Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bitanem detaylıca ölçmesi lazım zaten, kafası karın çevresini vs. Bence sen bu doktora bi daha git eğer yine memmun kalırsan bunda devam et. Gerçekten doktor çok önemli

selammmmm
güzel topiğimin güzel insanları naısınız
ben biraz grip takılıyorum hapşurma öksürme idare ediyoruz işte :2::2::2::2:
yeni haberler varmı bakalım bu ar bir durulduk kimseden gebe haberi gelmiyo ama patma olacak bunu hissediyorumm

kıslar sohbetinize katılamıyorum ya işçiler var cay falan yaptım onlara arada geliyorum ya geçmişide okuyamıyorum kopuk oldum bugün sizden. varmı güzel haberler hamişler. elifcigim sen adet oldunmu canım ne durumdasın anlat hele.

hımm çok güzel. inş. sağlıklı bir şek,lse sorunsuz geçerirsin. bz yeni karar verdik bebeğe. heyecan korku herşey var

he ya bi patlama olda arka arkaya sole hepimiz bebelensek süper olur

selam kizlar nasil gidiyor ya

puffy inanmiyorum 15 hafta oldu mu ne cabuk geciyor zaman yahu..

selam kizlar nasil gidiyor ya

puffy inanmiyorum 15 hafta oldu mu ne cabuk geciyor zaman yahu..

hosgeldınnnnnnnnnn
sende 73 kılomu oldun masallah sana cok sevındım canım
devam et böyle sakın bırakma
sonrada dıkket edersın

hımm çok güzel. inş. sağlıklı bir şek,lse sorunsuz geçerirsin. bz yeni karar verdik bebeğe. heyecan korku herşey var

amiin cnm ilk başta sormuştum ama nekadr evlisiniz acep
korku olması çok normal bende acaba yapsakmı sorumluluk felen derken oldu bitti işte
iyikide hamiş kalmısım oyuzden gerek yok o korkulara

kısmetse olucak elbet hayırlısını versin rabbim inşallah nasılsın bakalım

iyiyim canıom kombim ddegişiyo muftagın içine ettiler. işciler gelmeden dip bucak temizlediydim ona yanıyo iste bosa yoruldum. bellidegildi gelcekleri geldiler gelmeyinde diyemedim.
yarın igdastan gelcekler cünküm

hımm tmm kuzumm bak iyi oldu bunları öğrendiğim aklımda bulunsun bunlar cnmcım tşk ederim kuzum benımm
ne dimek rica ederim gülüm yarasın sanda şehsademede

yok gülüm gelmedi balım valla bazen öyle oluyoki adet oluyomuşum gibi bazede birşey kalmıyo şuan ses yok ağrıda yok bekliyorum gülüm benim
gğüülüm cıktınmı ya tüh yetişemedim sana.

çıkmadım canımıniçi burdayım gittilermi adamlar aşkım

iyiyim canıom kombim ddegişiyo muftagın içine ettiler. işciler gelmeden dip bucak temizlediydim ona yanıyo iste bosa yoruldum. bellidegildi gelcekleri geldiler gelmeyinde diyemedim.
yarın igdastan gelcekler cünküm

off ne sinir bozucu bir durum temiz evi gelip mahfedip gidiyolar yani

amiiiiiiin kuzucumm benim çamşırlar yıkanmış ben onu bi asıpda gelem kuzumm

alıntı yapmışsın ama bir hoşgeldin dimeyi unutmusun
şaka şaka sen demesende hoşbuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…