pipi mi yoksaaaa
canım bebiş hareketi olabilir ama şu an her gun aynı şekilde hissediceksin diye bişi yok
ben ilk 18 in içinde hissettim damar atması gibi
sonra 1 hafta kadar hissetmedim
ama şu an bi görsen çıkart beni kadıınnn der gibi valla
slm kızlar nasılsınız
ya sanırsam haftasonu epey bi karışıklık olmus tamda okuyamadım
ama anladıgım kadarıyla dejavumuz bizi bırakmış üzüldüm gerçekten:2::2:
tarçın adındaki kız geldi karıştı topik elfim üzüldü dejavum üzüldü bizde üzüldük tabiki
keşke olay buralara varmasaydı
degisik bi poz olmuskafasi nerde ayirt edemedim yan gelip yatmis beyfendi
az onceki pipili foto kac haftalik olan cnmm :44:
teşekkür ederiz teyzeleri hepinize,
bu arada kafası solda kuzum. ayakları en sağda kurbağa gibi tam
pipili olanda cumartesi akşam gittik işte 14+5 di sanırım ama ultrasonda 15+4 çıktı
hoşgeldin gülüm günaydın nasılsın malesef oldu tatsızlıklar bizde çok üzgünüz valla akllım başımda değil başım ağrıyoki telde babam bile anladı neyin var diyo eşimle kavgalıyım sandı hastayım sandı inandıramadım
slm kızlar nasılsınız
ya sanırsam haftasonu epey bi karışıklık olmus tamda okuyamadım
ama anladıgım kadarıyla dejavumuz bizi bırakmış üzüldüm gerçekten:2::2:
tarçın adındaki kız geldi karıştı topik elfim üzüldü dejavum üzüldü bizde üzüldük tabiki
keşke olay buralara varmasaydı
hareketlerini hissediyomusun peki erkek hemen hissettirir diyolar ya :44:
Ya kasık ağrılarım da aynı dönemde durunca çok korktum,böyle içim bomboş gibi kaldı.Sen 1 hafta hiç mi hissetmedin kız?
acele cevap kizlar lutfen. cumartesi aksam 6 da catlatma ignemi oldum ve bu sabah 6 de iliski olacak dedi. bizde kalktik denedik hatta cok ugrastik ama olmadi sonuca ulasamadik. benim sansim bitti mi simdi. cok uzgunum yaa
Selam canım,evet bizi bıraktılar,gamze de üyeliğini sildirmiş ne üzücü.Kadının biri bir geldi dağıttı gitti valla biz de demek birbirimizi bu kadar tutuyormuşuz ki dışa karşı birbirimizi savunmayıp içten yıkıldık.Olsun birgün yatışıp geri dönerler umudum var.
Bu arada sana da sorayımayn soruyu biraz korkuyorum çünkü
Arada bazen bi hava kabarcıkları oluyordu içime tarif ettim hemşire bebek hareketleridir artık yavaş yavaş hissedersin dedi.Ama dünden beridir hiç bireşy yok kasık ağrım bile yok,üstelik içim sanki bomboş,onca zamandır gazım vardı da dünden beri kalmadı gibi.Sence bu normal mi,sana da öyle bir şey oldu mu?
bazen değişik bişey hissediyorum ama net bişey değil. bide hep gazdır diyorlar. o yüzden hissetmemeye çalışıyorum
merak edicek bişi olduğunu sanmıyorum canım
sen şimdi rahat geçireceğin döneme girdin ya ondandır bence
bi gece yatarken hissetmiştim acaba dedim
4 5 gün sonra filan işte biraz daha kuvvetli olunca tamam dedim artık hissediyorum
canım benim valla ağlattın şimdi beni dokunsan ağlama modundaydım doluyumki olanlara canım yanıyo resmen bende seni çok sevişyorum yeminle seviyorum söylediğim herşey gerçek hepinizi çok seviyorum ama olanlar hoş değildi kaç kişi etkilendi ben kapatalım dedim kappttmda yüzünüz burda birkere olsun açtımmı konuyu ama englde olamadım dejavu gitti çok üzgünüm valla bilemiyorumhoşbuldum dicem ama hoşbulamadım ilk defa kuzum
inanki üzüldüm hele senın içine atmana daha da üzüldüm
bide benım burda olmadıgım zaman olmus bazı şeyler
keşke bende olaydım elfimin yanında diye ayrı bi üzüldüm kuzumm
seni çoooooook seviyorum ben canımın içiii bunu hiç unutma emi
bnen cıkıyorum kıslar evi temizleyim bira kendinize cok iyi bakın.ögleden sonra burda olursamn elifim konusuruz hadi öptüm herkesleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?