Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

elif niye sesin cıkmıyo canım. ay sinirlerim bozuldu ya.ne burnumu sokuyosam banane ya kim nereye giderse gitsin ne karısıyosam. vallahi acayip sogudum bu topicten ya.

Ya kasık ağrılarım da aynı dönemde durunca çok korktum,böyle içim bomboş gibi kaldı.Sen 1 hafta hiç mi hissetmedin kız?

hoşgeldin gülüm günaydın nasılsın malesef oldu tatsızlıklar bizde çok üzgünüz valla akllım başımda değil başım ağrıyoki telde babam bile anladı neyin var diyo eşimle kavgalıyım sandı hastayım sandı inandıramadım

degisik bi poz olmus kafasi nerde ayirt edemedim yan gelip yatmis beyfendi
az onceki pipili foto kac haftalik olan cnmm :44:

teşekkür ederiz teyzeleri hepinize,

bu arada kafası solda kuzum. ayakları en sağda kurbağa gibi tam
pipili olanda cumartesi akşam gittik işte 14+5 di sanırım ama ultrasonda 15+4 çıktı

hoşbuldum dicem ama hoşbulamadım ilk defa kuzum
inanki üzüldüm hele senın içine atmana daha da üzüldüm
bide benım burda olmadıgım zaman olmus bazı şeyler
keşke bende olaydım elfimin yanında diye ayrı bi üzüldüm kuzumm
seni çoooooook seviyorum ben canımın içiii bunu hiç unutma emi

bnen cıkıyorum kıslar evi temizleyim bira kendinize cok iyi bakın.ögleden sonra burda olursamn elifim konusuruz hadi öptüm herkesleri

Selam canım,evet bizi bıraktılar,gamze de üyeliğini sildirmiş ne üzücü.Kadının biri bir geldi dağıttı gitti valla biz de demek birbirimizi bu kadar tutuyormuşuz ki dışa karşı birbirimizi savunmayıp içten yıkıldık.Olsun birgün yatışıp geri dönerler umudum var.
Bu arada sana da sorayımayn soruyu biraz korkuyorum çünkü
Arada bazen bi hava kabarcıkları oluyordu içime tarif ettim hemşire bebek hareketleridir artık yavaş yavaş hissedersin dedi.Ama dünden beridir hiç bireşy yok kasık ağrım bile yok,üstelik içim sanki bomboş,onca zamandır gazım vardı da dünden beri kalmadı gibi.Sence bu normal mi,sana da öyle bir şey oldu mu?

acele cevap kizlar lutfen. cumartesi aksam 6 da catlatma ignemi oldum ve bu sabah 6 de iliski olacak dedi. bizde kalktik denedik hatta cok ugrastik ama olmadi sonuca ulasamadik. benim sansim bitti mi simdi. cok uzgunum yaa

Ya kasık ağrılarım da aynı dönemde durunca çok korktum,böyle içim bomboş gibi kaldı.Sen 1 hafta hiç mi hissetmedin kız?

merak edicek bişi olduğunu sanmıyorum canım
sen şimdi rahat geçireceğin döneme girdin ya ondandır bence
bi gece yatarken hissetmiştim acaba dedim
4 5 gün sonra filan işte biraz daha kuvvetli olunca tamam dedim artık hissediyorum

acele cevap kizlar lutfen. cumartesi aksam 6 da catlatma ignemi oldum ve bu sabah 6 de iliski olacak dedi. bizde kalktik denedik hatta cok ugrastik ama olmadi sonuca ulasamadik. benim sansim bitti mi simdi. cok uzgunum yaa

Selam,benim çatlatma iğnesiyle ilgili hiçbir bilgim yok olan arkadaşlar vardı yazarlar şimdi.Ama umaım şansın bitmemiştir

kuzum benım olmaz olurmu ben mesela çok nadir hissediyorum bazı günler hiç hissetmiyorum
çok normal yani bence stres yapma cnmcım heleki senin dahada erken bak ben 19. haftamdayım öyle hergün hissettiğim bişey yok
daha vakit var düzenli hergün hissetmemize cnm benım boşa stres yapma emi hem kasık ağrısı herzaman olmazki
ara ara olur mesela benım cok kasık agrım olmuyo arada bi giriyo o da kısa surup geçiyo
canını sıkma yanı

demek gamzede gitti ooyy oyyy valla çok üzüldüm yaa
ne gerek vardı bunlara dediğin gibi geri gelirler umarım
kimsecikde gitmesin artık oturalım oturdugumuz yerde

cnm yazamadım bi türlüü
maşallahh oğluşuna büyümüş pufidiğimiz
pipisini tam çözemedim ama maşallah yinede

Çok sağol canım,ben de öyle bir şeyler tahmin ediyordum ama işte tecrübeli birinden duymak insanı daha çok rahatlatıyor.İnşallah benim de birkaç güne tam başlar da artık tereddüt etmem.

canım benim valla ağlattın şimdi beni dokunsan ağlama modundaydım doluyumki olanlara canım yanıyo resmen bende seni çok sevişyorum yeminle seviyorum söylediğim herşey gerçek hepinizi çok seviyorum ama olanlar hoş değildi kaç kişi etkilendi ben kapatalım dedim kappttmda yüzünüz burda birkere olsun açtımmı konuyu ama englde olamadım dejavu gitti çok üzgünüm valla bilemiyorum
bnen cıkıyorum kıslar evi temizleyim bira kendinize cok iyi bakın.ögleden sonra burda olursamn elifim konusuruz hadi öptüm herkesleri

tamam canım mgel ama tamammı bak bekliyorum gülüm benim kolay gelsin dikkat et kendine çok yorma birde hep unutyorum kombiniz ne oldu gülüm değiştirebildinizmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…