Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

şaka yaptım canm yaa ne hayranı kendi ismimi kullandığım için rahatsız oldum bende değiştirdim saolsun meg yardımcı oldu kazen isimli site sahibine msj attım oda değiştirmiş hepsi bu

Son düzenleme:

hayırlısı canım hakkında inşallah tutar.istanbulda peki neresi ücreler nasıl

kızlar ben yatıyorum eşim dürtüyor uykusu gelmiş dee:76:
iyigeceler herkesee
Hadi bekletme kocişiniİyi gecler canımm

Melisim inşallah öyle olur iyi dileklerin için teşekkür ederim.Ama ilk aşılamadada başımıza bir terslik gelmemişti ki?:44:Yanlızca biraz uygulama esnasında canım yandı yoksa onun haricinde herşey yolundaydıAma kısmet tutmadı.
Ben devlet hastanesinde yaptırıyorum aşılamalarımı.Hem maddi açıdan uygunluğu hemde tüp bebek raporu çıkarırken zorlanmamak için devleti tercih ettim.Ama tüpü özelde düşünüyorum.

selam duygumm hoşgeldin
canım geçmiş olsun bahar geliyo ve alerjisi olanlar dikat etmesi lazım sede dikkat et şeker
şaka yaptım canm yaa ne hayranı

süpersn meganım bak aslnda bi an herşey btmiş gibi geldigi an aslnda yeni başlangıçlar yeni umutlar başlamştr ble aslnda... bak herşey de yolnda da çıkmş kontrolde ben çokk umutluyum cnm bnmm illa birinde tutcak aşılama tüp ... dualarm sennle cnm arkdasm herşey ii olcakk inşş ben de 19nda gtcm bakalm kadın dogum uzmanına 13.gunune denk gelıo ama inşş çatlamamş olur yumrta da baksn bakalm büyüklüğne falan hem aşılamayı da konşçm hadi hayırlısı inşşşş...

Çok şükür hormonlar iyi çıkmış.Sen bebiş için uğraşmadığın en rahat olduğun zamanda gelir bebeişin inşallah.Adetlerin her aymı düzensiz yoksa bir tek bu ay düzensiz olduğu için mi ilaç kullanacaksın?Eğer bir aylık birşeyse gerek olmaz sanırım.
hayırlısı canım hakkında inşallah tutar.istanbulda peki neresi ücreler nasıl

İstanbulda Kanuni Sultan Süleyman Eğitim Araştırma Hastanesinde tedavi görüyorum.
Aşılama uygulama sperm yıkama yapılan tahliller hepsi ücretsiz.
İlaçlar içinde aşılama raporu çıkarttım.
Kullanılacak ilaç dozu hastaya göre değişiyor.
Ben ilkinde ilaçlara 330 tl ödedim.
Ama bitmedi bu ayada kaldı.
Bu ay yumurta geliştirici iğnem var bir tek ilave çatlatma iğnesi alıcam.
Yani toplamda iki aşılamanın ücreti bana 400 e mal olmuş oldu.
Ama dediğim gibi bu hastaya göre değişiyor.
Bana iki ay yetti aldığım 900 lük puregon.

canım devlette asılama için bazı sartlar istiyolarmı ücret ödüyomusun hiç benimde olmazsa bende düşünüyorumda asılamayı denemek. ist da hangi hastanede yaptırıyosun bide. ay cok soru oldu amma hadi bekliyom canım iyicene acıkla bakıyım bana

saat 1 kadar deim ama benim gözlerim kapanıyo başım düşüyo çook uykum geldii:84:

Sağol canım benim.İnşallah senin içinde hayırlısı aşılamamı düşünüyorsun sende nerede yaptıracaksın?Rahim filmi çekilmişmiydi?Eğer çekilmediyse rahim filminden sonra aşılamaya geçmeden önce bir iki ay ara ver bazen film sonrası kendiliğinden hamile kalanlar olabiliyor biliyorsundur.

kızlar ben geldim bişi sorcam bilen varsa
kuzenim 36+4 günlük hamile
bugun çok agrısı olmus asagıya dogru
son bi saattirde artmış durumda
bi deçok sık tuvalete gıdıyomus 5 dk bile surmuyo dedi
dogum belırtısı olabılırmı bunlar

yok canım ya sadece bu ay değil her ay bir düzensizlik yaşıyorum bu ayda kist vardı yine çok şükür oda eridi

]

alerjim de yoktu ama ne bleym biraz daha surerse dra gtcm bakalm çok fena cunku biber gibi yanıo gozlerm ...
birkersinde benimde öyle olmuştu doktoraa gitmeyi ihmal etme canım

Son düzenleme:

meganım sordugum soruları yukarda zaten cevaplamıssın okudum canım.

Yok canım aşk olsun istediğin zaman istediğin kadar soru sorabilirsin.
Bende kafama takılan şeyler olduğunda hep sormak istiyordum ama pek cevap gelmiyordu.
O yüzden şuan bildiğim ne varsa seve seve paylaşırım.
Şuan ne kadar zamandır bebek istiyorsunuz.?
Aşılamayı hemen düşünmüyorsan bile şimdiden git hastaneye zaten tahlillerin tamamlanması biraz zaman alıyor.
Ondan sonra bir kaç ayda yumurta takibi yapılıyor hemen aşılamaya geçmiyorlar.
Hastanın sorununa Yaşına kısırlık süresine göre yönlendiriyorlar.
Ben 26 yaşındayım 7 yıllık evliyim.
3,5 yıldır bebek istiyoruz.Bana 3 ay yumurta takibi yapıldı sorun sebepsiz infertiliteydi.3 ayın sonunda aşılamaya geçildi.Sebepsiz infertilitelerde devlet 3 aşılamayı karşılıyor.Zaten fazlasınıda dr. lar önermiyor.3 aşılamada tutmayan artık tüpe geçmesi daha uygun olur.

canım devlette asılama yaptırmak için bi sart varmı herkes yaptırabliyomu. ne biliyim mesele 4-5 yıllık evli olmak falan???
bide bu hastane ist da hangi semtte canım.

evt cnm aşılama düşnuoz bakalm ozel hast. yaptrcm cnm çektrmedm ama dr eger derse once rahm filmi sonra aşılama o zaman çektririm evt blıorm rahm filminden sonra hamile kalanlar oluo belki bu gttgmz has.de çeklıodur orda çektiririm bakalm...

Canım bence hmal etmesin gitsin dr. a Allah korusun bir aksilik olmasın gitsin tedbir amaçlı
yok canım ya sadece bu ay değil her ay bir düzensizlik yaşıyorum bu ayda kist vardı yine çok şükür oda eridi

Anladım eminecim.O zaman doğru bir kaç ay adet düzenleyici iyi olur.Sonrasındada kendiliğinden gelir bebeişin inşallah.

OTE]

evt cnm geçmsse gderm inş geçer yarına

kızlar ben yatayım iice sinirimi bozdu bu batma uyuynca geçer belki ii gecelerrrrrrrrr tatlıı ruyalarrrrrr opyrmm hepniziiiiiiiiiiiiii

mayıstan beri korunmuyorum canım. ilk aylar kendi haline bıraktım hatta hemen olmasın diye bile içimden geciriyodum ben ne bilem bu kadar zor olcanı.
canım hemen degil ama bi kac ay sonra bi deneyim diyorum asılamayı.pkoluyum. 3 yıla yuaklastık evleneli 31 yasındayım.klomen tedavisi görüyorum 4 aydır. bi kere yumurtam zamanında büyüdü ve catlatma ignesini bi kere vurulabildim daha. son iki aydır yumurtalar iyi gelismiyo.

neyse kızlar ben kaçıyorum herkese iyi geceler çok uykum geldi boğazımda kötü herkese iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…