canım devlette asılama yaptırmak için bi sart varmı herkes yaptırabliyomu. ne biliyim mesele 4-5 yıllık evli olmak falan???
bide bu hastane ist da hangi semtte canım.
evet kndimi daha iyi hissedeceğim ene azından adetlerim gününde olunca stresim olmucak en azından kafamdan bebek dşüncesi biraz olsun atarım belikiCanım bence hmal etmesin gitsin dr. a Allah korusun bir aksilik olmasın gitsin tedbir amaçlı
Anladım eminecim.O zaman doğru bir kaç ay adet düzenleyici iyi olur.Sonrasındada kendiliğinden gelir bebeişin inşallah.
saol canım.yardımcı oldun bana.Aşılama için öncesinde gerekli olanlar:
Nüfusa kayıtlı eşinin yada senin yaşayan çocuğunuzun olmaması gerekiyor.
Resmi nikahlı olmak.
23 yaşını doldurmuş olmak.
Eşine spermiogram testi
Sana smear testi
Ayrıntılı hormon tahlili
Rahim filmi
Ayrıntılı kan tahlili (kan değerlerine ve kanda bir hastalık varmı diye bakılıyor.)
Bunların sonucunda tahliller normal çıkarsa 3 ay yumurta takibi ondanda bir sonuç alınamazsa aşılamaya geçiliyor.
Ama yapılan tahllillerde aşılama ile hamile kalmana engel bir durum varsa direk tüp bebeğe yönlendirirler.
Hastane istanbul da Bakırköy deydi.Bu yıl Altınşehir e taşındı.
mayıstan beri korunmuyorum canım. ilk aylar kendi haline bıraktım hatta hemen olmasın diye bile içimden geciriyodum ben ne bilem bu kadar zor olcanı.
canım hemen degil ama bi kac ay sonra bi deneyim diyorum asılamayı.pkoluyum. 3 yıla yuaklastık evleneli 31 yasındayım.klomen tedavisi görüyorum 4 aydır. bi kere yumurtam zamanında büyüdü ve catlatma ignesini bi kere vurulabildim daha. son iki aydır yumurtalar iyi gelismiyo.
hoşgeldin
bunun ne demek olduğunu hiç bilmiyorum ilk kez duydum
internetten baktın mı?
doktorun ne dedi açıklama yapmadı mı
OTE]
evt cnm geçmsse gderm inş geçer yarına
kızlar ben yatayım iice sinirimi bozdu bu batma uyuynca geçer belki ii gecelerrrrrrrrr tatlıı ruyalarrrrrr opyrmm hepniziiiiiiiiiiiiii
Canım kaç gün kullanman gerektiği konusunda dr. una tel aç istersen ama ben 15 gün olabileceğini tahmin ediyorum.İlacın adı progestansa hamile kaldığında zararı olmaz hatta faydası bile olur.Bazı hamilelerde 3 ay bitene kadar veriyor dr. bu hapı.Ama yinede seni yanlış yönlendirmek istemem bence sen en iyisi dr. unu ara hem kaç gün kullanacağını hemde hamile kalırsan bırakman gerekip gerekmediğini sorarsın için daha rahat eder.Canım progesteron hormonum iyi salıgılanamıyormuş, ilaç verdi doktor progestan günde 2 tane içiyorum, lekelenmem gitti çok şükür.. 3 ay kullanalım dedi ama bişeyi kaçırdım, ilacı 5 günmü 15 günmü kullan dedi tam anlayamadım, reçetede yazar sanmıştım ama eczacıda bişi demedi, sabah akşam 1 dedi.. Bide ben bunu kullanırken hamile kalsam sorun olurmu acab
Canım 4 aydır klomenle yumurta takibi yaptırıyorsan yaptırdığın hastaneden 4 aydır yumurta takibi yapılmıştır gebelik elde edilememiştir diye bir belge alırsan devlete gittiğinde tahlillerini yaptırıp hemen aşılamaya geçebilirler.Sen al mutlaka böyle bir belge verirlerse yanında bulunsun.Yada varsa tedavi gördüğün reçete fotokopileriylede ispat edebilirsin.
31 yaşındaysan vakit kaybetmemeni tavsiye ederim.Devlette tüp bebek raporu çıkarabilmek için üst sınır yaş 39 oldu.
Canım bence hmal etmesin gitsin dr. a Allah korusun bir aksilik olmasın gitsin tedbir amaçlı
Anladım eminecim.O zaman doğru bir kaç ay adet düzenleyici iyi olur.Sonrasındada kendiliğinden gelir bebeişin inşallah.
Canım kaç gün kullanman gerektiği konusunda dr. una tel aç istersen ama ben 15 gün olabileceğini tahmin ediyorum.İlacın adı progestansa hamile kaldığında zararı olmaz hatta faydası bile olur.Bazı hamilelerde 3 ay bitene kadar veriyor dr. bu hapı.Ama yinede seni yanlış yönlendirmek istemem bence sen en iyisi dr. unu ara hem kaç gün kullanacağını hemde hamile kalırsan bırakman gerekip gerekmediğini sorarsın için daha rahat eder.
Evet canım progestan, meğer sorunum buymuş, yüksek östrojenik aktivite gösteren endometrium çikti, bebeğimi bu yüzdenmi kaybettim diye düşün düşün sinirlerim, psikolojim bozuldueksikliği erken doğuma sebep oluyormuş.. 3 ay ilacı kullanalım dedi ama bebek düşünebilirmiyim diye sormadım.. Yaaa ben bir daha annemin dediğini yapıp, doktorun yanına girmeden sorunlarımı ve soracaklarımı not edeceğim, doktorun yanında herşeyi unutuyorumm :44:
gitti canım bakalım haber bekliyorum :18::18:
Geçmiş olsun Allah sabır versin.Çok şükür geçde olsa teşhis koyulmuş ve şuan ilaca başlamışsın.İnşallah Allah en kısa zamanda tekrar anne olmayı nasip eder.Aynı acıları tekrar yaşatmaz.Bencde bu ciddi birşey şimdi ilacın nasıl kullanılacağını hatırlamıyorsan mutlaka dr. unla görüş telefondan.Ve hamile kalırsam devam edecekmiyim diyede sor mutlaka.
Amiin sağol canım. Evet haklısın sonunda bişey söylediler, o kadar doktor gezdikten sonra.. ilacın kutusunda 30 kapsül var ama, yinede sorarım.. Tekrar sağol tatlım, RABBİM tüm isteyenlere hayırlı uzuun ömürlü evlatlar nasip etsin İnşALLAH..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?