Evet beklenmeyen geldi ben listeden düştümsizlerin güzel haberlerini alıcam artık.temmuza kaldık
Evet beklenmeyen geldi ben listeden düştümsizlerin güzel haberlerini alıcam artık.temmuza kaldık
canım ya. sıkma canını. hayırlısı olsun inş.bende de 2 gündür bel ağrısı var. ona mı yorsam bilemedim.. daha 9 gün var nasıl bekleyeceğim???
meg bugün test yapsana bakiim.. inş hayırlı haberlerini alırız...
sıkma canını hayırlısı böyledir inşallah bende günüm gelmeden bu ay olmayacağını söyledi doktorum temmuz ayına ama batım ne olacak bilmiyorum bi haftadır ara ara leke geliyor adetim ne zaman gelicek temmuz batın ne zaman bilmiyorumkaşkarışık oldum
oyy oyyy kıyamam üzülmek yok ama
benim bat 30 daha çok var, şafak karanlık ama benimde bu aydan hiç umudum yok. hep birlikte burdayız nasılsa
üzülme canım herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda.belirtilerin varmıydı peki.
Yalan söyleyemiycem valla üzüldüm ama elden bişi gelmez önümüzdeki maçlara bakıcaz artık:)Kendimi öyle bir etkilemişim ki midem bulanıyodu ya,eşim şahit oldu bi kaç defa aha kesin bebiş geliyo diyodu adam dumur oldu:)
benim adet günüm de bugün..
ama beklemiyor vede istemiyorum kendisini
kanda da baktırabilirim doğru söylüyosun aslında..
aslında ikimizin akıbeti de bellidir kanda :18::26:
sen de 16 haziran olduğuna göre,yükselen bi değer varsa,yükselmiştir artık sanırım..
megin komşusu gelmişti en son canım o yüzden yok buralarda.meg nerdesin
var mı bi şey
kasketli kız naber slm sana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?