Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

amiin cnm ilk başta sormuştum ama nekadr evlisiniz acep
korku olması çok normal bende acaba yapsakmı sorumluluk felen derken oldu bitti işte
iyikide hamiş kalmısım oyuzden gerek yok o korkulara

benim 5 ay oldu evleneli. çok istiyorum. İNŞ olur.

amiiiiiiin kuzucumm benim çamşırlar yıkanmış ben onu bi asıpda gelem kuzumm
tamamkuzucum ben hallettim o işi astım blım bekliyorum as da gel
alıntı yapmışsın ama bir hoşgeldin dimeyi unutmusun
şaka şaka sen demesende hoşbuldum

heee kuzucum alıntı ettimde yazmamışım karıtırıyorum toplu olunca canım benim nasılsın bakem

yok gülüm bugün yimedim hiç ama dün ne kadar yedim sonrada su içe içe bir davul oldum valla

eminem ben sana yazmak için alıntı ettim sana yazmadan çıktım gülüm hoşgeldin nasılsın balım

heee kuzucum alıntı ettimde yazmamışım karıtırıyorum toplu olunca canım benim nasılsın bakem

hoşbulduk şeker iyi olmaya çalışıyorum işte canım ya griple uğraşıyorum iştee:2::2::2::2::2::2:

yok gülüm bugün yimedim hiç ama dün ne kadar yedim sonrada su içe içe bir davul oldum valla

eminem ben sana yazmak için alıntı ettim sana yazmadan çıktım gülüm hoşgeldin nasılsın balım

sakıın oluyum deme kıs adet. bhadi bakalım boombayı patlat topige zati kac gündür canımız sıkkın tartiısmalardan bi moralimiz yerine geliversin.

sakıın oluyum deme kıs adet. bhadi bakalım boombayı patlat topige zati kac gündür canımız sıkkın tartiısmalardan bi moralimiz yerine geliversin.

inş gülüm valla benim de olamaya niyetim yok ama keşke benlik durum olsa sııyorum kendimi her şekilde patlıycam o kesin yani gülüm bakalım sabaha test yapayım diyorumda erkenmidir aciü kararsızım

gülüm erken tabi ya yapma bence. bi gün gelmiş oluyo gülüm. ama erken gebelik testi yaparsan cıkabilir belkim. ya senin gögüslerin o kadart yeserdiyse bilmiyorumda bana var gibi geliyo bebişin gülüm ya insallah hadi.

zati benimde tek umudum göğüslerim gülüm ötesinde birşey yok olanda benim psikolojimdir diyorum ama bakalım gülüm sabredemiyorum varsa çıkar diyorumda yok aslında adece umut ediyorum aman hayırlısı olsun bakalım ytoksada adetim gecikmesin bari

benim 5 ay oldu evleneli. çok istiyorum. İNŞ olur.

oyy taze gelin seniii olur inşallah cnmcım neyem olmasın
bak bide eşine keçiboynuzu pekmezi içir sabah akşam 2 şer tatlı kaşığı atsın ağzına
faydasını görürsünüz cnm

bende hallettim kuzum asıp geldim hemencik
oh sende halletmişsin geriye kısırlarımız kaldı onuda yapıveririz ilerleyen saatlerde

hee kuzucum valla açıktımki hemde nasıl kahvaltı etmedim 2 kupa kahvayle duruyorum gelsede eşim yapsak biran önce

hee kuzucum valla açıktımki hemde nasıl kahvaltı etmedim 2 kupa kahvayle duruyorum gelsede eşim yapsak biran önce

eneem bu saate kahveyle durulurmu hiç kuzum iki şey ataydın ağzına
başın nasıl oldu kuzumm geçtimi ağrısı gerçi açkarnına iice agrır be kuzum ye azcık bişeyler

eneem bu saate kahveyle durulurmu hiç kuzum iki şey ataydın ağzına
başın nasıl oldu kuzumm geçtimi ağrısı gerçi açkarnına iice agrır be kuzum ye azcık bişeyler

durdum valla gülüm kahve kesiyo iştahımıda şimcik acıktım valla kazınıyo resmen başımda ağrı kalmadıda ağırlık var sanki tutamıyorum başımı resmen

durdum valla gülüm kahve kesiyo iştahımıda şimcik acıktım valla kazınıyo resmen başımda ağrı kalmadıda ağırlık var sanki tutamıyorum başımı resmen

meyve felen bişecik atıver kuzumm aç aç durulmaz öylee
heh iyi geçsin ağrı felen kalmasın bu akşam uyuyunca yarına bişeciğin kalmaz kuzum beniim

meyve felen bişecik atıver kuzumm aç aç durulmaz öylee
heh iyi geçsin ağrı felen kalmasın bu akşam uyuyunca yarına bişeciğin kalmaz kuzum beniim
elma yirim şimdi gülüm valla işime geliyo artıkın yememekk zayıflıyım az daha balım
slm kızlarrr nasılsınızzzz

hoşgeldin gülüm nasılsın balım eşin dün görevlimiydi balım dün istanbul ve diyarbakır karışmış benim eşim görevliydi

ye kuzum ye tabii ama sağlıklı zayıflaman önemli kuzumm böyle aç açına olmaz balım benım :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…