Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar güney sabah test yapacaktı haberi olan varmı birde damlapaldan haber varmı kanaması verdı yatıyodu o günden snra hiç görmedim

amiiiiiin kuzum benimm çok şükür eşimde biliyo ailesini o yüzden yanımda
biz mutlu olalım gerisi benım için boş diyo ben yuvam için herkesi silerim diyo
valla amcasına dedik bebiş gelcek diye muhtemelen o da iletmiştir ama ne arayan var ne soran
çokda umurumdu gerçi hiç aramasınlar daha iyi bizim için

inşallahhh sende böyle cicişler alcaksın kuzumm daha da güzelleri senin bebişin için olsun kuzumm benimm

o halılar yok mu ah halılar birde tüylüler silkelemedimi tamam bitti sen sakın el sürme annen geliyo bak e güzel artık doya doya geçirin günlerinizi balım yaaa ne güzel işte balım o güvenilir testlerin isimleri nelerdi yazabilirmisin eşime aldırıken onları aldırayım ama sen yapma diyosun yarına birtane yapayımda bari gelmezse söz sonra yapmam izin veryiomusun meleğim

kızlar güney sabah test yapacaktı haberi olan varmı birde damlapaldan haber varmı kanaması verdı yatıyodu o günden snra hiç görmedim

ikisindende hiç hbrim yok benım kuzumm
inşallah güneyin bebişi vardır
damlanında kanaması kesilmişti bebişi iyidir inşallah

allah hep güldürsün yüzünü gülüm ne demek elimden geldiğince işte bişeler yazıyom hem öyle bi şarkı var gercekten askım ya ben gec olmadan su ince işimi halledeyim
kocişin karsısına orman kackını gbi cıkmıyım dimi yaniiiii

yirim seni ben tmm sen git temizlen kuzucum kadınların derdi bu anacım bitmio bitmiyo al al nereye kadar sana kolay geliin aşkım benim

kizlaaar
aranizda catlatma ignesi olan var miiii

cnm benım hiç bilgim yok o konuda yoksam yardımcı olmak isterdim

cıkk cakk cukk izin vermayruuuuuuumm yarına yapmak yoook
kuzum bekle bence ama illa diyosan yap kuzumm
neydii ımm heh nova,laboquick, bidene daha vardııı netden bakayım bi onada miratech cnmcım bu üçü güvenilir kuzum
bunlardan alsın kocişin
hee annem gelınce yaparız artık temizlik tek başıma yapamam valla hiiiç yoramam kendımı

allah yardımcısı olsun gülüm bu devirde gercekten zor bi meslek rabbim sizi birbirinizden ayırmasın

bende hep eşimin başka memleketlere tayin olan bi işi olmasını cok isterdim sürekli başka bi memlekette yaşamayı ama malesef benmki muhasebeci çakıldık kaldık istanbula canım napalım bizde emekli olunca aşkımın memleketine güller diyarına taşınırız artıkın

ben geldim
kombim takılıyo iki isçi var ugrasıyolar yanlartından kactım
arada giderim bakarım . napıyonuz kıs lar bakimmmmmmmmmmm

tamam canım söz vermiyim tutabildiğim kdar tutucam kendmi ama biran yenilirsem kızma emi bana tşk ediyorum gülüm aldım isimleri alıcağı zaman veririm ismini annen gelsin halılarda zati yıkamya gidince geri iş kolay oluyo mutfak zor sadece işte yapılır zamanlar inş gülüm sen el sürmede öyle ucundan yormayacak şeylerden belki şişte oda belki bak

ben geldim
kombim takılıyo iki isçi var ugrasıyolar yanlartından kactım
arada giderim bakarım . napıyonuz kıs lar bakimmmmmmmmmmm

hoşgeldin cnm sonunda kombin takılıyo rahat edersin artık

kızarmıyım ben sana hiç kuzum benımm
aslında senden cok ben merak ediyorum ama ne bilem işte
erken yapılınca çıkmıyo ya ozaman gıcık oluyorum
ama sen dayanamazsan yaparsın kuzum olmadı iki gün sonrasına tekrarlarız testi
mutfagı sağolsun annem yapıyo her geldiğinde çokda hızlı eli var çokda titiz
bi güzel hallediyo valla dedğin gibi kuzum azcık ucundan yaparım bende

selam arkadaşlar.. geçenlerde yazmıştım size, hatırlayan olur belki, bugün ya da dün regl olmam gerekiyordu. ben dayanamayıp bu sabah kan testi yaptırdım 5.8 çıktı. dr yok dedi. ama bi de ultrasonla bakalım dedi. baktı ve rahim duvarı baya kalınlaşmış ve yumurtlama da olmuş dedi. ama umutlandırmak istemiyorum yine de dedi. perşembe günü bi daha bakalım kana dedi. sizce nasıl değerim? perşembeyi nasıl beklicem ben (

avniye
ben oldum canım catlatma ignesi bi kere oldum.sorunmu vardı.

canim ben ignemi cumartesi aksam 6 da oldum bu sabah 6 da iliski verdi malum 36 saat sonra. bizde ise gitmeden erken kalktik ama olmadi bi turlu sonuca ulasamadik. sansim bitmismidir devam mi ediyordur. cok uzuldum. esimde tabiki

ayni sey gecen ay banada olmustu. ama umutlenmeyelim 5 gun sonra bidaha bakalim demisti ama ben 4. gun aet olmustu. ama insallah senin ki gebelikle sonuclanir

tmm anlaştık o zaman bakarım yarınki durumuma göre artık rastgele bakalım hayırlısı şuanda gitti sancılar sankim hiç birşeyim yok bgibi birde geliyoki adet oluyorum diyorum off offf maaşallah annene gülüm yaaa eli çabuk titiz aynı benim annem gibi desene rahmetlininde eli çöabuktu kimseyi beğenmezdi banada ondan kaldı sanırım valla çok şikayetçiler bu huyumdan ttiizliğime laf ederler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…