Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım sende gitmesende herkes burda kalsa daha iyi degilmi be gülüm. hiç bölmemiş olalım topigi.

ben zaten gelmcem melisa kararım kesin. Ben istek üzerine açtım bebek konusu üzerin de açmadım özellikle topik bölünmesin diyen. İsteyen gelir isteyen gelmez reklamım olsun diye değil isteyen arkadaşların haberi olsun diye yazdım.. Herkes kalsa demişsin de ben toptan götüreyim herkesi böleyim topiği demiyorum yani ok..

Selam kızlar,inşallah hamiş arkadaşlara rastlarım diye dua ederek girdim.Hele didemi görünce daha çok sevindim çünkü hafta olarak benden önde ya tecrübelidir diye.Anladığınız gibi sorum var.Arada bazen bi hava kabarcıkları oluyordu içime tarif ettim hemşire bebek hareketleridir artık yavaş yavaş hissedersin dedi.Ama dünden beridir hiç bireşy yok kasık ağrım bile yok,üstelik içim sanki bomboş,onca zamandır gazım vardı da dünden beri kalmadı gibi.Size de öyle bir şey oldu mu?

mesajı okudunmu gülüm. iyi sayılırım dünki olaylara hala moralim bozuk. dejavuda ayrı topic acmıs . haberin varmı bilmiyorum. ismini anlamadım topigin ismi ne arada bi girerim.
okudum gülüm anladım artık birşey diyemiyorum valla benimde moralim iyi değil başım ağrıyo gece boyu aklımdan çıkmadı

oyyy kuuzumm daha başındasın yaaa şimdi herşeyden bulanır miden Allah yardımcın olsun gülüm

ayyy ben pek secemedim ama orda sankim bi cikinti var pipi olsa gerek acaba boydan fotosu yok mu yakisikli oglunun

bu haftaki boydan fotomuz çok bulanık çıktı bide kurbağa gibi yatıyo
ama dur telden bi bakıyım bulursam eklerim
bu arada tahmin doğru o çıkıntı pipisiymiş

yok canım bölüyosun demedim bi tanem sende kal kimsecikler biyere gitmesin diye herkes kalsın dedim tatlım. hatta sonra dan elife sordum actıgın konunun adı neydi diye arama motoruna yazınca cıkmadı. geliriz tabi niye gelmeyelim. ama biz seni devamlı görmek istiyorum onun içinde gitme yapma dedim.

Eki Görüntüle 370853
bakalım teyzeleri bunun ne olduğunu bulabilcekmi
pipi mi yoksaaaa
canım bebiş hareketi olabilir ama şu an her gun aynı şekilde hissediceksin diye bişi yok
ben ilk 18 in içinde hissettim damar atması gibi
sonra 1 hafta kadar hissetmedim
ama şu an bi görsen çıkart beni kadıınnn der gibi valla

mesajı okudunmu gülüm. iyi sayılırım dünki olaylara hala moralim bozuk. dejavuda ayrı topic acmıs . haberin varmı bilmiyorum. ismini anlamadım topigin ismi ne arada bi girerim.

eliffffffffffffffff
efendim gülüm babam aradı teldeydim sabah konuşmalarımız malum sesimde biraz çatallı gitti ne oldu diyo sorunmu var hastamısın inandıramıyorumki kapattım şimdi seninleyim balım
Eki Görüntüle 370853
bakalım teyzeleri bunun ne olduğunu bulabilcekmi

teyzesi yesin onu ben çok anlamam ama kendimceede benzettim puffy yaaa

slm kızlar nasılsınız
ya sanırsam haftasonu epey bi karışıklık olmus tamda okuyamadım
ama anladıgım kadarıyla dejavumuz bizi bırakmış üzüldüm gerçekten :2::2:
tarçın adındaki kız geldi karıştı topik elfim üzüldü dejavum üzüldü bizde üzüldük tabiki
keşke olay buralara varmasaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…