Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hayırlısı olsun cnm inş bu ay kavuşursun bebeğine :))) Benim de 15 haziran 20 haziran görünüyor.10 haziranda başladık çift sayılara hayırlısı bakalım :))))

inş. canım hayırlı zamanda gelsin diye dua ediyorum hep. benimde bu aralar ovulasyon günlerim iki günde bir çalışıyoruz bizde kasmıyorum hiç çünkü çok sık olunca zor oluyo valla artık bıkıyorum yani o yüzden iki gün bir gidiyorum bu ay

hoşgeldin kuzum
ben geçmişe bakamadım ya kaldığı yerden devam ediorum
ay bende iki gündür temizlikle uğraşıyorum hatta daha bitmedi camlarımla ütülerim yarına kaldı bugünlük pilim bitti

Allah kolaylık versin cnm fazla da yorma kendini..

Geçmiş olsun cnm inş en kısa zamanda kavuşursun bebişine :))

Vallahi bizde tek çift birbirine karıştı, o kadar planlı gidemiyoruz maalesef , çünkü eşim hoşlanmıyor. Allaha bıraktık bizde.....

valla hep kaçan ben oldum ya herhalde ondan bizimki pek bi memnun cnm bu durumdan..tabi ne zaman pes eder bilmem :))) yumurtlama günü deyince çok takma takılma diyo ama böyle bir gün araya da hiç karşı değil Boşver cnm Allahım bazen tek ilişki ile bile veriyor :))

Vallahi bizde tek çift birbirine karıştı, o kadar planlı gidemiyoruz maalesef , çünkü eşim hoşlanmıyor. Allaha bıraktık bizde.....

erkekler bebek amaçlı ilşkiden hoşlanmıyo pek haklı olarak
kadınlar, en azından ben bazen sırf görev haline geldiği için tek amacı bebek olan ilşkiler yaşıyorum valla. hoş değil tabi ben olsam bende bozulurdum eşime gelince şikayeti yok onun işine geliyo ne kadar çok halvet o kadar ii onun için :)))) ama geçen ilk kez uyumuş kalmış hadi kalk dedim halvet var, bu gece olmasa olurmu dedi
olur tabi dedim ya ama çok güldüm yazıkkk

takmıyorum zaten artık şölee bir baktım ilişki günlerine 9-11-13-14-17-18.günler birbirine girmiş durumda
hayırlısı ne zamansa o zaman olur artık inşallah bebiklerimiz çok bekletmez bizi eşimde günlere takık olma diyor, ben evde elimde takvimle gezdiğim için

Vallahi benim eşimde beni damızlık mandıramı sandın diyor, en sonunda bedenime sahip olamazsın dedi, artık adamı ne kadar sıkıştırdıysam, ben direk hedef odaklı çalışıyorum

Vallahi benim eşimde beni damızlık mandıramı sandın diyor, en sonunda bedenime sahip olamazsın dedi, artık adamı ne kadar sıkıştırdıysam, ben direk hedef odaklı çalışıyorum

haklı adam yaaa

ay valla kadınlardan korkulur işimiz varsa adamların dibinden ayrılmıyoruz ovulasyon bitio aşkta bitio hehehe

ben bekliyim yaaa hüsran çok fena oluyo eşimle gitmiştim çok kötü olmuştuk ama sen bekleme git bence yaptır rahatla çünkü bu çekilecek stress değil ben eğer olmazsam cuma hastanedeyim

canım acilen çıktım,pardon
çok zor geliyo beklemek evet ya geriliyorum valla..
yani yoksa bebek,adet oliim bi an önce diyorum..

miyaba kız
benim bugün büyük gün..
bu saate kadar bişey yok..aman olmasın,bir 9 ay kadar regl olmak istemiyorum

günaydın kızlar nasılsınız test yapan yok mu

serapcım miyaba
ben evvelsi gün yaptım,tek çizgi..
ama adet olmadığım için henüz,umudum var,az da olsa..

günaydın kızlar nasılsınız ya ben cumartesi rahim filmi çektirdim ama bugün hiç hastaneye gidesim yok sonucu kendi doktoruma göstermesem nolur ki ya ben bıktım hastaneye gitmekten

canım git gel hemen,sıkma kendini..
herşey güzel olcak inşallahhh..

Evet beklenmeyen geldi ben listeden düştüm sizlerin güzel haberlerini alıcam artık.temmuza kaldık

buna üzüldüm nillacım ya..
ama bu ay olmazsa,öbür ay,olmazsa öbür ay..
durmak yok,yola devammm..
özlemle bekliyoruz hepimiz..
beklenene baksana bi ama
hepimiz gibeğyiz diye gelcez topiğe inşallahhh..
üzülme sakın

benimki de bugün yapalım diyo da....
ben tırsıyorum :18:
hem sabahki ilk idrarla bakılmıcak mı,yarını bekliim bari..

oyy oyyy kıyamam üzülmek yok ama
benim bat 30 daha çok var, şafak karanlık ama benimde bu aydan hiç umudum yok. hep birlikte burdayız nasılsa

evet hep birlikte umutla burdayız :92:

benim bat 22haziran bekliyoruz bakalım ama benim hiç ümidim yok kızlar.göğüslerim acımaya başladı bile.zaten yumurtlama dönemine dikkat etmedik bu ay.önümüzdeki ay kısmet bakalım.

selamm
hepimiz beklemedeyiz..
ne çetin bi süreç yarabbim
listeye ekliyorum senide canım..

Burdayız burdayız aradan bir iki kişi eksiltsek o da bir teselli olur umarım güzel haberler gelir,ben yandım eller yanmasınnnnn

deme şööle ya,hepimiz gibeğyiz dicez inşallahhh..
evet bencede önümüzdeki zevkklü maçlara bakalım :82:

damlapalim selam
hadi hayırlı haberlerle gel inşallahhh..
ben tırsık meg :18:

meg nerdesin
var mı bi şey
kasketli kız naber slm sana da

bu saate kadar gelen bişey yok seyyacım

heh evet bi baktırt ne var ne yok..
için de rahatlasın canım

slm
hayırlı olsun yeni topiğiniz bende geldim aranıza bat 21 haziran

selam hoşgeldin canımm
eliyorum listeye..

galiba baby start fertiltime
hee bu arada agda dedigim sir zaten :)) normal agdami kaldi bu cagda :))

sağol şımarıkım..
lazım olabilür o yımırtlama şeysi bana da..
hee dooru didin bakh

ben de iyiyim cnm :))) Bakalım ilk ay çalışmaları :))Çift sayıları değerlendiriyoruz..Yumurtlama takibi fln yapmıyorum test falan sadece çift günlerde çalışma oluyo :))) Doğru mu yapıyorum bilmem

luckycimm
herşeyi denicez işte sırayla..
tutturabilene kadar,yola devam :92:

hoşlanmıyolar dimi
bizde doğurunca okşatlıyalım bebiklerimizi onlara

Son düzenleme:
ne numaralar çekiyorum bir görseniz, içimde gizli bir müjde ar varmışta farkında değilmişim

:)) bak işte bu vesile ile müjde bilinç dışına çıkmış olduu

benimde içimdeki kamyoncu ortaya çıktı yemin ediyorumben ne hödük ne öküz bi insanmışım yahuu

artık adama diyrumki hadi git soyun geliorum ben vakit kaybettirme bana

Yaa megciğim hoşlanmıyor güya ama ben bugün spora gideceğim dedim, kızdı bana
Ya oluşma evresindeyse, ya tutunuyorsa, ya hamileysen spor için çocuğumu tehlikeye atamam diyor.
Daha ortada fol yok yumurta yok
Heee birde kocamdan yeni bir inciyi sizlerle paylaşmak isterim,
İlişkiden sonra 1-2 saat yatmak gerekiyor yaa yatıyorum diye, benimki geçen kuluçkayamı yatıyorsun dedi bana

Dün bende bir öküzlük yaptım, bu gece benim olmazsan ırzına geçicem dedim,
Ohaaa bunu ben bile söylemiyorum sana dedi

çok güldüm ben bunaaa

:))))))) bakalım daha neler görcez duycaz...Ah bebişler ahh sizin için neler çekioz bakın

benimkide buna benzer bişi diyodu follukmu ne tavukların yumurtladıkları yer varmışş benimkide diyoduk sana folluk yapalım orda yat die

bakalım benimki ne zaman pes edecek :)))

adamım beni 4 senedir hiç bu kadar istekli görmemişti onun şaşkınlığını atamadı tabii
yok bu gece olmaz diyor, gidiyorum yatıyorum uykumda gelip dürtüklüyor sonra, nazlı gelin benimkiii

hayyyyyıııırrrrrrrr
ay deli gibi gülüyorum iyi miiiiii

bende bizim evin sapığıııı
diyorum ki; uyumak yok heee,git yüzünü falan yıka..
hadi biraz finduk ye bakem

hıhhhhh onlara işteeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…