Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

sagolun yaptiriveriyorum o zaman bugün heyytt :)) zaten kac gün geciktirdim :S

yaptırıver bari

ağdadan ziyade sir daha iyi değil mi ama?
ne biliim ağda böyle zamk gibi yapışıyo cilde de,sadece tüylere değil..
sir daha az acılı hem bana göre..
sen bilirsin şımarıkım

.......................

Son düzenleme:

maşallahhhh nazar değmesin sana şımarıkım benim

şu bahsettiğin ovulasyon testinin markası ne?

selam nisanurcum

batın kaçtı? yazalım mı listeye senide canım?
benim bat bugün ve adet olmadım henüz..
ama 2 test yapmıştım,her ikiside tek çizgiydi
yarından sora bir daha yapayım diyorum..

canım benim bat 10 haziran bende dün yaptım sonuç negatif biraz daha bekleyip yapacam...

canım benim bat 10 haziran bende dün yaptım sonuç negatif biraz daha bekleyip yapacam...

ben hiç de adet olcakmışım gibi hissetmiyorum bi de ya..
allahtan hayırlısı inşallahhh.. hepimiz için...

listeye ekliyorum senide canım

ay nası hoşuma gitti sen öyle diyince ya hamişim diyebilmeyi çok isterimm çok..

hoşgeldin bu arada

sende durumlar ne canım?[/QUOTE]

ben dayanamadım daha cuma günü test aldım yaptım merak işte napıyım çift çizgi hemen çıktı ama çok silikti ikincisi ama bakınca görüyordum iğnenin etkisi herhalde o yüzden bekliyorum zaten erkendi daha test için.inşallah hepimiz müjdeli haberleri veririz birbirimize

ben bu iğne olayına çok hakim olmadığım için bilemiyorum tabii..
yani iğne olunca,testte yanıltıcı bir 2. çizgi mi oluyomuş?
normal koşullarda,silik de olsa,2. çizgi gebe demek oluyo ama..

heppimiz doğuralım be çatır çatırr

inşallahhh allah kısmet eder inşallahhh hepimize...

daha iğne kullanmamıştım geçen aylarda 2 kere çift silik çizgi yanılması geldi başıma eczacı kız hamilesin dedi kanda bişey çıkmadı o yüzden güvenmiyorum.tuvalette çıkamıyorum ha geldi ha gelecek diye son 3 gün en güvenlisi kan testi inşallah olmam da gider kanda baktırırım o güne kırmızılanmadan gelebilirsem inşalllaaahhhh.sen neden kan yaptırmıyosun ben olsam giderdim şimdiye kadar çatlarımmm:18::18::18::18::18:

benim adet günüm de bugün..
ama beklemiyor vede istemiyorum kendisini

kanda da baktırabilirim doğru söylüyosun aslında..
aslında ikimizin akıbeti de bellidir kanda :18::26:
sen de 16 haziran olduğuna göre,yükselen bi değer varsa,yükselmiştir artık sanırım..

canım,çok özür dilerim ya,çıkmak zorundayım şimdi..
ama gelicem 2 saate kadar..
komşum sabah kahvesine gelmeye karar vermiş :86:

öpüyorum çooookkkk

ben bekliyim yaaa hüsran çok fena oluyo eşimle gitmiştim çok kötü olmuştuk ama sen bekleme git bence yaptır rahatla çünkü bu çekilecek stress değil ben eğer olmazsam cuma hastanedeyim

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
nasılsınız kızlar, hamile haberi, belirti haberi, güzel haberler varmıdır? özet vermek isteyen varmı
amann sabahlar olmasın, gecelerde yine kaynatılmış.
bugün işler çok yoğun ara ara girmeye çalışacağım
bu arada benim 1 haftadır belim ağırıyor yaaa, nedenkiiii acaba:26:

canımmm bekle 4/5 gün daha olmazsa kan testi artık

günaydın kızlar nasılsınız ya ben cumartesi rahim filmi çektirdim ama bugün hiç hastaneye gidesim yok sonucu kendi doktoruma göstermesem nolur ki ya ben bıktım hastaneye gitmekten

günaydın kızlar nasılsınız ya ben cumartesi rahim filmi çektirdim ama bugün hiç hastaneye gidesim yok sonucu kendi doktoruma göstermesem nolur ki ya ben bıktım hastaneye gitmekten

canım haklısın ama mecburuz hastahaneye gitmek zorundayız canım doktoruna güveniyorsan seni iyi yönlendiriyosa kendi doktoruna göster yoksa başka bi doktordan da fikir almış olursun ama inşallah güzel haberler alırsın bi şey çıkmaz

Evet beklenmeyen geldi ben listeden düştüm sizlerin güzel haberlerini alıcam artık.temmuza kaldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…