii acayip bi istek var ama şu 5 gündür bi tuhaflık var bendeee bebek mi istemiyorum yoksa çok istedigim için mi oluyo anlamadım kii

kızlar bugün ilk kontrole gitmiştim güyaa. ama bebeğimin kalbini duyamadık. öyle olunca dr 2 hafta sonra gel dedi. bütün testler o zaman yapılacakmış

beklemek çok zor yaa...

hayırlı olsun tatlım..ama seninki tatlı bekleyiş..

selam
muhteşemin topiğine yazıyoruz ikimizde dimi

tamam yazıyorum listeye senide canım..
rastgelir inşallah..

aman yaaa..
kocamın yengesi aradı akşam oturmaya geliceklermiş.kaynananıda çağır didi bana yaa...
hazırlık yapmam lazım şimdi üff aman yaa..yemeemde yok kine

kızlar ben bişe soracam sabahtan beri wcde kaldım sanki idrarım gelmiş gibi oluyor gidince 3.4 damla bişe oluyor ama ben cok sıkışmış hissediyorum kendi mi böyle olan var mı aranızda....

aynen öyle canım gelsin bebikler bu ay inşallah benim yumurtlamam 27 sinde bitti acaba ondan falan mı takıyorum ki kafama:44:

ben regl günüme yakın hep ağlarım herşeye takık olurum böle darma duman çünkü hormonlar onu istiyor cnmcım

geçer nillacım yaa üzülmeye değer mii
akşam başka türlü gelir eve bak

yoo başka türlü gelmez gayet asık yüzle gelir yüzüme bile bakmaz uzatma imkanı varsa 2 ila 3 haftaya kadar uzatır.Neyse yapsın öyle..kazanır belki..akşam yatağa girdim zaten burnumu kırıyodu eli çarptı:)pardon bişey oldu mu diyo yok dedim olmadı.

kızlar yumurtlama günü ile ilgili bişeyler yazmışınız ben de paylaşayım. biz 2 kere ilişkiye girdik. biri yumurtlamadan 1 gün önceydi. sanırım tutan oydu..
bi yerde okumuştum biliyorsunuz belki yumurtlama her kadında istisnasız bat tan 14 gün önce oluyormuş.. benimki de tam da o gündü.. ama bunu belirlemek için adetlerinizin düzenli olması lazım.:44: siz yine de beklenene adetinizden 14 gün öncesini bulup 2 gün önce ve sonrasında yaparsanız inşallah tutar.. beraber bekleriz bebelerimizi

anaağğ 2,3 hafta küslüğe can mı dayanır ya :26:

yaydı dimi seninki de???

kızlar ben bişe soracam sabahtan beri wcde kaldım sanki idrarım gelmiş gibi oluyor gidince 3.4 damla bişe oluyor ama ben cok sıkışmış hissediyorum kendi mi böyle olan var mı aranızda....

canım hemen eczaneye git piyeloseptyl diye bi happ var idrar yollarını üşütmüssün çok etkili 1 saatte hiç bişi kalmıyor yoksa geçmezz ben çok oldumm bölee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…