amanin amanin booooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo bunları yerüm yerüm bennnnnnnnnnnnnnn bebişte cıbıldak kalır
askımmmmm cok güzeller heveslendim valla yaaaa bende isterim ufak tulumlardan bende isterim minik coraplardan
hadi yaa aman öylelerse sana uzak olsun gülüm boşver böylesi daha iyi torunlarını merak etmyolarmıki şükür allaha sizi ayırmaya büyü bile yetmemiş gülüm allah agzınızın tadını bozmasın askım ein yanında olsunda
aa evet o diyarbakırdaydı inşallah bişecik olmamıştır kuzum
bu haftada annem gelcek kuzum salı çarşambaya bilet alcam dediydi dün
gelsede şöyle iki laflasak evi bi parlatsagelınce halılarıda vercez
nisanda amcamın kızının düğünü var o da ankaraya gelın gelcek ozamana gelen giden olur bizede
halılar iice battı bi yıkanır ozamanada iyi olur kuzum
kızlar güney sabah test yapacaktı haberi olan varmı birde damlapaldan haber varmı kanaması verdı yatıyodu o günden snra hiç görmedim
beni bu halimde güldürdün yaa gülüm senide Alah güldürsün emi etme zulum haa kafiyeler süper söyliyim inş bee gülüm hayırlısı ne ise oolsun bazen gidiyo sancılar bazen geliyo bekliyorum bakalım inş güzel olur sonu
evet canım polis balım
kizlaaar
aranizda catlatma ignesi olan var miiii
allah hep güldürsün yüzünü gülüm ne demek elimden geldiğince işte bişeler yazıyom hem öyle bi şarkı var gercekten askım ya ben gec olmadan su ince işimi halledeyim
kocişin karsısına orman kackını gbi cıkmıyım dimi yaniiiii
kizlaaar
aranizda catlatma ignesi olan var miiii
o halılar yok mu ah halılar birde tüylüler silkelemedimi tamam bitti sen sakın el sürme annen geliyo bak e güzel artık doya doya geçirin günlerinizi balım yaaa ne güzel işte balım o güvenilir testlerin isimleri nelerdi yazabilirmisin eşime aldırıken onları aldırayım ama sen yapma diyosun yarına birtane yapayımda bari gelmezse söz sonra yapmam izin veryiomusun meleğim
beni bu halimde güldürdün yaa gülüm senide Alah güldürsün emi etme zulum haa kafiyeler süper söyliyim inş bee gülüm hayırlısı ne ise oolsun bazen gidiyo sancılar bazen geliyo bekliyorum bakalım inş güzel olur sonu
evet canım polis balım
cnm benım hiç bilgim yok o konuda yoksam yardımcı olmak isterdim
cıkk cakk cukk izin vermayruuuuuuumm yarına yapmak yoook
kuzum bekle bence ama illa diyosan yap kuzumm
neydii ımm heh nova,laboquick, bidene daha vardııı netden bakayım bi onada miratech cnmcım bu üçü güvenilir kuzum
bunlardan alsın kocişin
hee annem gelınce yaparız artık temizlik tek başıma yapamam valla hiiiç yoramam kendımı
ben geldim
kombim takılıyo iki isçi var ugrasıyolar yanlartından kactım
arada giderim bakarım . napıyonuz kıs lar bakimmmmmmmmmmm
ben geldim
kombim takılıyo iki isçi var ugrasıyolar yanlartından kactım
arada giderim bakarım . napıyonuz kıs lar bakimmmmmmmmmmm
tamam canım söz vermiyim tutabildiğim kdar tutucam kendmi ama biran yenilirsem kızma emi banatşk ediyorum gülüm aldım isimleri alıcağı zaman veririm ismini annen gelsin halılarda zati yıkamya gidince geri iş kolay oluyo mutfak zor sadece işte yapılır zamanlar inş gülüm sen el sürmede öyle ucundan yormayacak şeylerden belki şişte oda belki bak
avniye
ben oldum canım catlatma ignesi bi kere oldum.sorunmu vardı.
selam arkadaşlar.. geçenlerde yazmıştım size, hatırlayan olur belki, bugün ya da dün regl olmam gerekiyordu. ben dayanamayıp bu sabah kan testi yaptırdım 5.8 çıktı. dr yok dedi. ama bi de ultrasonla bakalım dedi. baktı ve rahim duvarı baya kalınlaşmış ve yumurtlama da olmuş dedi. ama umutlandırmak istemiyorum yine de dedi. perşembe günü bi daha bakalım kana dedi. sizce nasıl değerim? perşembeyi nasıl beklicem ben(
hoşgeldin cnm sonunda kombin takılıyo rahat edersin artık
kızarmıyım ben sana hiç kuzum benımm
aslında senden cok ben merak ediyorum ama ne bilem işte
erken yapılınca çıkmıyo ya ozaman gıcık oluyorum
ama sen dayanamazsan yaparsın kuzum olmadı iki gün sonrasına tekrarlarız testi
mutfagı sağolsun annem yapıyo her geldiğinde çokda hızlı eli var çokda titiz
bi güzel hallediyo valla dedğin gibi kuzum azcık ucundan yaparım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?