okuldan gelince çorba içmiştim 2 gibiben birde acikdim mi elim ayagim titriyor
bayilcak gibi oluyorum..
kızlar ben bugün yürüyüşe başladım hava nasıl sıcaktı anlatamam yürüşten geldim nasıl yorulduysam 3 saat uyumuşum
20.21 günlerde yumurtladım canım daha 10 gün bile geçmedi
sağolasın goncam inş bebektendir ama bende geç yumurtladım ya belki ondandır bakalım yary yarıya işte inş seninde tutmuştur bu ay gülüm vallaa artık gelsin bebişlerimiz çok bbekledik bea
slm cnmhayrusumm cnm benim de batmalar ve akıntım olmuştu yaklaşık ilişkiden 1 hafta sonra başladı senin bata kaç var?
gonce slm
aslm gonce hosgeldin..
iyi hamdolsun cnm.sen nasilsi`n?
insallah tutmusdur cnmm
sağolasın ferdam inş yaa bende temkinliyim aslında kendimi kaptırınca kesin gözüyle bakıyorum sonra diyorumki geç yumurtladım sabret bekle hayırlısı ne ise o olsun inş yarı yarıya umudum dua edin sizlerde bu ay gelmiş olsun bebeğim :18::18::18:
20.21 günlerde yumurtladım canım daha 10 gün bile geçmedi
hayıt patlaması yapmışsın resmen
o kadar yüklenme bence canım birini iç yeter ya tohumu ya hapı
inşallah bu ay güzel haberle gelirsin
yazmadım şimdiye kadar ümitlendirmemek için ama gelmedi valla ne güzel
hadi inşallah sabah bize güzel haber ver
evet yaa gerçi herşeyin pişmesi uzun sürüyor açken
okuldan gelince çorba içmiştim 2 gibi
sonra acıktım 5 gibi yoğurt yedim
sonra kesmedi 6 gibi 3 tane hurma yedim
ama yok valla kesmiyor
iştahım yok diyordum ama bugün yine başladı acıkmalarım
çok iyi etmişsin
cidden hava çok güzel artık inşallah bozmaz
ben de istiyorum yürümek ama tek başına sevmiyorum
o zaman daha testte de çıkmaz canım
acele etme istersen
inşallah inşallah sende bu ay yeşermeler falan var göğüslerde. gelsinler artık 1 yılbekledik dimi yaaa :)
slm cnm
valla iidir nasıl olsun bebiş çalışmaları yapıoz işte.seninki de 3 aylık olmuş maşşallah.ne çabuk geçiyo zaman
ferda teşekkür ederim canım
ay ölüyorum açlıktan eşimi bekliyorum gelmek üzeredir masayı hazırlıyım bari bi yandan
yarın sabahtan hastaneye gidicem endokrinim var sabah kan veririm sonra 4 te de ultrasonum var inşallah nodül filan çıkmaz dua edin bana neolur
ferda teşekkür ederim canım
ay ölüyorum açlıktan eşimi bekliyorum gelmek üzeredir masayı hazırlıyım bari bi yandan
yarın sabahtan hastaneye gidicem endokrinim var sabah kan veririm sonra 4 te de ultrasonum var inşallah nodül filan çıkmaz dua edin bana neolur
rastgele cnmm...
evet cnm ama sen bana sor birde bana göre hic gecmiyor zaman biran önce büyüsün istiyorum
büyür büyür hiç anlamazsın bile.ah bide biz görsek o günlerii.zaten bu ayda olmazsa öbür ay kendim aşılama yapıcam.aklıma bi fikir geldi bugün.
kızlar ben çıkıyorum şu bireysel emeklilik şeylerini araştırıyorum bi ton firma var :44:
Slm.
kızlar nasılsınz ne var ne yok..?
Güzel haber bekleyen arkdaşlar için dua ediyorum RABBİM inş. güzel haberi tez zamanda gözterir içindede bana tabiii
Bende beklemekteyim bakalım ne olacak kızlar 30da belli olacak günleri sayıyorum bakalım kısmet ne olacak....
DUA edin banada Kızlar unutmayın inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?