günaydın..
dün gece bi hevesle geldim bkayım ne elişmeler var diye
60 kusur sayfa olmus hepsını okuyamadım
aralarda bişiler gördüm gamze ve devaju ile ilgili tam anlamadan gittim yattım
ruyalarıma girdi
kalktım şimdi de okuyunca moralım bozuldu
ağladım resmen
günaydın..
dün gece bi hevesle geldim bkayım ne elişmeler var diye
60 kusur sayfa olmus hepsını okuyamadım
aralarda bişiler gördüm gamze ve devaju ile ilgili tam anlamadan gittim yattım
ruyalarıma girdi
kalktım şimdi de okuyunca moralım bozuldu
ağladım resmen
iyi niyetli gebem üzülme sen
Bazı arkadaşlarımın ayrı bir topik açmam konusunda yoğun isteği üzerine ayrı bir topik açmış bulunmaktayım. Ama zaten hamilelikle ilgili konular bu topikte konuşulduğundan ayrı olarak ikinci bir başlığa bölmek istemedim. Benim topiğim geyik sohbetinde. Benimle orada görüşmek isteyen arkadaşlarım buyursunlar gelsinler beklerim. Tamamen arkadaşlarım tarafından istek olduğu için açılmıştır.. Buradakileri otaya toplamak kendi grubumu oluşturmak gibi bir çabam yoktur. İsteyenler ziyaret edebilir. Hoşçalın kızlar..
kızıma bi kaç parça cici almıştım onlar göstercektim hevesim kaçtı
Bazı arkadaşlarımın ayrı bir topik açmam konusunda yoğun isteği üzerine ayrı bir topik açmış bulunmaktayım. Ama zaten hamilelikle ilgili konular bu topikte konuşulduğundan ayrı olarak ikinci bir başlığa bölmek istemedim. Benim topiğim geyik sohbetinde. Benimle orada görüşmek isteyen arkadaşlarım buyursunlar gelsinler beklerim. Tamamen arkadaşlarım tarafından istek olduğu için açılmıştır.. Buradakileri otaya toplamak kendi grubumu oluşturmak gibi bir çabam yoktur. İsteyenler ziyaret edebilir. Hoşçalın kızlar..
hosgeldin minnosum nasılsın gülüm.
günaydınnn kızlar nasılsınızzz??
hastane çıkısı bi de 5 tane cıtcıtlı badı aldımcanım sen göster cicileri bak bende çok merak ettim. sen cicileri göster bende oğlumun pipisini gösteriyim
kızıma bi kaç parça cici almıştım onlar göstercektim hevesim kaçtı
hoşbuldum gülüm başım ağrıyoki zonk zonk ediyo valla sen nasılsın balım
günaydın canım hoşgeldin sen nasılsın
iyiyim diycem ama değilimm dünden beri burnuma bi koku dolandı gitmiyooo çok kötü kokuyo ve bu yüzden miğdem bulanıyooo. aslında öyle bi koku daha önce duymadımm. kocişede kafayı yedirttim evi havalandırıp duruyooo. aslında kokmuyomuşşş. ama bu koku nerden geliyooo bana yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?