Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

gunaydin kizlar
biz kocisimle ilk iliskiye kalkistik ama cnm cok yandi 3. denemede becerdik ama cok kisa surdu ben zaten esim icin
razi olmustum o da bisey anlamdi

günaydın..
dün gece bi hevesle geldim bkayım ne elişmeler var diye
60 kusur sayfa olmus hepsını okuyamadım
aralarda bişiler gördüm gamze ve devaju ile ilgili tam anlamadan gittim yattım
ruyalarıma girdi
kalktım şimdi de okuyunca moralım bozuldu
ağladım resmen

iyi niyetli gebem üzülme sen

günaydın canım devaju girmicek artık ole dedi gitti. üzüldük bizde. nasılsın canım

Bazı arkadaşlarımın ayrı bir topik açmam konusunda yoğun isteği üzerine ayrı bir topik açmış bulunmaktayım. Ama zaten hamilelikle ilgili konular bu topikte konuşulduğundan ayrı olarak ikinci bir başlığa bölmek istemedim. Benim topiğim geyik sohbetinde. Benimle orada görüşmek isteyen arkadaşlarım buyursunlar gelsinler beklerim. Tamamen arkadaşlarım tarafından istek olduğu için açılmıştır.. Buradakileri otaya toplamak kendi grubumu oluşturmak gibi bir çabam yoktur. İsteyenler ziyaret edebilir. Hoşçalın kızlar..

canım sende gitmesende herkes burda kalsa daha iyi degilmi be gülüm. hiç bölmemiş olalım topigi.

kızıma bi kaç parça cici almıştım onlar göstercektim hevesim kaçtı

canım sen göster cicileri bak bende çok merak ettim. sen cicileri göster bende oğlumun pipisini gösteriyim

canım topiğin hayırlı olsun. keşke gitmeseydin, bizde burdan ve işden vakit buldukça oğlumla ziyarete gelicez

günaydın canım hoşgeldin sen nasılsın

iyiyim diycem ama değilimm dünden beri burnuma bi koku dolandı gitmiyooo çok kötü kokuyo ve bu yüzden miğdem bulanıyooo. aslında öyle bi koku daha önce duymadımm. kocişede kafayı yedirttim evi havalandırıp duruyooo. aslında kokmuyomuşşş. ama bu koku nerden geliyooo bana yaaa

bana da oyle oluyo cnm bazen surekli elimi yikiyorm kokuya karsi asiri bi hassasiyet olustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…