sagolun yaptiriveriyorum o zaman bugün heyytt :))zaten kac gün geciktirdim :S
yaptırıver bari
ağdadan ziyade sir daha iyi değil mi ama?
ne biliim ağda böyle zamk gibi yapışıyo cilde de,sadece tüylere değil..
sir daha az acılı hem bana göre..
sen bilirsin şımarıkım
bu arada kizlar ovulasyon testinden bahsetmissiniz ..
ben kullandim bir kere ve hic olmazsa tahmin adetime göre kacinci günlerde oldugunu ögrendim.. 28 günde bir regleniyorum,13.günde tam kirmizi olmustu test..
onu da nasil aldim preseed jelini alirken hediye ettiler..
preseed jeli spermleri aliyor tasiyormus biraz igrenc bir duygu civik civik ama kullandigim 2. ay gebe kaldim.. onunda etkisi oldu mu bilmem.. sadece yumurtlama zamanimda kullanirdim,o gün islanma problemim oldu mecburen kullandim :)) yaradi mi nedir...
bu arada kizlar ben normal gebeler gibi degilim..
deli gibi enerji geldi,normalde uykucuydum.. simdi 12 ..1 gibi yatip 6.30 ta zirtt kalkiyroum.. yaradi yahu..ya da mutluluktan mi bilmiyorum.. hepinizi kocaman öpüyorummmmmmmmmmmm
selam nisanurcum
batın kaçtı? yazalım mı listeye senide canım?
benim bat bugün ve adet olmadım henüz..
ama 2 test yapmıştım,her ikiside tek çizgiydi
yarından sora bir daha yapayım diyorum..
canım benim bat 10 haziran bende dün yaptım sonuç negatif biraz daha bekleyip yapacam...
meg hamişmisin
megcim benide listeye yazarmısın bat 16 haziran...korkuyorummmm
ben dayanamadım daha cuma günü test aldım yaptım merak işte napıyım çift çizgi hemen çıktı ama çok silikti ikincisi ama bakınca görüyordum iğnenin etkisi herhalde o yüzden bekliyorum zaten erkendi daha test için.inşallah hepimiz müjdeli haberleri veririz birbirimize
ben bu iğne olayına çok hakim olmadığım için bilemiyorum tabii..
yani iğne olunca,testte yanıltıcı bir 2. çizgi mi oluyomuş?
normal koşullarda,silik de olsa,2. çizgi gebe demek oluyo ama..
heppimiz doğuralım be çatır çatırr
inşallahhh allah kısmet eder inşallahhh hepimize...
daha iğne kullanmamıştım geçen aylarda 2 kere çift silik çizgi yanılması geldi başıma eczacı kız hamilesin dedi kanda bişey çıkmadı o yüzden güvenmiyorum.tuvalette çıkamıyorum ha geldi ha gelecek diye son 3 gün en güvenlisi kan testi inşallah olmam da gider kanda baktırırım o güne kırmızılanmadan gelebilirsem inşalllaaahhhh.sen neden kan yaptırmıyosun ben olsam giderdim şimdiye kadar çatlarımmm:18::18::18::18::18:
benim adet günüm de bugün..
ama beklemiyor vede istemiyorum kendisini
kanda da baktırabilirim doğru söylüyosun aslında..
aslında ikimizin akıbeti de bellidir kanda :18::26:
sen de 16 haziran olduğuna göre,yükselen bi değer varsa,yükselmiştir artık sanırım..
benim adet günüm de bugün..
ama beklemiyor vede istemiyorum kendisini
kanda da baktırabilirim doğru söylüyosun aslında..
aslında ikimizin akıbeti de bellidir kanda :18::26:
sen de 16 haziran olduğuna göre,yükselen bi değer varsa,yükselmiştir artık sanırım..
günaydın kızlar nasılsınız ya ben cumartesi rahim filmi çektirdim ama bugün hiç hastaneye gidesim yok sonucu kendi doktoruma göstermesem nolur ki ya ben bıktım hastaneye gitmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?