canım benım cok saol
okadar korktumkı anlatamam
gercı en ıyı sız anlarsınız bu durumu
benım dr devlette ve nöbetınde gıdıyoruz ultrason odasını acıyor her nöbette gıt her seferınde 120 alıyor tabı bu yasal degıl bırı sıkayet etse :)))
ama burda cok unlu buranın en eskı doktoru dıye ona gıdıyorum
dıger doktorda tıp merkezı var orda muayene ucretı 20 tl aldılar eşimde sasırdı burda dogum oluyormu dıyor:))
bu saatten sonra degısırmıkı bılmıyorum
her yerını tek tek ölctu gösterdı sankı benımkı böyle ılgılenmıyor ya
eşimle konusalım artık aksam
sanırsam bana yazdın bu arada birine cvp verirken onun yazısının altında alıntı ile cevapla var ona tıklayıp yazarsan
karşıdakide ona cvp yazdıgını anlar cnmcım
amiiiiiin cnm ben çok şükür hamileyim 19 haftalık olduk cnm
inşallah hayırlısıyla kucagımada alırım
selammmmm
güzel topiğimin güzel insanları naısınız
ben biraz grip takılıyorum hapşurma öksürme idare ediyoruz işte :2::2::2::2:
yeni haberler varmı bakalım bu ar bir durulduk kimseden gebe haberi gelmiyo ama patma olacak bunu hissediyorumm
tabi tabi gülüm mutlaka yee gerçekten çok süt yapıyo bulgur çok süt yapar marul hele gitgel yıka ye su iç birde sabah kahvaltısında helvayla tatlı çay iç görüceksin bak sütün nasıl gelicek
he ya bi patlama olda arka arkaya sole hepimiz bebelensek süper olur
selam kizlar nasil gidiyor ya
puffy inanmiyorum 15 hafta oldu mu ne cabuk geciyor zaman yahu..
hımm çok güzel. inş. sağlıklı bir şek,lse sorunsuz geçerirsin. bz yeni karar verdik bebeğe. heyecan korku herşey var
kısmetse olucak elbet hayırlısını versin rabbim inşallahnasılsın bakalım
ne dimek rica ederim gülüm yarasın sanda şehsademedehımm tmm kuzumm bak iyi oldu bunları öğrendiğim aklımda bulunsun bunlar cnmcım tşk ederim kuzum benımm
selammmmm
güzel topiğimin güzel insanları naısınız
ben biraz grip takılıyorum hapşurma öksürme idare ediyoruz işte :2::2::2::2:
yeni haberler varmı bakalım bu ar bir durulduk kimseden gebe haberi gelmiyo ama patma olacak bunu hissediyorumm
yok gülüm gelmedi balım valla bazen öyle oluyoki adet oluyomuşum gibi bazede birşey kalmıyo şuan ses yok ağrıda yok bekliyorum gülüm benimkıslar sohbetinize katılamıyorum ya işçiler var cay falan yaptım onlara arada geliyorum ya geçmişide okuyamıyorum kopuk oldum bugün sizden. varmı güzel haberler hamişler. elifcigim sen adet oldunmu canım ne durumdasın anlat hele.
gğüülüm cıktınmı ya tüh yetişemedim sana.
iyiyim canıom kombim ddegişiyo muftagın içine ettiler. işciler gelmeden dip bucak temizlediydim ona yanıyo iste bosa yoruldum. bellidegildi gelcekleri geldiler gelmeyinde diyemedim.
yarın igdastan gelcekler cünküm
yok gülüm bugün yimedim hiç ama dün ne kadar yedim sonrada su içe içe bir davul oldum vallakıs elif yine tursu kavanozun elindemi kıs
kısmetse olucak elbet hayırlısını versin rabbim inşallahnasılsın bakalım
ne dimek rica ederim gülüm yarasın sanda şehsademede
yok gülüm gelmedi balım valla bazen öyle oluyoki adet oluyomuşum gibi bazede birşey kalmıyo şuan ses yok ağrıda yok bekliyorum gülüm benim
çıkmadım canımıniçi burdayım gittilermi adamlar aşkım
ne dimek rica ederim gülüm yarasın sanda şehsademede
yok gülüm gelmedi balım valla bazen öyle oluyoki adet oluyomuşum gibi bazede birşey kalmıyo şuan ses yok ağrıda yok bekliyorum gülüm benim
çıkmadım canımıniçi burdayım gittilermi adamlar aşkım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?