Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

gülüm gözün aydın hamilesin 5 üzeründe çıkmış be o nasıl doktor öyle yaa hamilesin tebrikl ediyorum canım Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş

a.s cnm 5 ve üstü gebelik kabul edilir ve rahim duvarı kalınlaşmış bu da gebeliğe işaret
dr doğru olanı yapmıs cnm şimdi tkr kana bakılcak 2 günde 2 katına çıkması gerekıyo değerin
eğer iki katına çıkmış olursa sağlıklı bi gebelik demektir
yani şuanki değere göre hamişsin cnm inşallah perşembe günüde değrin katlanır ve bize müjdeyi verirsin cnm
he bu arada geç döllenme olmus olabılır seninki cnm

ya inşallah dediğiniz gibidir. çok fena durumdayım keşke 2-3 gün geçince yaptırsaydım kan testini. şimdi belirsizlik var gibi sanki. umarım bebeğim gelmiştir. Allahım isteyen herkese versin :)

Allah gani gani rahmet eylesin kuzumm
valla bende bekarken gına gelırdı annemin titizliğinden ama evlendikten sonra onu anladım
titizlik en güzeli kuzumm boşver sen lafedenleri
hadi bakalım kuzumm inşallahh gelmiycek kırmızılar ve bebiş gelcek
ben öyle hissediyorum inşallahda öyle olcak kuzumm

ya inşallah dediğiniz gibidir. çok fena durumdayım keşke 2-3 gün geçince yaptırsaydım kan testini. şimdi belirsizlik var gibi sanki. umarım bebeğim gelmiştir. Allahım isteyen herkese versin :)

işte buyuzden hep diyorum 3 4 gün bekleyin dıye cnmcım
erken olunca arada kalınınıyo
ama bebiş var şuanki duruma göre

hoşgeldin melisam bari yapmasalar myaz geliyo zati len kaç gün oldu bu kombi işi ne yaptınız bunca zamandır

kıs peteklerde sorun yok isınma iyiydi sıcak sıu yoktu .banyoyuda idare ettik iste bigün arkadasta oldum sonra evde su isıtıp yaptık ole işte.ilkel yasamım sona ercek insallah su bi takılsın adam gibi bol suyla bi banyo yapam

kuzumm göbişünde maşallah büyümüş epeycene

evet canım ama o göbek büyümeyip ne yapsın. eşime karşıdayken acıktım dedim bu yakaya geldik, bi yere zor girdik. ben koca bir kase işkembe çorbası ile bir sepet pide yedim, üzerinede 3 lahmacun yedim. Bide o göbekde daha yemek yoktu bide öyle düşün

amin gülüm sağolasın evet başlarda bize öyle geliyodu bende daralıyodum yeter diyodum ama şimdi anlıyorum küçük yaştada kaldı ev bana babam kardeşim hrnbişiy benim üsütüme zorlandım ama çok şüükür babamla neler geçirdik yıkılmadık temizlediğim yerde oturmazdı kanepede bozulmasınn kızım düzeltmiş derdi yerde oturutdu canım babam benim inş canım inş hislerinide senide iyrim inş hayırlısı olsun artık:18::18::18:

alemsin sen yaa kız yokkende dursaydınız be delü bacım benim neyse kavuşun sularınızada keyif yapın balımmm

hehe maşallah sana puffyimm iştahın böyle olsun hep kuzum sen zaten zayıfsın ye bişecik olmaz
yarasın bebişede

hehe maşallah sana puffyimm iştahın böyle olsun hep kuzum sen zaten zayıfsın ye bişecik olmaz
yarasın bebişede

işin ilginci kesmiyor da isteğimi, ordan kalktık babamlara gittik yemek yiyolardı. Büyük salata tabağı dolusu göbek salata yedim.
ve hala canım işkembe çorbası istiyor

işte insan büyüyünce anlıyo bazı şeyleri hatta evlendıkten sonra farkettim anneme nekadr benzediğimi
hep derdim ben hiç benzemiyorum annemle diye anladımki anneme çok benzıyomusum
huylarım resmen onun gibi babanda nekadr anlayışlıymış kuzum ne güzel valla
bu arada moon naptı kuzum ikili teste gitcekti bugunde gelmedi onuda merak ettim haberin varmı acüp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…