Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Evet beklenmeyen geldi ben listeden düştüm sizlerin güzel haberlerini alıcam artık.temmuza kaldık

canım ya. sıkma canını. hayırlısı olsun inş. bende de 2 gündür bel ağrısı var. ona mı yorsam bilemedim.. daha 9 gün var nasıl bekleyeceğim???
meg bugün test yapsana bakiim.. inş hayırlı haberlerini alırız...

Evet beklenmeyen geldi ben listeden düştüm sizlerin güzel haberlerini alıcam artık.temmuza kaldık

sıkma canını hayırlısı böyledir inşallah bende günüm gelmeden bu ay olmayacağını söyledi doktorum temmuz ayına ama batım ne olacak bilmiyorum bi haftadır ara ara leke geliyor adetim ne zaman gelicek temmuz batın ne zaman bilmiyorumkaşkarışık oldum

benim bat 22haziran bekliyoruz bakalım ama benim hiç ümidim yok kızlar.göğüslerim acımaya başladı bile.zaten yumurtlama dönemine dikkat etmedik bu ay.önümüzdeki ay kısmet bakalım.

Sağlık olsun napalım bunda da vardı bir hayır,hiç bişeye yorma bence kafanı boşalt ben yumurtlama takibi bile yapmayı düşünmüyorum önümüzdeki ay,fena aldım boyumun ölçüsünü:2:

Sağol canım ya sıksamda yok çaresi artık.Tesadüfen olunca olur zaten Bat bilmeyince yumurtlamada takip edemiyceksin,belki daha iyi olur bilemeyiz hayırlısı

oyy oyyy kıyamam üzülmek yok ama
benim bat 30 daha çok var, şafak karanlık ama benimde bu aydan hiç umudum yok. hep birlikte burdayız nasılsa

Burdayız burdayız aradan bir iki kişi eksiltsek o da bir teselli olur umarım güzel haberler gelir,ben yandım eller yanmasınnnnn

üzülme canım herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda.belirtilerin varmıydı peki.

Yalan söyleyemiycem valla üzüldüm ama elden bişi gelmez önümüzdeki maçlara bakıcaz artık:)Kendimi öyle bir etkilemişim ki midem bulanıyodu ya,eşim şahit oldu bi kaç defa aha kesin bebiş geliyo diyodu adam dumur oldu:)

hayırlısıyla gelsinler bebişler,sağlıkla gelsinler zaman önemli değil.

tatsız,hoş olmayan olaylar oldu damlapalcim.. kırıldık,üzüldük.. ama geçti bitti..
yine bir aradayız şükürler olsun..
bebeklerimizi beklemeye burdan devam ediyoruz..

senin batının da listeye yazılmasını ister misin?
yada ben yazayım,istemezsen silerim canım..

canım benide eklemişsiniz çok çok çoooooooookkk memnun oldum. yarın dr gideceğim kan değerlerim düşük biraz onun için kontrol var ama ben bu arada tabi ki kan testide yaptıracağım :))) çok umutluyum Rabbim inşallah umudumu boşa çıkarmaz.

meg im valla bende çatlamıştım şimdiye kadar çoktan kan testi yaptırmıştım 17 sinden sonra bekliyorum bende adet olmayı ama valla yarın hazır hastaneye gitmişken onuda yaptırayım diyorum elim yüreğimde beklemektense sonucu öğrenirim hayırlısı olsun hepimiz için

hayırlısı canım... önümüzdeki ay inşallah hayırlı haberlerini alacağız.umut edelim güzel düşünelim güzel şeyler olsun. üzme kendini lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…