Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ben birde acikdim mi elim ayagim titriyor
bayilcak gibi oluyorum..
okuldan gelince çorba içmiştim 2 gibi
sonra acıktım 5 gibi yoğurt yedim
sonra kesmedi 6 gibi 3 tane hurma yedim
ama yok valla kesmiyor
iştahım yok diyordum ama bugün yine başladı acıkmalarım

kızlar ben bugün yürüyüşe başladım hava nasıl sıcaktı anlatamam yürüşten geldim nasıl yorulduysam 3 saat uyumuşum

çok iyi etmişsin
cidden hava çok güzel artık inşallah bozmaz
ben de istiyorum yürümek ama tek başına sevmiyorum

sağolasın goncam inş bebektendir ama bende geç yumurtladım ya belki ondandır bakalım yary yarıya işte inş seninde tutmuştur bu ay gülüm vallaa artık gelsin bebişlerimiz çok bbekledik bea

inşallah inşallah sende bu ay yeşermeler falan var göğüslerde. gelsinler artık 1 yılbekledik dimi yaaa :)

hayrusumm cnm benim de batmalar ve akıntım olmuştu yaklaşık ilişkiden 1 hafta sonra başladı senin bata kaç var?

gonce slm
slm cnm

aslm gonce hosgeldin..
iyi hamdolsun cnm.sen nasilsi`n?
insallah tutmusdur cnmm

valla iidir nasıl olsun bebiş çalışmaları yapıoz işte.seninki de 3 aylık olmuş maşşallah.ne çabuk geçiyo zaman

20.21 günlerde yumurtladım canım daha 10 gün bile geçmedi

inş.tutmuştur cnm bende geç yumurtladığım ay hamiş kalmıştım bu bir işaretmi yoksaaa

valla gerçekten hayıt patlaması yaşıyorum bu ay prolaktin 19 çıktı.bi tanesi etki etmiyo diye bulduğum hayıtı kulanıyorum.neredeyse yemeğini bile yapıp yiycem

cnmm istah konusu bende de bir tuhaf bende anlamiyorum
birgun cok istahliyim bir gün bir bakmissin istahim yok demek sende aynisin
aslinda pekde birsey yememissin ki

rastgele cnmm...
evet cnm ama sen bana sor birde bana göre hic gecmiyor zaman biran önce büyüsün istiyorum

ferda teşekkür ederim canım

ay ölüyorum açlıktan eşimi bekliyorum gelmek üzeredir masayı hazırlıyım bari bi yandan

yarın sabahtan hastaneye gidicem endokrinim var sabah kan veririm sonra 4 te de ultrasonum var inşallah nodül filan çıkmaz dua edin bana neolur

dualarımız senle inş.herşey yolundadadır

insallah hersey yolunda gider cnmm
simdiden afiyet olsun size..

Ay kızlar ne kadann çok yazmışsınız :))

Sivatancım bebişin kıyafetleri çok güzel...

Bizde daha çorap bilem yok, bakalım ne zaman alırız, annem yapıyormuş ama ne yaptığını söylemiyor..

kızlar ben çıkıyorum şu bireysel emeklilik şeylerini araştırıyorum bi ton firma var :44:

Slm.
kızlar nasılsınz ne var ne yok..?

Güzel haber bekleyen arkdaşlar için dua ediyorum RABBİM inş. güzel haberi tez zamanda gözterir içindede bana tabiii
Bende beklemekteyim bakalım ne olacak kızlar 30da belli olacak günleri sayıyorum bakalım kısmet ne olacak....
DUA edin banada Kızlar unutmayın inş.

aslm hosgeldin
iyidir saolasin sen nasilsin?
amin cnmm insallah..
insallah sende güzel haberlerle gelirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…