tabi cnm ama on dk engelindeyimm megimmmm sen atabilir misin linki edamaa...
canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsunnn daha nice birbirinden güzel senelere inş veeeeee tabiiiiii bebişinizleee
canım ben media.... diye bi markanınkini aldım 5 test var bi tanede erken gebelik testi, biraz pahalı almışım bilemedim.
28 günde bir adet oluyorum genelde çok düzenlidir dün tam 12. gündü tamda o gün yapmam gerekiyodu zaten, çift çizgi gördüm 2. de nerdeyse birinci kadar koyuydu yani bugün yakındır yumurtlamam hatta yumurtlamış bile olabilirim yani
merhaba kizlar napiyosunuz edamm iyimisin cnm nasil oldun
iyiyim cnm benimm... sen nasılsın?
dünden beri iyi olmak için dua ediyorum...
bu yıl evlilik yıl dönümümüzz....
kocamın hediyesi ve çiçekleriyle daha da kendime geldimmm
maşallah size..
nice mutlu yıllar inşallahhhh:92::92:
merhaba kizlar napiyosunuz edamm iyimisin cnm nasil oldun
selam birsum naber cnm bu arada beni faceten biri ekledi adi sibel soyadini söylemiym simdiama ben hangi arkadasimiz oldugunu cikaramadim kk de adi ney acaba:26:
cnmmm evliik yıldönümüzün kutlu olsun
inşallah birdaha ki yıla bebişinle girersiniz
nice mutlu senelere inşallahhhhhhhh
iyiyim canım benimmm...
sen nasılsın tatlımmm???
selam birsum naber cnm bu arada beni faceten biri ekledi adi sibel soyadini söylemiym simdiama ben hangi arkadasimiz oldugunu cikaramadim kk de adi ney acaba:26:
sivatan canımm....
iyiyim canim kafani takma bu ay olmadi diye tamammi elbet bir gün olucak allahin izniylebu arada evlilik yildönümünüz kutlu olsun nice nice mutlu saglikli yillara olsun insallah tabi bebekinizle
akşama bi daha yapcam test, yazarım sonucunu
canımmmmm.....
iyiyim cnm ne olsun dün geceden beri temizlik yapıyorum..eşim çıldırmak üzere...ara ara gelip bakıyorum sizede..birazdan markte çıkıcaz..
o ""sivatan"" cnm buradaki rumuz.
sen nasılsın cnm buarada??
aaaaaaa öylemi tamam oldu o zaman oda cok tatli birisiymis maasallah
miyaba kayram bebeemm
Kızlaaar ben çıkıyorum görüşürüz kendinize iyi bakın....
aaa aklımdayken garip gelcek ama reglimin 2. günü bugün duşa girsem kesilmez demi ya çok sıcak malum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?