Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım memnun oldum bende 6 yıldır evliyim ilk 1 yıl düşünmemiştik toplam 5 yıldır olmuyor eşimde , sipermiyogramda sorun yok ama benim rahim röntgen sonucu tüplerden şüphelenip laparoskopi yapıldı bana ( 1, 5 yıl oluyor ) laparoskopide dr um yapışıklık,tıkanıklık temizledikten sonra asıl gerçek ortaya çıkmış tüplerim fonksiyonel değilmiş tembellermiş 2 side tüp bebek tedavisi olmam gerektiğini belirtti kendi kendine hamiş olma ihtimalim % 5 fakat ilk denemede tüp bebekte Rabbim bilir ama % 90 tutabileceğini de belirtti dr um ( biz tedaviyi ne yazık ki askıya aldık maddi hazır olamadık hep ummadığımız masraflar, ödemeler derken halaa hazır değiliz eylül ayında bi aksilik olmazsa yaptırmayı düşünüyoruz ) inşallah Yüce Rabbim bu zorlu yolda kimseyi çok bekletmez yüzümüzü güldürür

ben biliyordum tek çizgi cıkacağını ama meraktan bi yerin şişmesin diye dedim
cnm ben yapmadım eşim unutmuş almayı ıyı kı de unutmuş yıne tek çıkacak nasıl olsa.
senle benımkı pazartesi belli olur sanursam

ben 2009 ocakta evlendim..
ama arada 15 ay askerlik var.. asker yolu bekledim yani..
hep korunduk..
ilk kez bu ay korunmadık..
bu konuda henüz doktor yüzü görmedim..
Allah kısmet etsin inşallahhh..
bat 13 haziran bu arada..

Hayırlısı inşallah rabbim aratmadan nasip etsin anne olmayı sende asker yolu bekledim he bende bekledim evlendim 4 ay sonra eşim askere gitti çok şükür geride bıraktık o zor günleri Allah tüm askerlere hayırlı tezkereler nasip etsin sevdiklerine bağışlasın hepsini.

Meg im çarşamba günü halvetçiler topikine gelenmedim dünde fatmagülgile gelemedim iş aldım yine onları yetiştirmem lazımdı çalıştım tv karşısında oturamadım bilgisayar başına

tamam bu sefer yoklama yapmadımdı zaten :86:

ama özlettin kendini bebeem

bende diyorum ki bizim Hürrem fırsat bulamadı galiba listeye eklenedik diyorum yoğun bayan bu diyorum

Aynen bizde artık doğal yoldan olmayacağına kanaat getirdik fakat tüp bebek için şuan maddi açıdan uygun değiliz o yüzden beklemede Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin
tamam bu sefer yoklama yapmadımdı zaten :86:

ama özlettin kendini bebeem

Bende özledim bu gün ara verdim de geldim eve aldığım iş çok iyi bende kendiem harçlık çıkarıyorum

vardır bi hayır canım benim..
Allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallahhh ennn kısa zamanda..

ama yıkıldım hafiften de çok çaktırmıyorum
tamam pazartesi yapıyoruz test

Amin canım benim.. hepimizi inşallahhh..

Allah herkesi sevdiğine bağışlasın inşallahhh...

ya hürrem demişken kadın doğurmuyor yumurtluyor mubarek..sanırım onun cocuklar kurka yatarak geliyo

bende diyorum ki bizim Hürrem fırsat bulamadı galiba listeye eklenedik diyorum yoğun bayan bu diyorum

ya 1 sene asker şafak listelerini yaptımdı ben kkde..

ama bu tabloya çalışmam gerek,zormuş

olmadı,kendim uydururum bi tablo :92::92::92:

ya hürrem demişken kadın doğurmuyor yumurtluyor mubarek..sanırım onun cocuklar kurka yatarak geliyo

hepimiz halvetiz hepimiz hürremiz

dimi yellowum

çatır çatır doğuralım bizde ya litfeennnn

Son düzenleme:
salla ya ne yıkılacaksın.pazartesi gözünü açar açmaz yaparsın
ben 6tane yaptım şu ana kadar hep yek
ama varsa pazartesi bakcaz inş

Eşimde sinir oluyor dizideke o olaya birgece halvet oluyorlar aradan bir hafta geçiyor validem müşdem var size ben gibeyim diyor ya eşimde diyor bu ne ya biz 3 senedir deniyoruz her gece halvet var olmuyor bu bir gece birlikte oluyor gibeeyim diyor nasıl iş bu

Son düzenleme:
Merhaba bir de ben varım bebek isteyen.Kısaca,sitenin acemisiyim şu bebiş işininde acemisiyim.3 yıllık evliyim,ilk denememizdi.Bat 12 haziran.Yenmedik tırnak kalmadı:18:

Merhaba bir de ben varım bebek isteyen.Kısaca,sitenin acemisiyim şu bebiş işininde acemisiyim.3 yıllık evliyim,ilk denememizdi.Bat 12 haziran.Yenmedik tırnak kalmadı:18:

gel canım gel aramıza katıl sende..

senin batı da eklicem listeye.. becerebilirsem şayet tabi :86:

benim bat da 13 haziran..

soruların varsa sor

hepimiz halvetiz hepimiz hürremiz

dimi yellowum

çatır çatır doğuralım bizde ya litfeennnn

Bu arada bilginiz varmı bilmiyorum fakat ben bilmeyenler için belirtmek isterim bebiş düşünenler folik asit kullanmaya başladınızmı hamile kalmadan önce kullanmaya başlamak gerekiyormuş dr lar öyle diyor bebeğin omurilik gelişimi açısından çok faydası var bilginize..............

benimki de düşkündür ''bana''

hımmm daha iyi yaaaa ilişkiyi bebek için şartlanmadan halledersiniz aklında olmamalı ilişki öncesi Sülüman ına yarım saat öncesi türk kahvesi ikram et Hürrem im
yazdım 3 yıla yakın zaman oldu
evet geç gördüm canım benimki daha uzun canım üzülme lütfen sitres illeti mahfediyor olacak inşşşşş
slm gençlik ben de geldim...kambersiz düğün olmaz
aleyküm selam canım hoş geldin iyi yaptın canım sefalar getirdin

ben 2009 ocakta evlendim..
ama arada 15 ay askerlik var.. asker yolu bekledim yani..
hep korunduk..
ilk kez bu ay korunmadık..
bu konuda henüz doktor yüzü görmedim..
Allah kısmet etsin inşallahhh..
bat 13 haziran bu arada..
canım benim inşallah çok beklemiyeceksin inşş bebişi göbişinde
inşallah pazartesi müjdenle sevinicez canım
Aynen bizde artık doğal yoldan olmayacağına kanaat getirdik fakat tüp bebek için şuan maddi açıdan uygun değiliz o yüzden beklemede Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin
evet canım en güzeli tüp bebek inşallah en kısa sürede yaptırırız tedaviyi
vardır bi hayır canım benim..
Allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallahhh ennn kısa zamanda..
haklısın herşeyde vardır bir hayır deyip Yüce Rabbimden sabır diliyorum hep amin canım benim aminnnn aslında laparoskopi ameliyatımdan sonraki kontrolde hemen tüp bebek dr uyla tanışıp bilgi aldık tabi elimde kabarrık tahliller,röntgenler raporlarla tüp bebek dr u tüm sonuçlara baktı , iinceledi ve bize dediki daha yaşınız çok genç hiçç acele etmeyin inşallah kendi kendine olur demişti içimi ferahlatmıştı bu cümleleri ama 1,5 yıldır inatçı bebeğim halaaaa yok işte tedaviyi birazda bu yüzden ertelemiştik tabi maddiyat hazır olmadıkçada ertelendi ama neyse işte inşşşşş eylülde planladığımız tedavi nasip olur

Hoş geldin Allah hayırlısını nasip etsin inşallah artmadan gelir bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…