amiin cnm ilk başta sormuştum ama nekadr evlisiniz acep
korku olması çok normal bende acaba yapsakmı sorumluluk felen derken oldu bitti işte
iyikide hamiş kalmısım oyuzden gerek yok o korkulara
selam kizlar nasil gidiyor ya
puffy inanmiyorum 15 hafta oldu mu ne cabuk geciyor zaman yahu..
tamamkuzucum ben hallettim o işi astım blım bekliyorum as da gelamiiiiiiin kuzucumm benim çamşırlar yıkanmış ben onu bi asıpda gelem kuzumm
alıntı yapmışsın ama bir hoşgeldin dimeyi unutmusun
şaka şaka sen demesende hoşbuldum
yok gülüm bugün yimedim hiç ama dün ne kadar yedim sonrada su içe içe bir davul oldum valla
eminem ben sana yazmak için alıntı ettim sana yazmadan çıktım gülüm hoşgeldin nasılsın balım
tamamkuzucum ben hallettim o işi astım blım bekliyorum as da gel
heee kuzucum alıntı ettimde yazmamışım karıtırıyorum toplu olunca canım benim nasılsın bakem
hoşbulduk şeker iyi olmaya çalışıyorum işte canım ya griple uğraşıyorum iştee:2::2::2::2::2::2:
yok gülüm bugün yimedim hiç ama dün ne kadar yedim sonrada su içe içe bir davul oldum valla
eminem ben sana yazmak için alıntı ettim sana yazmadan çıktım gülüm hoşgeldin nasılsın balım
sakıın oluyum deme kıs adet. bhadi bakalım boombayı patlat topige zati kac gündür canımız sıkkın tartiısmalardan bi moralimiz yerine geliversin.
gülüm erken tabi ya yapma bence. bi gün gelmiş oluyo gülüm. ama erken gebelik testi yaparsan cıkabilir belkim. ya senin gögüslerin o kadart yeserdiyse bilmiyorumda bana var gibi geliyo bebişin gülüm ya insallah hadi.
inş gülüm valla benim de olamaya niyetim yok ama keşke benlik durum olsa sııyorum kendimi her şekilde patlıycam o kesin yani gülüm bakalım sabaha test yapayım diyorumda erkenmidir aciü kararsızım
benim 5 ay oldu evleneli. çok istiyorum. İNŞ olur.
tamamkuzucum ben hallettim o işi astım blım bekliyorum as da gel
heee kuzucum alıntı ettimde yazmamışım karıtırıyorum toplu olunca canım benim nasılsın bakem
oyy taze gelin seniiiolur inşallah cnmcım neyem olmasın
bak bide eşine keçiboynuzu pekmezi içir sabah akşam 2 şer tatlı kaşığı atsın ağzına
faydasını görürsünüz cnm
bende hallettim kuzum asıp geldim hemencik
oh sende halletmişsin geriye kısırlarımız kaldı onuda yapıveririz ilerleyen saatlerde
hee kuzucum valla açıktımki hemde nasıl kahvaltı etmedim 2 kupa kahvayle duruyorum gelsede eşim yapsak biran önce
eneem bu saate kahveyle durulurmu hiç kuzum iki şey ataydın ağzına
başın nasıl oldu kuzumm geçtimi ağrısı gerçi açkarnına iice agrır be kuzum ye azcık bişeyler
durdum valla gülüm kahve kesiyo iştahımıda şimcik acıktım valla kazınıyo resmen başımda ağrı kalmadıda ağırlık var sanki tutamıyorum başımı resmen
slm kızlarrr nasılsınızzzz
elma yirim şimdi gülüm valla işime geliyo artıkın yememekk zayıflıyım az daha balımmeyve felen bişecik atıver kuzumm aç aç durulmaz öylee
heh iyi geçsin ağrı felen kalmasın bu akşam uyuyunca yarına bişeciğin kalmaz kuzum beniim
slm kızlarrr nasılsınızzzz
elma yirim şimdi gülüm valla işime geliyo artıkın yememekk zayıflıyım az daha balım
hoşgeldin gülüm nasılsın balım eşin dün görevlimiydi balım dün istanbul ve diyarbakır karışmış benim eşim görevliydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?