arkadaşlar olayları okumadan girdiğim için buraya da yazdım ama lütfen beni buradaki listeye eklemeyin diğer grupta devam edeceğim ben bu gruba katılmayacağımm
06 HAZİRAN TATLIM EKLE BAKALIM :)) KOCİŞKOMLA KONUŞUCAM AKŞAMA BAKALIM O NE DÜŞÜNÜYO :))
bende 29 haziran tatlımbende şu BAT tablosundan eklicem hemen kızlar..:92::92::92:
dalgali 25 haziran
derin 30 haziran
not etmeye başliim
slm meg topiğin hayırlı olsun canım ya bu kapsama alanı dışında diyince cezalı anlamınamı geliyo yoksa nick iptalmi edilmiş oluyo 2 arkadaştada öle yazıyo keşke bu duruma gelinmeseydi
slm gençlik naber...
yav meraktan çatlıyorum ama..
misafirin eli kulağında geldi gelecek...
eee meg naber
yaptın mı test
bende 29 haziran tatlım
meg ciğim bugün henüz yemek yemedik birazdan yiyeceğiz komşum da çaya çağırmış gidiyorum tatlım döndüğümde uğrarım inşşşş görüşürüz
canım test içinde üzülme lütfen sonuçta daha 5 günün var hayırlısı inş
oleyyyyyyyyy canım yaa naber canım test yapmışsın bileben burdağyııımmm:80:
oleyyyyyyyyy canım yaa naber canım test yapmışsın bileama çok erkendi biliyorsun tabi inşallah yedek testte süpriz olacak koskoca belirgin belirgin 2 adet çizgi göreceksin inşallah tatlım
aynen canım yaa yeterki şartlanmadan , sitres yapmadan sabırla beklemek inşallah birgün hepimiz anne olacağızah ah Allahın izniyle inşallahh görelim heppimiz o meşhur çift çizgiyi inşallahhhhhhhhh......
AMİN...
bu ay olmazsa,öbür ay..
ama birgün mutlaka...
aynen canım yaa yeterki şartlanmadan , sitres yapmadan sabırla beklemek inşallah birgün hepimiz anne olacağızbaşta sağlık sonra yuvalarımızda huzur sonra da hayırlı ve sağlıklı bebiş inşşşşşşşşşşşşşş
aynen canım derdi veren Rabbim dermanıda veriyor şükürAMİNNNNN...
ya tıp çok ilerledi zaten..
müdahale gerekiyosa,o da yapılır..
hiç kendimizi sıktığımıza değmez..
hürrem gibi gibeğyim vağlideğğmm dicez biz de inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?