Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım,yazdım arkada kaldı,gene söyliim;
aceleyle çıktım sabah ben,çok pardon canım

hee gül güülll,bunlar gerçeklerimiz

hiiçç bişicikler değil megciğim sorun yok
sorma valla bu gerçekleri bende yaşıyorum malesef ama adam ben surat asıp bozulmıyım diye bişey diyemiyo garibim
bazen hadi diyorum bi dakka dese oo senin keyfini mi bekliyim ben beklesem o beklemez deyip küsüyorum bakıyorum kedi gibi yanımda bitiyo yazııkkkkk ama napalım onlar hazıra koncak olunca...ertesi gün o başlıyo hadi yımırtamız hazır herşey hazır gel demeye

bak şimdi benimkinin kaç gündür başı ağrır durur ondanmı acebb

muhtemelen ondandır..
başı ve bilimum yerleri ağrıyu,hade yafrııı gel diyince..
alla alla ya,bizim suçumuz ne acep
sevdirtmicem ben,karar virdim gitti

muhtemelen ondandır..
başı ve bilimum yerleri ağrıyu,hade yafrııı gel diyince..
alla alla ya,bizim suçumuz ne acep
sevdirtmicem ben,karar virdim gitti

taam kız bende sevdirtmicem herşeyi yap sonra sevsin yok öyleee
patenti bende keyfim bilir artık

aslında işleri kolay da değil..
kendiliğinden gelişen bir halvet olmadığı için,görev gibi olunca zor geliyu tabi..
biliyolar tabe,o sırada onları diil de,bebeği istediğimizi :86:

aslında işleri kolay da değil..
kendiliğinden gelişen bir halvet olmadığı için,görev gibi olunca zor geliyu tabi..
biliyolar tabe,o sırada onları diil de,bebeği istediğimizi :86:

gerçekten ya kolay değil bu sefer ben bile sıkıldım hatta en son kociş hadi dedi ben yok sıkıldım yeter bu kadar dedim yeter dimi dedi güller açtı yüzünde valla ama ben bile bunaldım bu sefer ilk defa bukadar planlı yaptık biz hiç böle yapmamıştık
inşallah sonunda bizim olacak

başım ağırıyor kısımlarını geçtik biz, benimki yırtmak için kendine halı saha maçı organize etti akşamları

meg ben senin sonuç içiin çatladım sen maşlaah amma sabırlı çıktın dur bugün yarın derken zamanı geçiriyosun hadi git yap biran öncealalım haberini

ayyy yazık onlara yaaa

meg ben senin sonuç içiin çatladım sen maşlaah amma sabırlı çıktın dur bugün yarın derken zamanı geçiriyosun hadi git yap biran öncealalım haberini

ya ben 2 tane test yaptım ya tek çizgiyle selamlaştım hem
ne sabrı acaba

bugün adet günüm :78:
napem ben napemm?:44:
akşam zaten gidelim alalım iş çıkışı eczaneden adam gibi bi test dedi benimki,
benim aldıklarım uydurukmuş,yanlış şeettiriyomuş onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…