Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

gamzemmmm hamileyimmm.oldu sonunda

Canim az once hamile listesine baktim gordum cok sevindim gecmiste aradim mujdeli haberi bulamadim nasil cikti degerlerin yuksek cikar demistim ayyy keseyi falan gordunuz mu ben alisveristeydim bilmiyom anlat hepsini

Gunaydin kuzum oglumuz napiyo

gamzem günaydın. kötü bir akşamdı.
dün sen alışverişteyken ben elimi kapıya sıkıştırmıştım. tırnağım kararmıştı ağrım vardı ama akşam dahada dayanılmaz oldu,
hastaneye gittik tabi röntgen çekilemedi. ama doktor az biraz mıncıkladı, iyi ihtimalle çatlak dedi. atel nedir ondan yaptılar polikliniğe gel çelik atele alınsın dedi. şimdilik rahatım ama polikliniğe git ve rapor al dedi. orta parmagım biraz zor oluyor ama şimdi iyiyim. gece bitmek bilmedi bana çok kötüydü. ağlamama dayanamadı eşim babamda kaldık, dönüşümlü başımda bi eşim bi babam durdu kolumu yukarıya yastıklarla kaldrdılar.

Canim az once hamile listesine baktim gordum cok sevindim gecmiste aradim mujdeli haberi bulamadim nasil cikti degerlerin yuksek cikar demistim ayyy keseyi falan gordunuz mu ben alisveristeydim bilmiyom anlat hepsini

canim biliyosun ben cok umitsizdim dun sabah icimden bisey durttu gittim kan verdim kimseye soylemedim negatif cikcak diye ogleden sonra sonucu almaya guttim kiz hamilesiniz dedi ben uctum tabidegerim 847,3 canim iyimi sence 1hafta gecmisti dun tam.doktora bugun gidicez 1de kese gorunurmu acaba insallah normal gebeliktir canim

Ay cok kotu olur o ateli ihmal etme benim serce parmak olmustu atel 15 gun kaldi agri kesici krem falan vermedi mi rapor al gitme ise bilgisayar basinda daha beter olur

Ay cok kotu olur o ateli ihmal etme benim serce parmak olmustu atel 15 gun kaldi agri kesici krem falan vermedi mi rapor al gitme ise bilgisayar basinda daha beter olur

canım evde olsam daha kötü olucak. ben tez canlıyım sürekli bişeyler yapıcam. elim aşağıya inince zonklama artıyo en azından oturuyorum burda. Bakalım. Ağrım hafifleyince çıkarırım ben ateli

Gorunur ama buyuk ihtimalle vajinal yaparlar haftaya kalp atisini bile gorursun ay nasil mutlu oldum isallah teker teker herkes hamile kalsin masallah topicimize ya

Atel takildiginda ben 13 yasinda falandim cikaramamistim anam gozluyodu :))) ama 2008de sol ayagimin topugu catladi 3. gun alciyi aldirdim hala agrisini cekiyorum valla keske cikartirmasaydim diyorum simdi

Gorunur ama buyuk ihtimalle vajinal yaparlar haftaya kalp atisini bile gorursun ay nasil mutlu oldum isallah teker teker herkes hamile kalsin masallah topicimize ya

insallah canim allahim isteyen herkese versin insallah herkes icin dua ediyorum.cok heyecanliyim bakalim bugun ne dicek doktor.bu degere gore kac haftaliktir sen bilirsin:)

Atel takildiginda ben 13 yasinda falandim cikaramamistim anam gozluyodu :))) ama 2008de sol ayagimin topugu catladi 3. gun alciyi aldirdim hala agrisini cekiyorum valla keske cikartirmasaydim diyorum simdi

daha öncede parmağım kapıya sıkıştı ağrısını biliyorum, kesinlikle böyle şiddetli değildi ve komple tırnağım morarmıştı. bu tam kemiğe gelmiş. dün akşam kıyafetlerimi almaya eve götürdü eşim ve o an eve girince gözüm doldu. belki elimin kapıya sıkışması değil ama bir kaza geçirmiş olabilirdim, evimden çıkarken belki bir daha hiç geri dönemeyeceğim geldi aklıma kötü oldum.
ama babamın o üstüme düşmesi bana olan ilgisi hiç değimiyor buda ayrıca çok mutlu etti

insallah canim allahim isteyen herkese versin insallah herkes icin dua ediyorum.cok heyecanliyim bakalim bugun ne dicek doktor.bu degere gore kac haftaliktir sen bilirsin:)

5 haftalik olmasi lazim zaten adette bi hafta gecmisti senin gayet iyi uyumlu bence satla

Evet 1 sn sonramizin bile garantisi yok ki allah'a emanet yasiyoruz uzme sen canini ilgi arsizi oluyoruz bu hamilelikte benim gecem yorgun falan ama muhtesemdi :))) 7. ayda ilk defa halvetin tadini cikarmis oldum ama 2 kat daha yorgunum bugun

saat 1i sabirsizlikla bekliyorum.sende bebisin esyalarini gule gule iyi gunlerde kullan canim insallah agiz tadiyla

Bende donusunu beklicem sabirsizlikla mercimegin nasil bakalim isallah hepimizin evlatlari hayirli omurlerle yasayip kullansinlar cicilerini

Evet 1 sn sonramizin bile garantisi yok ki allah'a emanet yasiyoruz uzme sen canini ilgi arsizi oluyoruz bu hamilelikte benim gecem yorgun falan ama muhtesemdi :))) 7. ayda ilk defa halvetin tadini cikarmis oldum ama 2 kat daha yorgunum bugun

bende geçen akşam banyo sefası yapmıştım iyiki yapmışım, çünkü banyo yapmak için elimdeki ojeleri çıkarmıştım ve elimden banyo yapamazdım şuan
hemde bizede değişiklik oldu epeydir banyo sefamız olmuyodu

amin canim insallah.bakalim mercimek gostercekmi kendini

kesesini gosterir annesi :) bak ben burda buyucem annecim diye drun gozune sokar kesesini :)) icini ferah tut

ohhh sana tavsiyem karnin buyudukce sıklastır banyo keyfini hormonlari dizginliyo banyo :))

günaydın yavlulalımmmm

canım ben gormedım dün çok geçmiş olsun :26::26:

hani o gün konuştuk ya banyo banyo. o akşam oldu. dedim ya annesine gitcek erken dönerse düşünürüz diye. annesine gitmeden gelmiş eve direk

:))) aferin kocana arada yontulmus taraflarini gosteriyolar yani :) benimkide oyle bazen yontulmus taraflari cikiyo ortaya dun aglayarak basladim alisverise adam ne dese batiyo karnima agri girdi at gibi kostum tabi sinirle sonra bi cafeye oturdum tam gelinlikcinin dibi hayalimdeki gelinlik karsimda iyice agliyom bagirarark sonra saydim doktum neyse oda uzuldu sonrada alisverise neyi istediysem itiraz etmedi 3000 tllik araba baktim alalim dedi ona bile o derece korktu halimden öcüüü bennnn

günaydın yavlulalımmmm

canım ben gormedım dün çok geçmiş olsun :26::26:

kuzum zatn tüm topik topluca buz koy falan yazdılar sayfa o dakika epey geride kaldı sağolsun çok duyarlı topiğimiz var ondan görmemişindir. zaten bende canımın acısından kimseye bişey yazamadım . Teşekkür ederim hayatım. olayın olduğu ilk gece zor geçer benimkide geçti bakalım kısmet. tek üzüldüğüm aynı parmağa 2. kez oluyo olması sanki başka parmak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…