bence de gelsinler artıııkkısıralım her bi taraflarını
isim düşündün mü cnm sen bebişinee???
ben düşündüm;
halvet
of ya olsun bu ay çok istiyorum..
Evet canım sağol
Yumurtlama olunca bazen kasık ağrısıda yapıyo ben öyle oluyorum yani
ben düşündüm;
halvet
of ya olsun bu ay çok istiyorum..
Kız olursa hürrem erkek olursa süleyman koy
kızlar burda dejavu anlatmıştı bana da dün geçmiş sayfalarda var 1241. sayfada ve sonrasında her türlü ayrıntı...
one step markası..
2 seçeneğim var aynı fiyata biri 25 ovulasyon 5 gebelik
biri 30 gebelik aralarında kararsız kaldım..bütün ayrıntıları o sayfalarda bulabilirsiniz)))
kızlar burda dejavu anlatmıştı bana da dün geçmiş sayfalarda var 1241. sayfada ve sonrasında her türlü ayrıntı...
one step markası..
2 seçeneğim var aynı fiyata biri 25 ovulasyon 5 gebelik
biri 30 gebelik aralarında kararsız kaldım..bütün ayrıntıları o sayfalarda bulabilirsiniz)))
Allah seni ne etmesin...
bende istiyorum megim yaaaa..offff..
bence senin yakındır arkadaşım adet dönemin maşallah çok güzel gecikmen yok...bence olur bu yakınlarda.
One step ovulasyon testi canım.. Ben bir siteden almıştım malum bi internet alışveriş sitesi var oradan sipariş ettim geldi. 30 tane mi ne almıştım iki tane de gebelik testi vermişler yanında. Fiyatı da gayet makuldu ve iki ay yaptım hep çıktı yumurtlamam. Daha pahalı olan, digital olanlar felan var ama bence gerek yok bunlarda aynı işi görüyor. Gerçi benim bu aldıklarım sonra baktığıda yoktu başka vardı ama farketmez. Yapılışı da öyle gebelik testi gibi asla sabah ilk idrarla değil. İlk idrarını yapacaksın. 4 saat gibi bir süre su içmicen ya da çok fazla içmicen ve tuvalete gitmicen. Genelde akşamüzeri 3 gibi felan yaparsan daha iyi sonuç alırsın. Normal gebelik testi gibi yapcan. Önce tek çizgi çıkacak, hep yanında bir silik çizgi çıkacak o seni yanıltmasın o pozitif demek olmuyor. Bu testlet lsh seviyesini ölçtüğünden ve lsh bir miktar olduğundan hep o silik çizgi çıkar. Ne zaman ki 2. çizgi de 1. çizgi kadar koyu olur hatta ondan da koyu olur o zaman 24- 36 saat içinde yumurtlayacağın anlamına gelir. Bir gün sonra yaptığında yine silikleşir çünkü o bir gün lsh seviyesi yükseliyor sadece. İşte böyle..
inşallah şu topikteki herkes gibeğ olsun,inşallahhh...
Ben biliyorumda noluyoben yımırtladığımı bilemem önceden..
bu göğüslerimdeki gerginlik olayı reglimden 3 gün başlar..
yoksaa beennnnnn........................
sümsük de olabilüüü
of amann töbe töbeee
erkek olursa fırat
kız olursa nil olabilür..
bu ay kalamazsam bende aliim yaaa..bu ilaçsız son ayım..değerlendirmem lazımmm:2:
süpermiş...ben bu ay kalamazsam alimmm bunu yaa..
Ben biliyorumda noluyoZaten yumurtlamadan önce girilen halvette de olan oluyo sperm içerde 72 saat yaşadığı için
Ben çok fırat koymak istemiştim kısmet olmadı
sen karar ver canım ben diğer ayrıntıları da atarım sana linki fln...
megim fiyat aynı birinde 25 ovulasyon 5 gebelik var diğerinde gebelik testi yok 30 ovulasyon var...
datlum günaydın..geçmiş olsun..dün gece aklıma geldin eda neden yok diye valla..
bende çok sancılı geçiriyordum resmen komalık oluyordum..ama tedaviden beri artık ağrım olmuyor nedense..
öpüyorum seni çabuk gelll özlettin
net bir şey yok canım o bi gelse...şimdi sipariş veriyorum ama arasında kararsız kaldım ben 25 ovulasyon 5 gebelik olanı alayım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?