ayni sey gecen ay banada olmustu. ama umutlenmeyelim 5 gun sonra bidaha bakalim demisti ama ben 4. gun aet olmustu. ama insallah senin ki gebelikle sonuclanir
selam arkadaşlar.. geçenlerde yazmıştım size, hatırlayan olur belki, bugün ya da dün regl olmam gerekiyordu. ben dayanamayıp bu sabah kan testi yaptırdım 5.8 çıktı. dr yok dedi. ama bi de ultrasonla bakalım dedi. baktı ve rahim duvarı baya kalınlaşmış ve yumurtlama da olmuş dedi. ama umutlandırmak istemiyorum yine de dedi. perşembe günü bi daha bakalım kana dedi. sizce nasıl değerim? perşembeyi nasıl beklicem ben(
selam arkadaşlar.. geçenlerde yazmıştım size, hatırlayan olur belki, bugün ya da dün regl olmam gerekiyordu. ben dayanamayıp bu sabah kan testi yaptırdım 5.8 çıktı. dr yok dedi. ama bi de ultrasonla bakalım dedi. baktı ve rahim duvarı baya kalınlaşmış ve yumurtlama da olmuş dedi. ama umutlandırmak istemiyorum yine de dedi. perşembe günü bi daha bakalım kana dedi. sizce nasıl değerim? perşembeyi nasıl beklicem ben(
ben çatlatma iğnesi oldum ne merak ettin canım? :9
rahim duvarın ne durumdaydı canım???
tmm anlaştık o zaman bakarım yarınki durumuma göre artık rastgele bakalım hayırlısı şuanda gitti sancılar sankim hiç birşeyim yok bgibi birde geliyoki adet oluyorum diyorum off offf maaşallah annene gülüm yaaa eli çabuk titiz aynı benim annem gibi desene rahmetlininde eli çöabuktu kimseyi beğenmezdi banada ondan kaldı sanırım valla çok şikayetçiler bu huyumdan ttiizliğime laf ederler
kalinlasma vardi ama adet birikintisimi bebek icin mi anlayamadi. daha dogrusu umitlendirmek istemedi
ama ben umitlenmistim tabiki
ya inşallah dediğiniz gibidir. çok fena durumdayım keşke 2-3 gün geçince yaptırsaydım kan testini. şimdi belirsizlik var gibi sanki. umarım bebeğim gelmiştir. Allahım isteyen herkese versin :)
hoşgeldin melisam bari yapmasalar myaz geliyo zati len kaç gün oldu bu kombi işi ne yaptınız bunca zamandır
offfffffffff ya
hafta sonu oğlumu abisne götürdüm
Eki Görüntüle 371057
oğlum lastik dükkanında durmakdan biraz pis olmuş ama hala çok sevinli ve hala annesinin kucağından inmiyor
kuzumm göbişünde maşallah büyümüş epeycene
işte buyuzden hep diyorum 3 4 gün bekleyin dıye cnmcım
erken olunca arada kalınınıyo
ama bebiş var şuanki duruma göre
amin gülüm sağolasın evet başlarda bize öyle geliyodu bende daralıyodum yeter diyodum ama şimdi anlıyorum küçük yaştada kaldı ev bana babam kardeşim hrnbişiy benim üsütüme zorlandım ama çok şüükür babamla neler geçirdik yıkılmadık temizlediğim yerde oturmazdı kanepede bozulmasınn kızım düzeltmiş derdi yerde oturutdu canım babam benim inş canım inş hislerinide senide iyrim inş hayırlısı olsun artık:18::18::18:Allah gani gani rahmet eylesin kuzumm
valla bende bekarken gına gelırdı annemin titizliğinden ama evlendikten sonra onu anladım
titizlik en güzeli kuzumm boşver sen lafedenleri
hadi bakalım kuzumm inşallahh gelmiycek kırmızılar ve bebiş gelcek
ben öyle hissediyorum inşallahda öyle olcak kuzumm
kıs peteklerde sorun yok isınma iyiydi sıcak sıu yoktu .banyoyuda idare ettik iste bigün arkadasta oldum sonra evde su isıtıp yaptık ole işte.ilkel yasamım sona ercek insallah su bi takılsın adam gibi bol suyla bi banyo yapam
evet canım ama o göbek büyümeyip ne yapsın. eşime karşıdayken acıktım dedim bu yakaya geldik, bi yere zor girdik. ben koca bir kase işkembe çorbası ile bir sepet pide yedim, üzerinede 3 lahmacun yedim. Bide o göbekde daha yemek yoktu bide öyle düşün
hehe maşallah sana puffyimm iştahın böyle olsun hep kuzum sen zaten zayıfsın ye bişecik olmaz
yarasın bebişede
amin gülüm sağolasın evet başlarda bize öyle geliyodu bende daralıyodum yeter diyodum ama şimdi anlıyorum küçük yaştada kaldı ev bana babam kardeşim hrnbişiy benim üsütüme zorlandım ama çok şüükür babamla neler geçirdik yıkılmadık temizlediğim yerde oturmazdı kanepede bozulmasınn kızım düzeltmiş derdi yerde oturutdu canım babam benim inş canım inş hislerinide senide iyrim inş hayırlısı olsun artık:18::18::18:
alemsin sen yaa kız yokkende dursaydınız be delü bacım benim neyse kavuşun sularınızada keyif yapın balımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?