- 6 Ekim 2011
- 1.998
- 5
- 106
hülyam sen ben neden görmüyosun bekliyorumda sesin çımıyo küsmüsün bana sen yoksa
ayyçok sevindim balım yaaa bulduğuna sağolasın evet haklısın tıkılıp kaldık balkonda olmasa artık ne olurduk bilemiyorum inş gülüm yaa adet ağrısıyla hiç ilgisi yok bu sefer göğüslerimde şişerdi yanlardan acırdı el vuramazdım şimdi balon gibi sıkıyorum tık yok uçları acıyo işte bire göbeğimin altıyla göğüs uçlarım çok kaşınıyo:44::44:
gülüm benim göğüslerimde ağrı yok işte sadece dolgunluk var yaa dengesixlik var ama bakalım ama karnıma felaket vuruyo ağrılar bebektir inş ama korkuyorum işte ya değilse adet olursam diye ki olucam valla hissediyorumhoşbuldum aşkımmm iyim ben tatlım ama şaşkınlık içersinde topige girdim :26::26:
canım benm adetimde bu ay baya agrılı gecti hele gögüslerim füze mübarek el degdiremiyodum benm bitiyo senn başlıyo demekki gülüm
o degil bgn yine epilasyon günüm hiç ayagım cekmiyo ama 10 gündür herüfüm enerji dolu yerinde duramıyo artık bugün bi zio yaparızz :118::118::118
delüüümmmmm aşk olsun ben niye küsüm askım sana aaaaaaaaa
bende sevindim valla dejavuyu buldugumuza yaşasııın
inşallah bu ay bebiş vardır kuzumm okadr sevınırımki senden şu güzel hbri alsak
ne bilem sanki bu ay bebiş geldi gibi geliyo bana inşallah içime doğan çıkar kuzumm
Sağol canım sizsen de duyunca normal olduğunu anlıyorum takılmam artık heralde
Avniye sen akşam gel,akşam burası dolu.Millet şimdi işte gezmede kimse yok.Akşam illa biri olur.Evet canım izmitteyim.Sen de mi?
evet biraz karışmış topiğimiz cnmcım bende üzüldüm gerçekten
hımm anladım kuzum demek memnun değillermiş ozaman bidaha ki adet zamanında 3. gününe göre randevu alır gidersin cnmcım
bizde iyiyiz çok şükür kuzum çağatayım şimdilik uslu gözüküyo ilerleyen zamanlarda napar bilmiyorum kuzum
as cnm hoşgeldin ben iyiyim seni sormalı
gülüm benim göğüslerimde ağrı yok işte sadece dolgunluk var yaa dengesixlik var ama bakalım ama karnıma felaket vuruyo ağrılar bebektir inş ama korkuyorum işte ya değilse adet olursam diye ki olucam valla hissediyorumdemek enerji dolu haa hade bakem bir patlama olsun o patlamadanda çocuk doğsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ayy inş gülüm inş senin hislerin çıkar doğru çünkü benim içime geliyolar diye doğuyo valla baya baya adet sancılarım var ama inş sen haklı çıkarsın be gülüm
olacakla ölecege care yokmuş gülüm napalım her şerde bi hayır vardır
artık öyle yapıcam gülüm akıllandım ama ins fırsat olmaz adet olmama ben artıkın yeni bat listelerinde olmak İS-TE-Mİ-İİ-MM
hazırlıklar tam hız ileri dimi askım aman fazla olsunda eksik olmasın gülüm bu arada doguma annenmi gelecek kayınvalidenmi
inşallahhh cnm benımm inşallaaahhhh
şurda göbecik atcaz oğluşumlaoh oh yandan yandan diye
ayyyyyyyyyyyyyy inşşşşşşşşşşşşşş gülüm
hadi inşallahh kuzucummm gelsin senden de bi bebiş haberi bizde göbek atalım burda
valla çok hızlı gitmiyoruz ama başladık bişecikler almaya foto koymustum ama gördünmü bilmayrum kuzum bikaç cici daha aldık
çağatayaannemler gelcek cnm kocişin tarafıyla görüşmüyoruk
bak bugun bat günü gelen giden yok daha şöyle bi 3 gün geçsin
test yaparız ordada çıkcak inşallah
bu arada kocişin nasıl oldu kuzum dr a gidebildinizmi :18:
gülüm benim göğüslerimde ağrı yok işte sadece dolgunluk var yaa dengesixlik var ama bakalım ama karnıma felaket vuruyo ağrılar bebektir inş ama korkuyorum işte ya değilse adet olursam diye ki olucam valla hissediyorumdemek enerji dolu haa hade bakem bir patlama olsun o patlamadanda çocuk doğsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ayy inş gülüm inş senin hislerin çıkar doğru çünkü benim içime geliyolar diye doğuyo valla baya baya adet sancılarım var ama inş sen haklı çıkarsın be gülüm
ay ins canım yaaa hele bi gelse helebi gelse oyyyyyyyy yerim ben onu yahuuu
yok canım görmedim senn cicişlerini ama eminim cok güzellerdir
biz eşimle gecen cocuk mağazasına girdik aman allahım ne güzel şeyler var mini kız etekleri tulumlar eşim diyo erkek olursa çakii gbi giydircekmiş nerden geldiyse aklına
ama kız elbiseleri daha bi güzeldi bu devirin kızları cok süslü olcak canım keza erkekleride öyle
canım sizdemi küssünüz yaaa ins bu bebiş araları yumusatır onların kacınca torunları olcak
acüpp 3 gün gecikirmiki bugün olmazsam ben yarın sabah test yaparım kesişn duramam yani eşimde aynı gülüm valla değişkklik yok ağrısı devam ediyo dün gcede geç geldi nevruz yüzünden bekledim korktumda valla telefonda kaldım nerdesin diye
acüpp 3 gün gecikirmiki bugün olmazsam ben yarın sabah test yaparım kesişn duramam yani eşimde aynı gülüm valla değişkklik yok ağrısı devam ediyo dün gcede geç geldi nevruz yüzünden bekledim korktumda valla telefonda kaldım nerdesin diye
beni bu halimde güldürdün yaa gülüm senide Alah güldürsün emi etme zulum haa kafiyeler süper söyliyim inş bee gülüm hayırlısı ne ise oolsun bazen gidiyo sancılar bazen geliyo bekliyorum bakalım inş güzel olur sonuay ins bebiş sinyalidir canım göğüslerde yeşil olmuş bebiş yol aldı bak ben diyim sana askım yeşil ışık yandı geliyooooooooooooooooooo geliyo ooooo elifin bebeği yolda geliyoooooooooooooo zaten ilk ay bebiş olsada insan adet belirtileri cekiyo gülüm hala yoksa kırmızılar %5o hamişsin insallah gülümmmmmmmmmm beyaz gülümmmmm etme zulüm
canım eşin polis mi
hayıııııııır yarın yapmak yok kuzumm erken yapılınca tereddüt oluyo 3 gün bekliycez tamammı
yoksam bende merak ediyorum ama biz bekleyelim cnmcım
ay aman sorma polislik zor bekleyenler içinde polis olan içinde kuzum
Rabbim tüm polislerimiz askerlerimizi korusun
ay yok be kuzum onlar yumuşıycak cinsden değiller zati bizde memnunuz bu durumdan
çok şeyler ettirler benı en başından istemediler ellerinden geleni yaptılar
biz düğünü felen onlarsız yaptık büyüler felen yapmıslar akrabalarından duyduk fena insanlar yani
bizden nekadr uzak okadr iyi yanı cnmcım
yaa sorma kuzumm kızlar için acayip şeyler var ben bile onlara bakıyorum oğluşum olcagı halde
ikide birde diyorum mağazada ayy kızlar için ne güzel şeyler var diye
bak bidaha atayım hepsiciğini
evet gülüm yaa çok zor amin Allahım tüm polislerimizi askerlerimiz korusun diyarbakır ve istanbul karışmış sewdam gelse merak ediyorum onun eşide gitmişmi diye:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?