Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ahanda sevdamızda gelmiiiş hoşgelmiiş iyiki gelmiiş
biz iyiyiz kuzumm seni sormalı öykümüz nasıl kuzum

hoşbulduk tatlımmm iyiiiizzzzzz teyzesiiii bıde 20 hafta olsada gıdıp gorsekkk yaaa cok ozledımmm sen nasılsın hayatımmm şehzademız nasıllll

ye kuzum ye tabii ama sağlıklı zayıflaman önemli kuzumm böyle aç açına olmaz balım benım :13:

valla görenler baya farkediyo zayıflamışşın diyoda gülüm bakalım olmayan eteğim oluyo tam çok mutlu oluyorum yaniii

hoşbuldukkk tatlımmm evet gorevlıydııı zavalllı kocalarımızzzz sabah 7 de gıttı gece geldııı bızım lojmanada saldırdılarrr canım ya nerdeyse korkudan duşuk yapıyodummm ya dun cok kotuydummm ablam gelıp benı aldılarrr evdennn

hoşbulduk tatlımmm iyiiiizzzzzz teyzesiiii bıde 20 hafta olsada gıdıp gorsekkk yaaa cok ozledımmm sen nasılsın hayatımmm şehzademız nasıllll

maşallahh size kuzummm hee bende özledim valla bende 20. haftayı bekleyrum vakit geçsinde görelim yavrularımızı
bizde iyiyiz kuzumm bütün gün burdayız iş miş yapmadık oturuyoruz öyle

valla görenler baya farkediyo zayıflamışşın diyoda gülüm bakalım olmayan eteğim oluyo tam çok mutlu oluyorum yaniii

oo ne güzel kuzumm olmayan etek oluyosa demekki baya vermişsin kilo cnmcım
ne güzel valla maşallah sana

oyy kıyamam ben sana canım benim adı batasacılar pislikler ne olacak dün ki şehitleri anma günüydü saygısızlaar ne dednilrki benim eşim takviye kuvette kaldı çok şükürde diyarbakırı görünce hemen aklıma sen geldin valla çok şükür geçti gitti sanada birşey olmamış ama çektiğinide bir sen bilirsin meleğim yaaa Allaha emanet

evet gülüm h,ç gelmiyodu böyle 2 karış açıkta kalıyodu şimdi kapandı cukk oturdu inş devamıda gelir bu ayda bebek olmazsa eğer veririm yine

bende mısafır vardı yenı gıtttı vala benım evıde cop goturuyooo havlarda duzeldı gıbı bahar temızlıgı nasıl yapacaz yaaa

maşallah valla kuzumm ama bebiş gelcek görürsün

bende mısafır vardı yenı gıtttı vala benım evıde cop goturuyooo havlarda duzeldı gıbı bahar temızlıgı nasıl yapacaz yaaa

kuzumm anneni ablanı çağır öyle yapın cnmcım benımde annem gelcek bu hafta ona yaptırcam ağırlarını bende yardım etcem azcık ucundan
demek lojmana saldırdı hainler allah korusun sizleri kuzumm

allahhh hakkımızı bırakmaz inşallahhh onlara dun bebegıme bışey olur dıye cok korktum canımmm ya hele yaralanan olunca panık korku dahada artı bende rabbım bızı korusunn nedıyımmkı artıkkk

sağolaınkuzucum inş gelsinde tek büyük konuşmuyoum razıyım kilo almaya valla hakkımızda hayırlısı olsun inş

amiiiiiiiiiiin kuzum benımm
topikdede kimse kalmadı yahu herkes kaçtı
millet hamarat anam bak biz hala oturuyoruz

he valla herkes gitti biz kaldık eşim 1 saate gelrim dedi kalkarım bende malzemeleri hazılarım eşim gelincede yapar kısırı

kuzumm anneni ablanı çağır öyle yapın cnmcım benımde annem gelcek bu hafta ona yaptırcam ağırlarını bende yardım etcem azcık ucundan
demek lojmana saldırdı hainler allah korusun sizleri kuzumm

anneme kıyamıyorumkı canımmm kadın tutarımm artıkkk bende yardım ederım senın gıbı kucuk işlerı yaparımmmamınnnnnn canımmmm amınnnn benım işim cokkk zorrrr vala bu lojmanda

he valla herkes gitti biz kaldık eşim 1 saate gelrim dedi kalkarım bende malzemeleri hazılarım eşim gelincede yapar kısırı

kıs esinmi yapıyo kısırları oh be ne güzelmiş vallahi marifetli ha. masallah. ay eksi akşi benimde canım cıktı. cagla cıkmıs ama küçücük paketi 20 tl ya görünce canım cekti azcık bekliyom ucuzlamasını.

vala ben hamıle kaldıgımdan berı cok tembelleştım yaaaa daha yemek yokk koca 1 saate gelıyo aklımada bışey gelmıyoo ne yemek yapsam dıye

kısır kocişden demek kuzumm oh mis gibi yapar yersiniz bizimki 6 6 buçuk gibi evde oluyo oyuzden daha vaktim var benım

evet gülüm kısır eşime ait birde yaparki ımmm harika valla yiyen hayran kalıyo bak çok pahalıymış be gülüm tadıda yoktur şimdi bekle ucuzlasın valla insanın boğazına takılır

kısır kocişden demek kuzumm oh mis gibi yapar yersiniz bizimki 6 6 buçuk gibi evde oluyo oyuzden daha vaktim var benım

evet kuzucum kısır hep eşime ait onun görevi zati yaptığı tek şeyde o herşeyi becerirde mutfağa sokmuyorum senin vaktin varmış gülüm bende kalkarım yarım saate hazırlarım gelir sonrada yiriz valla

bende burdayım ama galiba işçi olduğum için

hee sende çalışıyosun kuzum ondan sesin çıkmıyo
yoğunluk varmı

anneme kıyamıyorumkı canımmm kadın tutarımm artıkkk bende yardım ederım senın gıbı kucuk işlerı yaparımmmamınnnnnn canımmmm amınnnn benım işim cokkk zorrrr vala bu lojmanda

vala ben hamıle kaldıgımdan berı cok tembelleştım yaaaa daha yemek yokk koca 1 saate gelıyo aklımada bışey gelmıyoo ne yemek yapsam dıye

ben kıyıyorum anneme şaka bi yana ben otur desemde oturmuyo her geldiğinde illa yapcak temizlik kızıyoruz felen ama nafile kuzum dinlemiyo bizi
bak elf kısır yapıyo o diyince bende yapam dedim sende kısır yap yanına çay ohh mis gib hem basit hem güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…