slm gençlik ben de geldim...kambersiz düğün olmaz
canım memnun oldum bende 6 yıldır evliyimBeni tanımayanlar için yazıyorum.6 Yıllık evliyim 3 yıla yakın zamandır korunmuyoruz spermiogram ve rahim filminde yumurtalıklarda yada yumurta gelişiminde hiçbir problem çıkmadı dr kendi haline olur dedi fakat 3 yıla yakın zamandır olmadı beklemekteyiz hayırlısı Allahtan. sizlerde kısaca yazarsanız memnun olurum
ben 2009 ocakta evlendim..
ama arada 15 ay askerlik var.. asker yolu bekledim yani..
hep korunduk..
ilk kez bu ay korunmadık..
bu konuda henüz doktor yüzü görmedim..
Allah kısmet etsin inşallahhh..
bat 13 haziran bu arada..
Meg im çarşamba günü halvetçiler topikine gelenmedim dünde fatmagülgile gelemedim iş aldım yine onları yetiştirmem lazımdı çalıştım tv karşısında oturamadım bilgisayar başına
bende diyorum ki bizim Hürrem fırsat bulamadı galiba listeye eklenedik diyorum yoğun bayan bu diyorumcanımm
ne demek ümidim yok,olmaz öyle şey
bu bebekler ya gelecek ya gelecek..
niye biliyo musun,özlemle bekleniyolar da ondan..
senin batı da eklicem tabloya..
becerebilirsem şu tablo olayını tabii
kimseleri ekleyemedim daha
Aynen bizde artık doğal yoldan olmayacağına kanaat getirdik fakat tüp bebek için şuan maddi açıdan uygun değiliz o yüzden beklemede Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsincanım memnun oldum bende 6 yıldır evliyimilk 1 yıl düşünmemiştik toplam 5 yıldır olmuyor eşimde , sipermiyogramda sorun yok ama benim rahim röntgen sonucu tüplerden şüphelenip laparoskopi yapıldı bana ( 1, 5 yıl oluyor ) laparoskopide dr um yapışıklık,tıkanıklık temizledikten sonra asıl gerçek ortaya çıkmış tüplerim fonksiyonel değilmiş tembellermiş 2 side tüp bebek tedavisi olmam gerektiğini belirtti kendi kendine hamiş olma ihtimalim % 5 fakat ilk denemede tüp bebekte Rabbim bilir ama % 90 tutabileceğini de belirtti dr um ( biz tedaviyi ne yazık ki askıya aldık maddi hazır olamadık hep ummadığımız masraflar, ödemeler derken halaa hazır değiliz eylül ayında bi aksilik olmazsa yaptırmayı düşünüyoruz ) inşallah Yüce Rabbim bu zorlu yolda kimseyi çok bekletmez yüzümüzü güldürür
tamam bu sefer yoklama yapmadımdı zaten :86:
ama özlettin kendini bebeem
canım memnun oldum bende 6 yıldır evliyimilk 1 yıl düşünmemiştik toplam 5 yıldır olmuyor eşimde , sipermiyogramda sorun yok ama benim rahim röntgen sonucu tüplerden şüphelenip laparoskopi yapıldı bana ( 1, 5 yıl oluyor ) laparoskopide dr um yapışıklık,tıkanıklık temizledikten sonra asıl gerçek ortaya çıkmış tüplerim fonksiyonel değilmiş tembellermiş 2 side tüp bebek tedavisi olmam gerektiğini belirtti kendi kendine hamiş olma ihtimalim % 5 fakat ilk denemede tüp bebekte Rabbim bilir ama % 90 tutabileceğini de belirtti dr um ( biz tedaviyi ne yazık ki askıya aldık maddi hazır olamadık hep ummadığımız masraflar, ödemeler derken halaa hazır değiliz eylül ayında bi aksilik olmazsa yaptırmayı düşünüyoruz ) inşallah Yüce Rabbim bu zorlu yolda kimseyi çok bekletmez yüzümüzü güldürür
ben biliyordum tek çizgi cıkacağını ama meraktan bi yerin şişmesin diye dedim
cnm ben yapmadım eşim unutmuş almayı ıyı kı de unutmuş yıne tek çıkacak nasıl olsa.
senle benımkı pazartesi belli olur sanursam
Hayırlısı inşallah rabbim aratmadan nasip etsin anne olmayı sende asker yolu bekledim he bende bekledim evlendim 4 ay sonra eşim askere gitti çok şükür geride bıraktık o zor günleri Allah tüm askerlere hayırlı tezkereler nasip etsin sevdiklerine bağışlasın hepsini.
bende diyorum ki bizim Hürrem fırsat bulamadı galiba listeye eklenedik diyorum yoğun bayan bu diyorum
ya hürrem demişken kadın doğurmuyor yumurtluyor mubarek..sanırım onun cocuklar kurka yatarak geliyo
ya hürrem demişken kadın doğurmuyor yumurtluyor mubarek..sanırım onun cocuklar kurka yatarak geliyo
Merhaba bir de ben varım bebek isteyen.Kısaca,sitenin acemisiyim şu bebiş işininde acemisiyim.3 yıllık evliyim,ilk denememizdi.Bat 12 haziran.Yenmedik tırnak kalmadı:18:
hepimiz halvetiz hepimiz hürremiz
dimi yellowum
çatır çatır doğuralım bizde ya litfeennnn
gel canım gel aramıza katıl sende..
senin batı da eklicem listeye.. becerebilirsem şayet tabi :86:
benim bat da 13 haziran..
soruların varsa sor
hımmm daha iyi yaaaa ilişkiyi bebek için şartlanmadan halledersiniz aklında olmamalı ilişki öncesi Sülüman ına yarım saat öncesi türk kahvesi ikram et Hürrem imbenimki de düşkündür ''bana''
evet geç gördüm canım benimki daha uzun canım üzülme lütfen sitres illeti mahfediyoryazdım 3 yıla yakın zaman oldu
aleyküm selam canım hoş geldin iyi yaptın canım sefalar getirdinslm gençlik ben de geldim...kambersiz düğün olmaz
canım benim inşallah çok beklemiyeceksin inşş bebişi göbişindeben 2009 ocakta evlendim..
ama arada 15 ay askerlik var.. asker yolu bekledim yani..
hep korunduk..
ilk kez bu ay korunmadık..
bu konuda henüz doktor yüzü görmedim..
Allah kısmet etsin inşallahhh..
bat 13 haziran bu arada..
inşallah pazartesi müjdenle sevinicez canımben biliyordum tek çizgi cıkacağını ama meraktan bi yerin şişmesin diye dedim
cnm ben yapmadım eşim unutmuş almayı ıyı kı de unutmuş yıne tek çıkacak nasıl olsa.
senle benımkı pazartesi belli olur sanursam
evet canım en güzeli tüp bebekAynen bizde artık doğal yoldan olmayacağına kanaat getirdik fakat tüp bebek için şuan maddi açıdan uygun değiliz o yüzden beklemede Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin
haklısın herşeyde vardır bir hayır deyip Yüce Rabbimden sabır diliyorum hepvardır bi hayır canım benim..
Allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallahhh ennn kısa zamanda..
Merhaba bir de ben varım bebek isteyen.Kısaca,sitenin acemisiyim şu bebiş işininde acemisiyim.3 yıllık evliyim,ilk denememizdi.Bat 12 haziran.Yenmedik tırnak kalmadı:18:
canım yaaa nasıl güldürdün öyle maşallah sanaya hürrem demişken kadın doğurmuyor yumurtluyor mubarek..sanırım onun cocuklar kurka yatarak geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?