Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

papatyacım,senin BAT 19 haziran..

ne var ne yok?

Son düzenleme:
aa ben görüp yazana kadar da gitmişsin hekimcim ya :26:

görüşürüz canım :80:

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız ben hala hasta olmadım dün yapmıştım negatifti biraz daha bekleyecem carşamba yada perşembe tekrar test yapacam olmazsa doktora gideceğim...

günaydın kızlar nasılsınız ben hala hasta olmadım dün yapmıştım negatifti biraz daha bekleyecem carşamba yada perşembe tekrar test yapacam olmazsa doktora gideceğim...

selam nisanurcum

batın kaçtı? yazalım mı listeye senide canım?
benim bat bugün ve adet olmadım henüz..
ama 2 test yapmıştım,her ikiside tek çizgiydi
yarından sora bir daha yapayım diyorum..

hiçbişeycik olmaz canım benim,rahat ol..
her doktor kontrolüne giderken,dikkat etmeye çalışıcaz zaten dimi..
ayrıca ağda yaptıracağın yer,hijyene önem veriyorsa bi ,bence problem yok[/QUOTE]

canım çok detaya girmeden alıyorlar diye biliyorum

meg sildim...
Canım ağda zararlı değil bir şey olmaz diye duydum sadece duyumum paylaşmak istedim.Tek şart güvenilir hijyenik temiz olması gittiğin yerin

sagolun yaptiriveriyorum o zaman bugün heyytt :)) zaten kac gün geciktirdim :S

bu arada kizlar ovulasyon testinden bahsetmissiniz ..
ben kullandim bir kere ve hic olmazsa tahmin adetime göre kacinci günlerde oldugunu ögrendim.. 28 günde bir regleniyorum,13.günde tam kirmizi olmustu test..
onu da nasil aldim preseed jelini alirken hediye ettiler..

preseed jeli spermleri aliyor tasiyormus biraz igrenc bir duygu civik civik ama kullandigim 2. ay gebe kaldim.. onunda etkisi oldu mu bilmem.. sadece yumurtlama zamanimda kullanirdim,o gün islanma problemim oldu mecburen kullandim :)) yaradi mi nedir...

bu arada kizlar ben normal gebeler gibi degilim..

deli gibi enerji geldi,normalde uykucuydum.. simdi 12 ..1 gibi yatip 6.30 ta zirtt kalkiyroum.. yaradi yahu..ya da mutluluktan mi bilmiyorum.. hepinizi kocaman öpüyorummmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…