aynen canım derdi veren Rabbim dermanıda veriyor şükürçok gelişmiş tedavilerle bir çok ailenin yüzü gülüyor ayy canım yaaa bende Hürrem hayranıyım çok tatlı yaaaa maşallah aynı senin gibi gibeğyim diye müjde verecez inşşşşşşşşş
anlıyorum canım yaaaa ne kadar takmıyorum desekte olmuyor iyi bilirimaslında umutlanmadım bu ay için desem,yalan söylemiş olurum..
gerçi bat 13 ama..
gene de silik bi 2. çizgi beklemiştim..
evet yaa çok iyi seçim yapmışlar Hürrem rolünü süper oynuyorhürroş çok şeker dimi
ne yiyip içiyolardı acep o dönemlerde ya,her 9 ayda bir şehzade doğuruyolarmış
mürdüm şerbeti,gül lokumu,sora buldurcukkk
canım netim koptu ancak gelebildimkızlar durmayın öyle,katılın hadi konuşmaya sizde
canım ben adettliyim bugün biter zannetmiştim yarına kaldıbu gece bizlerden kimsecikler yok burda :97:
derinin banı yarın açılıyomuş..
senin bu ayki çalışman bitti mi canım?:86:
canım ben adettliyim bugün biter zannetmiştim yarına kaldıbende bu ay yarından itibaren başlayacak
bak diğer topiğe yazmıştım şimdi onu kopiyalıyorumo zaman kaçıncı günden itibaren başlıyo olucaksın çalışmaya?
12. gün diyolar..
sence?
evet canım arkadaşım söylediğinde banada mantıklı gelmişti ama nasıl olduysa bir türlü kısmet olmamıştı bu ay denemeye başlıyacağım inşallah adamlar nereye kaçıyor canım :26: onlar bizi de alır hopppp yatağa kaçarlarhmm mantıklı geldi bana bu yöntem..
ama gün aşırı hee
adamlar kaçmaz mı be gün aşırıdan
hoş geldin canımbende geldimm topikin hayırlı olsun tatlım tatlım
Umarım hepimiz için hayırlı olur bu topik
benim BAT 3 Temmuz aslında benim artık hiç ümidim kalmadı ama yinede sohbetlere katılırım....
bende geldimm topikin hayırlı olsun tatlım tatlım
Umarım hepimiz için hayırlı olur bu topik
benim BAT 3 Temmuz aslında benim artık hiç ümidim kalmadı ama yinede sohbetlere katılırım....
evet canım arkadaşım söylediğinde banada mantıklı gelmişti ama nasıl olduysa bir türlü kısmet olmamıştı bu ay denemeye başlıyacağım inşallah adamlar nereye kaçıyor canım :26: onlar bizi de alır hopppp yatağa kaçarlar
hoş geldin canımALLAH tan ümit kesilmez ne mucizeler görüyoruz , duyuyoruz inşallah sıra bizlerde tatlım ne kadar süredir deniyorsunuz bebiş :26: inşallah canım 2011 hamişleri oluruz
Beni tanımayanlar için yazıyorum.6 Yıllık evliyim 3 yıla yakın zamandır korunmuyoruz spermiogram ve rahim filminde yumurtalıklarda yada yumurta gelişiminde hiçbir problem çıkmadı dr kendi haline olur dedi fakat 3 yıla yakın zamandır olmadı 3 ay yumurta takibi yapıldı yine olmadı şuan kendi haline bıraktık beklemekteyiz hayırlısı Allahtan. sizlerde kısaca yazarsanız memnun olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?