canlarım batlarım arkadaşlarım benn geldiiiii
sohbet güzelmişohh ne güzelll..
komşum geldi sabah kahvesine,sora bi market yapiim dedim.. bu saati buldum valla..
ben kaynatılanları okuyiim de geliim hemen
hayırlısı olsun cnm inş bu ay kavuşursun bebeğine :))) Benim de 15 haziran 20 haziran görünüyor.10 haziranda başladık çift sayılara hayırlısı bakalım :))))
hoşgeldin kuzum
ben geçmişe bakamadım ya kaldığı yerden devam ediorum
ay bende iki gündür temizlikle uğraşıyorum hatta daha bitmedi camlarımla ütülerim yarına kaldı bugünlük pilim bitti
bilmiyorum canım değerlerimi ama en son sınırdaydı hoş hiç sınır üstüne çıkmadı dakansızlıktan bayılmalar oluyor bende hele ki adet günlerimde yattığım yerden kalkamıyorum ama alıştım artık zaten sancısı yetiyor bana da adetin.. bebişten şüphelenmiyorum çünkü daha var bat 20 ama ben 17 sinden sonra bekleyeceğim bat ı yarın hazır kan vermişken birde ona baktırıyım dedim belli mi olur belki hayırlı haber alırım
Vallahi bizde tek çift birbirine karıştı, o kadar planlı gidemiyoruz maalesef , çünkü eşim hoşlanmıyor. Allaha bıraktık bizde.....
Vallahi bizde tek çift birbirine karıştı, o kadar planlı gidemiyoruz maalesef , çünkü eşim hoşlanmıyor. Allaha bıraktık bizde.....
takmıyorum zaten artık şölee bir baktım ilişki günlerine 9-11-13-14-17-18.günler birbirine girmiş durumdaAllah kolaylık versin cnm fazla da yorma kendini..
Geçmiş olsun cnm inş en kısa zamanda kavuşursun bebişine :))
valla hep kaçan ben oldum ya herhalde ondan bizimki pek bi memnun cnm bu durumdan..tabi ne zaman pes eder bilmem :))) yumurtlama günü deyince çok takma takılma diyo ama böyle bir gün araya da hiç karşı değilBoşver cnm Allahım bazen tek ilişki ile bile veriyor :))
erkekler bebek amaçlı ilşkiden hoşlanmıyo pek haklı olarak
kadınlar, en azından ben bazen sırf görev haline geldiği için tek amacı bebek olan ilşkiler yaşıyorum valla. hoş değil tabi ben olsam bende bozulurdumeşime gelince şikayeti yok onun işine geliyo ne kadar çok halvet o kadar ii onun için :)))) ama geçen ilk kez uyumuş kalmış hadi kalk dedim halvet var, bu gece olmasa olurmu dedi
olur tabi dedim ya ama çok güldüm yazıkkk
Vallahi benim eşimde beni damızlık mandıramı sandın diyor, en sonunda bedenime sahip olamazsın dedi, artık adamı ne kadar sıkıştırdıysam, ben direk hedef odaklı çalışıyorum
bakalım benimki ne zaman pes edecek :)))
ben bekliyim yaaa hüsran çok fena oluyo eşimle gitmiştim çok kötü olmuştuk ama sen bekleme git bence yaptır rahatla çünkü bu çekilecek stress değil ben eğer olmazsam cuma hastanedeyim
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
nasılsınız kızlar, hamile haberi, belirti haberi, güzel haberler varmıdır? özet vermek isteyen varmı
amann sabahlar olmasın, gecelerde yine kaynatılmış.
bugün işler çok yoğun ara ara girmeye çalışacağım
bu arada benim 1 haftadır belim ağırıyor yaaa, nedenkiiii acaba:26:
günaydın kızlar nasılsınız test yapan yok mu
günaydın kızlar nasılsınız ya ben cumartesi rahim filmi çektirdim ama bugün hiç hastaneye gidesim yok sonucu kendi doktoruma göstermesem nolur ki ya ben bıktım hastaneye gitmekten
Evet beklenmeyen geldi ben listeden düştümsizlerin güzel haberlerini alıcam artık.temmuza kaldık
canım ya. sıkma canını. hayırlısı olsun inş.bende de 2 gündür bel ağrısı var. ona mı yorsam bilemedim.. daha 9 gün var nasıl bekleyeceğim???
meg bugün test yapsana bakiim.. inş hayırlı haberlerini alırız...
oyy oyyy kıyamam üzülmek yok ama
benim bat 30 daha çok var, şafak karanlık ama benimde bu aydan hiç umudum yok. hep birlikte burdayız nasılsa
benim bat 22haziran bekliyoruz bakalım ama benim hiç ümidim yok kızlar.göğüslerim acımaya başladı bile.zaten yumurtlama dönemine dikkat etmedik bu ay.önümüzdeki ay kısmet bakalım.
Burdayız burdayız aradan bir iki kişi eksiltsek o da bir teselli olur umarım güzel haberler gelir,ben yandım eller yanmasınnnnn
meg im valla bende çatlamıştım şimdiye kadar çoktan kan testi yaptırmıştım 17 sinden sonra bekliyorum bende adet olmayı ama valla yarın hazır hastaneye gitmişken onuda yaptırayım diyorum elim yüreğimde beklemektense sonucu öğrenirim hayırlısı olsun hepimiz için
meg nerdesin
var mı bi şey
kasketli kız naber slm sana da
merhaba derin
ve hoşçakal derin
canım hastaneye gitmeye karar verdim
sabah sıra doluydu
başka bi özel hastaneye gitmeyi düşünyorum şimdi
reglioldum
gidip bi ultrason yaptırayım
yoksa pimpirikliğimden kurtulamayağım
bana dua edin
öptm
slm
hayırlı olsun yeni topiğiniz bende geldim aranıza bat 21 haziran
galiba baby start fertiltime
hee bu arada agda dedigim sir zaten :)) normal agdami kaldi bu cagda :))
ben de iyiyim cnm :))) Bakalım ilk ay çalışmaları :))Çift sayıları değerlendiriyoruz..Yumurtlama takibi fln yapmıyorum test falan sadece çift günlerde çalışma oluyo :))) Doğru mu yapıyorum bilmem
haklı adam yaaa
ay valla kadınlardan korkulur işimiz varsa adamların dibinden ayrılmıyoruz ovulasyon bitio aşkta bitio hehehe
adamım beni 4 senedir hiç bu kadar istekli görmemişti onun şaşkınlığını atamadı tabii
yok bu gece olmaz diyor, gidiyorum yatıyorum uykumda gelip dürtüklüyor sonra, nazlı gelin benimkiii
ne numaralar çekiyorum bir görseniz, içimde gizli bir müjde ar varmışta farkında değilmişim
:)) bak işte bu vesile ile müjde bilinç dışına çıkmış olduu
benimde içimdeki kamyoncu ortaya çıktı yemin ediyorumben ne hödük ne öküz bi insanmışım yahuu
artık adama diyrumki hadi git soyun geliorum ben vakit kaybettirme bana
benimde içimdeki kamyoncu ortaya çıktı yemin ediyorumben ne hödük ne öküz bi insanmışım yahuu
Yaa megciğim hoşlanmıyor güya ama ben bugün spora gideceğim dedim, kızdı bana
Ya oluşma evresindeyse, ya tutunuyorsa, ya hamileysen spor için çocuğumu tehlikeye atamam diyor.
Daha ortada fol yok yumurta yok
Heee birde kocamdan yeni bir inciyi sizlerle paylaşmak isterim,
İlişkiden sonra 1-2 saat yatmak gerekiyor yaa yatıyorum diye, benimki geçen kuluçkayamı yatıyorsun dedi bana
Yaa megciğim hoşlanmıyor güya ama ben bugün spora gideceğim dedim, kızdı bana
Ya oluşma evresindeyse, ya tutunuyorsa, ya hamileysen spor için çocuğumu tehlikeye atamam diyor.
Daha ortada fol yok yumurta yok
Heee birde kocamdan yeni bir inciyi sizlerle paylaşmak isterim,
İlişkiden sonra 1-2 saat yatmak gerekiyor yaa yatıyorum diye, benimki geçen kuluçkayamı yatıyorsun dedi bana
erkekler bebek amaçlı ilşkiden hoşlanmıyo pek haklı olarak
kadınlar, en azından ben bazen sırf görev haline geldiği için tek amacı bebek olan ilşkiler yaşıyorum valla. hoş değil tabi ben olsam bende bozulurdumeşime gelince şikayeti yok onun işine geliyo ne kadar çok halvet o kadar ii onun için :)))) ama geçen ilk kez uyumuş kalmış hadi kalk dedim halvet var, bu gece olmasa olurmu dedi
olur tabi dedim ya ama çok güldüm yazıkkk
Vallahi benim eşimde beni damızlık mandıramı sandın diyor, en sonunda bedenime sahip olamazsın dedi, artık adamı ne kadar sıkıştırdıysam, ben direk hedef odaklı çalışıyorum
adamım beni 4 senedir hiç bu kadar istekli görmemişti onun şaşkınlığını atamadı tabii
yok bu gece olmaz diyor, gidiyorum yatıyorum uykumda gelip dürtüklüyor sonra, nazlı gelin benimkiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?