Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

aslında umutlanmadım bu ay için desem,yalan söylemiş olurum..
gerçi bat 13 ama..
gene de silik bi 2. çizgi beklemiştim..

hürroş çok şeker dimi

ne yiyip içiyolardı acep o dönemlerde ya,her 9 ayda bir şehzade doğuruyolarmış

mürdüm şerbeti,gül lokumu,sora buldurcukkk

kızlar durmayın öyle,katılın hadi konuşmaya sizde

Son düzenleme:
aslında umutlanmadım bu ay için desem,yalan söylemiş olurum..
gerçi bat 13 ama..
gene de silik bi 2. çizgi beklemiştim..
anlıyorum canım yaaaa ne kadar takmıyorum desekte olmuyor iyi bilirim neyse geç olsun da güç olmasın diyelim hem halaaa adet olmadın ki daha dur canım yaaa göreceksin inşşşş çift çizgi
hürroş çok şeker dimi

ne yiyip içiyolardı acep o dönemlerde ya,her 9 ayda bir şehzade doğuruyolarmış

mürdüm şerbeti,gül lokumu,sora buldurcukkk
evet yaa çok iyi seçim yapmışlar Hürrem rolünü süper oynuyor bayılıyorum çokk tatlı :81: evet yaaa neler neler yaşandı o saraylarda o yıllarda :87:
kızlar durmayın öyle,katılın hadi konuşmaya sizde
canım netim koptu ancak gelebildim evet yaaa siftah bizden bereket ALLAH tan dedik bekliyoruz arkadaşlar aramıza :79:

bu gece bizlerden kimsecikler yok burda :97:
derinin banı yarın açılıyomuş..

senin bu ayki çalışman bitti mi canım?:86:

bu gece bizlerden kimsecikler yok burda :97:
derinin banı yarın açılıyomuş..

senin bu ayki çalışman bitti mi canım?:86:
canım ben adettliyim bugün biter zannetmiştim yarına kaldı bende bu ay yarından itibaren başlayacak

canım ben adettliyim bugün biter zannetmiştim yarına kaldı bende bu ay yarından itibaren başlayacak

o zaman kaçıncı günden itibaren başlıyo olucaksın çalışmaya?
12. gün diyolar..
sence?

o zaman kaçıncı günden itibaren başlıyo olucaksın çalışmaya?
12. gün diyolar..
sence?
bak diğer topiğe yazmıştım şimdi onu kopiyalıyorum

haaaa lafı açılmışken benim bi arkadaşım bana söylemişti kızlar bende sizlerle paylaşayım şimdi uygun günlere sakın takılma dedi arkadaşım yani her bayanda farklılık gösterdiğinden bunuda bizler bilemediğimizden işi sağlama almak adına dediki arkadaşım adetin bittiğinde ayın çift sayılı günlerini deneyerek gün aşırı veeeeee adet olana kadar ilişki olsun dedi baktın ki bu ay olmadı diğer ay yine adet bittiğinde ayın tek sayılı günleri ve gün aşırı ve yine adet olana kadar deneyin dedi tabi hep aklımda ama icraat olmadı bu ay yoğunum ama bulduğum ilk fırsatta deniyeceğim sizlerde mutlaka bi deneyin inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş olacak

ben bu kez böyle yapıcam

hmm mantıklı geldi bana bu yöntem..

ama gün aşırı hee
adamlar kaçmaz mı be gün aşırıdan

bende geldimm topikin hayırlı olsun tatlım tatlım

Umarım hepimiz için hayırlı olur bu topik

benim BAT 3 Temmuz aslında benim artık hiç ümidim kalmadı ama yinede sohbetlere katılırım....

hmm mantıklı geldi bana bu yöntem..

ama gün aşırı hee
adamlar kaçmaz mı be gün aşırıdan
evet canım arkadaşım söylediğinde banada mantıklı gelmişti ama nasıl olduysa bir türlü kısmet olmamıştı bu ay denemeye başlıyacağım inşallah adamlar nereye kaçıyor canım :26: onlar bizi de alır hopppp yatağa kaçarlar

benim BAT 3 Temmuz aslında benim artık hiç ümidim kalmadı ama yinede sohbetlere katılırım....
hoş geldin canım ALLAH tan ümit kesilmez ne mucizeler görüyoruz , duyuyoruz inşallah sıra bizlerde tatlım ne kadar süredir deniyorsunuz bebiş :26: inşallah canım 2011 hamişleri oluruz

canımm

ne demek ümidim yok,olmaz öyle şey
bu bebekler ya gelecek ya gelecek..
niye biliyo musun,özlemle bekleniyolar da ondan..

senin batı da eklicem tabloya..

becerebilirsem şu tablo olayını tabii
kimseleri ekleyemedim daha

Beni tanımayanlar için yazıyorum.6 Yıllık evliyim 3 yıla yakın zamandır korunmuyoruz spermiogram ve rahim filminde yumurtalıklarda yada yumurta gelişiminde hiçbir problem çıkmadı dr kendi haline olur dedi fakat 3 yıla yakın zamandır olmadı 3 ay yumurta takibi yapıldı yine olmadı şuan kendi haline bıraktık beklemekteyiz hayırlısı Allahtan. sizlerde kısaca yazarsanız memnun olurum

Son düzenleme:

benimki de düşkündür ''bana''

hoş geldin canım ALLAH tan ümit kesilmez ne mucizeler görüyoruz , duyuyoruz inşallah sıra bizlerde tatlım ne kadar süredir deniyorsunuz bebiş :26: inşallah canım 2011 hamişleri oluruz

yazdım 3 yıla yakın zaman oldu

ben 2009 ocakta evlendim..
ama arada 15 ay askerlik var.. asker yolu bekledim yani..
hep korunduk..
ilk kez bu ay korunmadık..
bu konuda henüz doktor yüzü görmedim..
Allah kısmet etsin inşallahhh..
bat 13 haziran bu arada..

Meg im çarşamba günü halvetçiler topikine gelenmedim dünde fatmagülgile gelemedim iş aldım yine onları yetiştirmem lazımdı çalıştım tv karşısında oturamadım bilgisayar başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…